Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Guddommelig-Lys av Andrea AndradeDet handler nå om å åpne opp for den Guddommelige renheten - En kanalisering av Kari Hanne Nyland den 28.august 2013.

Nå kommer det inn mer og mer Lys i kanaliseringene med klare pekepinner til oss alle sammen om å slippe taket i de gamle trossystemene våre ... de som holder oss nede og gjør oss til slaver av våre tanker, tankemønstre og handligsmønstre.

Vår vei går innover i oss selv til ... stillheten ... intetheten ... der potensialene og den indre kjærligheten vår spirer og gror - og ikke utover til den støyende atmosfæren vi skaper med vårt kaos og mas.

Utdrag fra kanaliseringen:

Vi kommer inn - vi kommer inn fra Kildens Lys - Skaperverket - Det Guddommelige Lys - Rene Lys ... Dere er Allmektige - dere er Guddommelige ... det handler om å åpne opp for dette ... NÅ ... det handler om å åpne opp og korrigere dere selv fra deres usannheter - fra det dere har trodd at dere er - fra det dere har forventet at dere skal være - av dere selv og fra andre ... Dere har levt nok i isolasjon og fortapelse og tungsinn - det handler nå om å åpne opp for den Guddommelige renheten - den Guddommelige sannheten og skjønnheten. For vit kjære du at det å gå i et jordisk liv kan være meget fantastisk når du vet at du er så mye mer - når du tar i bruk alle dine potensialer - når du stråler ut din visdom - ikke den boklige visdommen, men visdommen fra Kilden - fra renheten - fra din innerste essens .... Når den får stråle ut ... når den får ta mer og mer plass ... når dine ord og handlinger blir mer og mer rene, Guddommelig og i sannheten til Kildens Lys og Skaperverket ... Vi sier at ingen ting er galt ... eller rett ... .... ... (ca 2:20 min)

... og ikke vær redd for å kommunisere med ditt indre ... og for all del ikke vær redd for de svarene du får ... det er bare sannheten. Dere mennesker  har så lett  for å skal skjule deres usannheter, derfor ville dere ikke se realitetene - hva som holder dere tilbake, men vit at ved å bruke deres Lys - deres essens og være innover i steden for utover - vil du få alle svar, og du kan ta dine korrigeringer fantastisk ... denne stemmen, ditt Indre Lys - ditt sjelsaspekt - vil også hjelpe deg å ikke være så dømmende ovenfor deg selv ... ... ...

Download Name Play Size Duration
download Dere er Guddommelige - Dere er Allmektige
Kari Hanne Nyland

11.5 MB 12:36 min

Copyright © 2010-2013 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut