Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

RaysfromInnerMindDet Allmektige Lys taler og ber oss gi slipp - på Diagnosene, Lidelsene og Trossystemene - Kanalisert av Kari Hanne Nyland 24. og 26. August 2013.

Energiene har den siste tiden vært sterkt preget av det som kommer inn fra Universet utenfra sola - fra nord og inn fra Andromeda og fra stjernene rundt Vannmannen. Trykket i hodet og reaksjonene i kroppene våre er virkelig til å ta og føle på - og kanaliseringene kommer på løpende bånd og de har alle med det som skjer nå og i oss alle sammen.

De som har bevissthet om det har muligheter for å vite at det er energiene som skaper dette - andre har det ikke fullt så enkelt. Mye puste- og mage- reaksjoner - og når vi kaller det for "lungebetennelser og magsjuke" - vel da får vi vel det ... .... ha ha ha .... vi bruker trossystemene våre til å skape slikt hele tiden, men nå er det vel på tide at vi slipper taket i dette.

Bengt har skrevet og lagt ut en større artikkel - Hva er Bevissthet -  her. Her ligger det mye som man kan sette seg inn i.

Utdrag fra den øverste kanaliseringen fra 24.august 2013

Vi kommer inn for å tale til dere - vi er fra det Allmektige Lys, Skaperverket - vi kommer inn for tale til dere kjære menneskebarn på Moder jord. Lysfakler og Stjerner - Lysfakler og Stjerner. Dere er kommet ned for å lyse deres bevissthet, deres væren, deres kraft, deres Guddommelighet - Kildens Lys, Åndens Lys som er du - din kraft,  ditt Lys, din unikhet. La alle dine juveler - la alle dine bevissthetslag få lov til å tre fram. La deg få lov til å bli hel igjen - Guddomelig Lys - Guddommelig væren. La deg få lov å tre ut av dine trossystem og dine væremåter og handlingsmåter som ikke gavner deg lenger. Gi slipp på det som har vært - gi slipp på det som har vært ... ... ...

Utdrag fra den nederste kanaliseringen fra 26.august 2013

Vi kommer inn fra det store og Allmektige Lys - fra Kildens Lys - for å bringe disse ord ut til dere menneskebarn. Dere ønsker å ekspandere dere selv ... men dere er så fortreffelige ... dere holder dere tilbake ... blir deprimert ... blir tungsinnet ... giddesløs. Vit at dette er skapt av dere selv ... og av deres trossystem. Mange av dere har så lett for å gi opp ... når ting går dere imot. Men vit at alt dette er illusjoner med det å leve i menneskelig form - fysisk form. Vit at du er så mye mer enn dette.
Med å være bevisst at nå går du dramaenes vei - nå holder du deg tilbake - si det til deg selv STOPP, dette gjenkjenner jeg - dette trenger jeg ikke lenger .... .... ....
Dere er i en verden av diagnoser. Bare jeg har en diagnose så er det greit - da kan jeg få fortsette å være slik jeg er ... men vit at alt dette holder dere tilbake. Mange av dere har fått diagnoser stilt av andre - vit at dette er og spillet på det jordiske plan. Men det opp til deg kjære du - du som har fått diagnoser, sykdommer og diverse ... å gjøre noe med det - da tenker du - Kan jeg gjøre noe med dette, jeg har jo fått det - det står på jo på mitt papir .... jaaa, du kan jo skape om alt ... for alt er NÅ .... .... ... (ca 3 min

Download Name Play Size Duration
download Det Allmektige Lys - Skaperverket - kommer inn
Kari Hanne Nyland

7.6 MB 8:17 min
download Vi kommer inn fra det Store Allmektige Lys - fra Kildens Lys
Kari Hanne Nyland

12.4 MB 13:33 min

 

Copyright © 2010-2013 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut