Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

det-hoyeste-raadVi kommer inn fra Det Høyeste Råd for å tale til dere - Kanalisert av Kari Hanne Nyland den 28.februar 2013.

Energiene er nå i endring hele tiden - noe mange av oss merker godt på alle nivåer av og i oss selv. Tankene og følelsene våre er annerledes, og deres ladninger føres inn i alle lagene av vår dags-bevissthet.

Negative tanker, følelser og øvrige reaksjoner påvirker våre fysiske kropper og gir smerter og psykiske reaksjoner direkte nå, og velger vi å stå i dette smertefulle negative, vel så er dette det vi skaper inn i oss på alle nivåer.

Er du sliten, eller ikke helt i form - vokt da ditt fokus - kjenn at du er positiv i forhold til deg selv, og lev ut en positiv egenkjærlighet i alt hva du er - for det er ditt sanne skapende modus, og det du sender ut til alt og alle rundt deg - og som du trekker til deg.

At det skjer mye i vår bevissthet på mange plan er det vel neppe noen tvil om, og flere som arbeider profesjonelt med dette kommer nå med uttalelser om vesentlige endringer. Dolores Cannon er en av disse, som i sin publiserte video av 6.januar 2013 forteller at hun i sin profesjon som hypnoterapeut har erfart at klienter hun hjelper tilbake i livet gjennom regresjon ikke lenger går tilbake i såkalte tidligere liv lenger - de går tilbake til kilden, til essensen av hva de egentlig er. Denne videoen er lang, men den inneholder mye interessant, og som i tillegg helt sikkert vil gi gjenkjennelse hos flere av dere. For å se denne videoen hvor dette kommer frem - Klikk Her. Fra dette punktet i videoen og utover kommer det jeg mener dere kan ha godt av å kjenne litt dypere på.

Ta deg også tid til å høre på Steve Rothers siste kanalisering - der er det også mye som omhandler det vi er inne i nå. Jeg har lagt ut denne her under:

Jeg anbefaler dere også å høre på video intervjuet fra Steve Rothers YouTube kanal - om Bosniapyramidene - her er det mye som er både artig og veldig tidmessig knyttet til alle endringene vi går igjennom. Klikk Her for å åpne denne videoen i et nytt vindu.

 

Her er noen innledende utdrag fra kanaliseringen:

Vi kommer inn fra Det Høyeste Råd for å tale til dere - om oppvåkning i deres hjerters rom - for dere forénes nå med alt det lyset som dere er .... Dette lys forénes til en stemme, ett lys, en kraft som er guddommelig og stor.
Menneskene går gjennom en stor transformasjon nå, for tiden er kommet for å åpne opp for det som er dere selv - for det som er det grunnleggende av dere selv .... alt dere har levd under er illusjoner .... dere skal ikke dvele lenger med det som har vært, for det er nå du lever, og det er nå du går veien, for lyseveien er kommet - veien tilbake til ditt hjem - til ditt indre - til din indre røst som er så stor, som er så guddommelig ....

 

Download Name Play Size Duration
download Det Høyeste Råd - Du er Lys
Kari Hanne Nyland

9.2 MB 10:03 min

 

Copyright © 2010-2013 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut