Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

ta vare paa dine kropperErkeengelen Metatron kommer inn for å tale til dere - Kanalisert av Kari Hanne Nyland den 26.januar 2013.

Vi er nå inne i en tid hvor vi blir testet på alt vi har lagret i våre kropper - gjennom det indre barnet - og som har påvirket alt det vi har blitt til i alle våre kropper. Alle kroppene er like viktige, og det vi gjør mot én av dem, påvirker alle de andre.

Den fysiske kroppen er nok den som viser oss hvem vi er, med alle særpreg og kjennemerker på godt og vondt. Denne Nye Tiden vi er inne i gjør det enda klarere "hvem vi er" - for vi kan i den fysiske kroppen kjenne de fysiske vondtene og smertene vi har lagret opp i den gjennom alle våre leveår - med alt det vi har lagt inn i den gjennom de andre kroppene.

Alle kroppene er like viktige, men vi har en tendens til å overfokusere på den fysiske. Vit at den mentale kroppen og den følelsesmessige kroppen også er like viktige. Og din totale "helsetilstand" kan klart avspeiles i den eteriske kroppen (auraen).

Når vi mentalt ikke er i balanse, vil dette gi store utslag i den fysiske kroppen - og sammen med  følelses-kroppen er de en stor "smerte-produsent" inn i den fysiske kroppen - så skap et fokus på pleie av hele deg.

Denne nye tiden med alt den bringer fram i oss og de rundt oss kan være både forvirrende og frustrerende - for nå slipper vi ikke unna det vi har "lagret opp" i oss selv med alle våre kropper.

Selv har jeg satt meg ned foran speilet med god hjelp fra min Bengt - for å få til en dypere og mer kjærlighets-full samtale med alle aspektene av meg selv - og smerter og plager i alle mine kropper - opplagret gjennom alle mine leveår - er nå på vei ut ... jeg kjenner friheten av å ta vare på meg selv gjennom kjærligheten til meg selv - sterkere og sterkere for hvert øyeblikk bak speilet - med å se meg selv i øynene og ha mine egne "himmelske indre kjærlighets-samtaler" - og stillhet mens øynene taler til alle lagene av meg selv.

Dette har ikke vært en enkel prosess - for det er ikke lett å sette seg ned - se seg selv i øynene i stillhet - kjenne at det er jeg som har skapt alle smertene i alle mine legemer - og kjenne hva dette har gjort med mitt indre barn - mitt indre jeg - min store kjærlighet - kjærligheten til meg selv i alle lagene av meg selv. Har opplevd alt fra kvalme, frykt til sterk svimmelhet ... en meget sterk og kjærlighetsfull måte å rense opp i seg selv. Det værste var første gangen ... det tok meget lang tid før jeg klarte å møte øynene mine i speilet ... gråt ... tårer .... sinne .... men vakkert - så utrolig kjærlighets-fullt og vakkert ...

 

Her er noen utdrag fra min kanalisering:

 

Jeg er Metatron som kommer inn for å tale til dere menneskebarn ... menneskebarn på Moder Jord ... jeg kommer inn for å vibrere sammen med dere ... for at dere skal forstå ... for at dere skal oppdage ... for at dere skal se ... for at dere skal lytte og høre ... i denne tid ... i denne tid ... for at det er viktig at dere lytter innover i dere selv - Innover i deres hjerter.

Så sett av tid til dere selv ... for å være i deres hjerter ... for å vibrere ... for å høste og så å så ... for det er i stillhet ... i stillhet når dere setter av tid til dere selv ... at dere høster gullkorn fra dere selv ...

Når dere stiller deres sinn ... da kommer det inn så mye mer ...

Denne stillheten trenger dere for å ta inn andre dimensjoner ... ta inn deres Guddommelige essens fra deres store storslåtte hjerter ... det er viktig at dere setter av tid til dere selv ... og tar vare på deres kropper – ikke minst den fysiske kroppen ... mange av dere mennesker har latt den fysiske kroppen forfalle ganske lenge – så se på deg selv – Hva syns du egentlig???

... Det handler om å pleie alle kroppene ... og da nytter det ikke å bare være i den bevisste biten og at dere mediterer ... hvis dere ikke tar vare på den fysiske kroppen deres, for det er den som også skal føre deg framover ... det er viktig at dere tar vare på alle kroppene deres ...

... Så vær obs på dette – ikke bli fanatisk ... men bare vær obs på at alle dine kropper er like viktige, og når du pleier din fysiske kropp – ja, da er også det mentale i mer harmoni ...

... men alt er en likevekt – alt er en likevekt ... se på dette som dere gjør det når dere i deres verden går på jobb for å få lønn ...

Ja det er mange av dere mennesker som har våknet i dette ... og gjør dette ... ja ... daglig ... husk det, daglig – sier jeg – for det er viktig at dere pleier dette daglig ...

Det gjør noe med dere når dere på deres språk gjør rutiner – men det er ikke rutiner – det er Guddomelig energier som du setter i sving på høygear ... så la det i deres verden bli rutiner da, men det er viktig at du får dem inn og kjenner at det gjør deg godt på alle mulige måter ...

... og ikke la egoet ditt styre deg og si: «Nei, det er ikke så nøye i dag» - Så da ta ansvar og si: «Jo, det er det – dette er viktig at jeg gjør for meg selv og for menneskeheten for at jeg skal vokse ... i mitt lys ... i mitt nærvær og Guddommelighet».

Jeg er Metatron som kommer inn for å tale til dere og si disse ord ... det er viktig i denne tid ... det er så mye transformasjoner som er ute og går i dette nye året ... at det er viktig at dere gjøre disse småe tingene ... eller store, om dere vil ...

... for dere er Guddomelige skapere ... det er dere som skaper ... det er du som lever ditt liv ... så hva ønsker du å fylle ditt liv med ???

Ja, jeg sier ikke mer ... kjenn etter i ditt innerste hjertes lys ... og lys opp din storhet ... din Guddommelighet.

For vit kjære du ... alle sammen ... at dere er elsket ... dere er elsket ...

 

Download Name Play Size Duration
download Metatron sier - pleie alle dine kropper - du er elsket
Kari Hanne Nyland

4.8 MB 5:18 min

 

 

Copyright © 2010-2013 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut