Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Bevissthetens-oppvakning2Bevisstheten om Ordet - Egoet og Du, Bevissthetens transformasjon i Skiftet, Moder Jords Hjerte.

Skiftets energier gjør seg nå gjeldene og viser seg for Alt og Alle med tydelige bevissthets-endringer som selv den "vanlige mann i gata" kjenner på og i den fysiske kroppen. Jeg har i tillegg til kanaliseringene lagt inn mere utfyllende materiale om dette i denne artikkelen. Så her har Bengt oversatt en artikkel som nylig er utgitt av Zen Gardner - om alle endringene vi opplever i skiftet. Så har jeg lagt til noen lenker til kanaliseringer med den sterke og klare kanalen Bashar om Egoet - som er veldig synkront med det som oppleves av mange i akkurat denne tiden vi er i her på vår vakre Moder Jord.

Hjertets-lysDen første kanaliseringen er fra den kraftfulle energisamlingen på Nøtterøy i oktober ... og den er såpass sterk, at jeg har valgt å legge den ut og dele den med dere alle. Under denne energisamlingen arbeidet vi veldig intensivt med våre hjerter og spesielt med vekt på å gå inn i hjertet i alle mulige situasjoner og posisjoner - så fort og med så sterkt fokus som mulig. Og som vanlig skjedde det mye på nattestid med både kanaliseringer og mye annet. Etter noen sterke energidager i Lysarbeider for Moder Jord, kom denne kanaliseringen inn natten til den 16.oktober hvor jeg tar inn noe jeg ikke har kjent før, og som jeg brukte mere enn 4 minutter på å klare å få ut  ... for det er ufattelig for meg akkurat da ... det som kommer inn ... Moder Jords Hjerte talte til meg ... direkte til mitt hjerte ... og det ble så sterkt at ... ja ... dere får høre selv den siste delen av dette hvor jeg endelig har klart å begynne å tale Moder Jords Hjerte. Lydkvaliteten kan være litt annerledes enn dere er vant til - for det kommer fra et videokamera og ikke den vanlige profesjonelle opptakeren jeg vanligvis bruker.

 

Download Name Play Size Duration
download Moder Jords Hjerte taler til deres Hjerter
Kari Hanne Nyland

1.8 MB 1:59 min

 

Her er noen utdrag fra kanaliseringen - "Bevisstheten om Ord - Egoet og Du" fra igår, 20.november:

Bevisstheten om ord kommer inn for å tale til dere.

... dere mennesker er så opptatt av å gjøre dere forstått på alle nivå ... dere går så ofte opp til deres fortreffelige hjerner og dere har så mye innsikter som dere har lest og forstått - fra hodet da - men det er så mange måter å ta inn informasjon på ... det gjelder å ta inn det ... ikke fra hodet, men at det blir transformert og blir en bevissthet i hjertet ...
... Når dere går i lyset - når dere er i dere selv - når dere er i hjertet - når dere oppdager den store horisonten som ER - ikke som har vært - når dere tar av slørene og ser bak illusjonene og bak det talte ord - og du kan kjenne fra hjerte hvis folk sier - ja, de ikke er fra sin sannhet - da vil du som har åpnet for ditt hjertes kommunikasjon ... du vil kjenne det som ubehag i kroppen ... da er det hjertet som taler ... hvis du er fra hjertet, vil du på en måte avsløre - eller ha en høyere bevissthet så du kan "tune" deg inn på hva du har bruk for og hva du trenger ...
brain-heart3Men, kjære du - la deg ikke bli lurt av ditt eget Ego, for egoet ditt kan ha en tendens til å ha det veldig "artig" med deg - den kan på en måte - ja, jeg sier det - det kan "bedra deg". Du kan kjenne på motstand og da kan det være ditt ego som gir motstand på at - "ikke gå inn i dette" - egoet vil helst ikke at du skal forandre deg (relatert til innarbeidede trossystemer) ... Egoet vil helst ha full kontroll og ønsker at du skal fortsette i samme spor som du har vært.
Så kjære du - du må ta kontakt med ditt ego og bli venn med det. Det er som sagt en grunn til at egoet har "hatt" slik oppførsel og reaksjonsmønster i din kropp ... og når du blir klar over det - at du kan bli overstyrt av ditt ego og din frykt .... men du må ikke lure egoet, for egoet ønsker ikke å bli lurt - det handler om tillit hele veien ... gi egoet rom .... og når du har det bedre så har egoet det bedre .... egoet kjører dine vaner som du har innarbeidet ....
Ja kjære du - ord og følelser, tanker - er sterke - det handler om at du skal bli klar over dette, og slik at du kan åpne opp for en høyere bevissthet og gå i samklang med din kropp - dine ord og dine handlinger - og det du tar inn fra andre - og det du tar inn via TV og internett ... ja, det er mye som vil avsløre seg for deg etterhvert - når du - på en måte - åpner opp for en høyere bevissthet - og ser bak slørene hva som egentlig ligger der, for du har - ja, på en måte - lurt deg selv veldig lenge i både reaksjonsmønster og dramaer og spill som du har gått inn i og latt bli en stor stor del av deg ....
Det gjelder å være i samklang med deg selv og ta vare på din kropp - elske ditt væren - din bolig ... gi deg selv kjærlige kommentarer ... og egoet også kjenner at det er godt å være en del av din kropp - din bolig ...
Ikke gi opp kjære du - ha tillit til at du er på rett "plass" - og at du ønsker - og at du vil .... være med på skiftet som er nå - til å finne tilbake til essensen av deg selv ... Alt er Ett ... vi er i samklang - vi er Ett ....

 

Download Name Play Size Duration
download Bevisstheten om ord - Egoet og Du
Kari Hanne Nyland

9.5 MB 10:25 min

 

zen-gardnerZen Gardner - en Lysarbeider i energiene som har vært med oss og gitt oss mye inspirasjon gjennom sine nitidige arbeider gjennom noen år - han taler fra hjertet og er opptatt av det som skjer rundt oss og inne i oss - han er også opptatt av å trekke vitenskaplige bindinger og paralleller til det han skriver. Han har bidratt til mye bevissthet om alt det skjulte som er rundt oss og har åpnet manges hjerter gjennom sitt publiserte materiale. Her har dere hjemmesiden hans - http://www.zengardner.com/.

Her under har Bengt oversatt og tilrettelagt en nylig artikkel han har gitt ut: "Change Ain’t What It Used To Be" Denne og flere andre aktuelle artikler finner dere ved å besøke hjemmesiden hans, eller klikke på lenken nederst i den oversatte artikkelen.

Forandringer er ikke hva det pleide å være
av Zen Gardner

Oversatt og tilrettelagt til norsk - til lesere av Ja-Jeg-ER.com av Bengt Svensson

Jeg har i det siste innsett at ting endrer seg (skifter) mere enn det vi tror. En hel del mere og på flere måter. Selv når vi er bevisst på den underliggende virkeligheten om konstant forandring, refererer vi nye forandringer (skifter) med  våre minner (memory) og oppfatninger knyttet til eldre forandringer (skifter). Og disse er basert på tidligere referansepunkter.

Poenget er, vi bedømmer forandring gjennom tilknytning eller relasjon. Det kan ikke være veldig nøyaktig. Ei heller fullstendig bevissthet.

Jeg ble sjokkert over å innse hvor knyttet jeg er til min ulike "synspunkter" når jeg trodde jeg virkelig ikke var det. Men dette er hvordan minnet og hjernen er koblet.

 

Den subtile Reflex

Enkelt sagt, alt forandrer seg (skifter). Og på forskjellige måter. I en skiftende oppfatning av forandringer. Hva jeg innså at jeg sammenlignet med, var et følelsesmessig preg. Jeg så tilbake på ulike perioder i livet mitt i forhold til hva jeg går gjennom nå. Bevisst sammenlignet jeg med gamle inntrykk i kontrast med en gjeldende erfaring.

Uansett av hvilken grunn. Forståelse, nostalgi, oppmuntring, sammenligning. Det er så mye som flommer gjennom våre sinn når vi søker meninger og definisjoner.

Og det virkelig slo meg. Jeg innså hvor ofte jeg bruker gamle inntrykk og erfaringer for å måle sammenlignbare endringer. Ikke nødvendigvis dårlig i seg selv, fordi det er utvilsomt noe å lære av det, men jeg skulle ikke ha sammenlignet med tilfeller i mitt liv hvor jeg har vært relativt «bevisstløs»

Og på toppen av dette så er disse nåværende vibrerende endringene helt nye, akkurat som meg. Innhenting av gamle minner/ inntrykk kan  kun forsterke min tilknytning til dem.

Sett i forhold til et eldre oppfattet utgangspunkt vil dette kun la meg «se så langt», men ikke lenger. Det blir som å sammenligne epler og appelsiner når det gjelder oppfatningen av forandringer. De kan ikke sammenlignes.

En annen analogi (sammenligning) kan være en fjellklatrer som ikke fullt ut vil gi slipp på sitt utstyr festet til de nedre trinnene han gjorde i sin oppstigning. Han vil bare komme så langt. Mens du klatrer høyere, vil perspektivet endre seg fenomenalt, men det vil ikke komme til de virkelig inspirerende høyder hvis han ikke vil gi slipp på de lavere fotfestene som fikk ham i gang.

Og psykisk er disse minnene referansepunkter som er innebygd i følelses- og hukommelse-klaser (clusters). Svært lik den krystallinske knute en massasje-terapeut arbeider ut av muskelvev som deretter må drives ut av systemet.

Minnet og hjernen kan være et anker. Vær oppmerksom på det.

 

Å slippe taket - i en skiftende virkelighet - eller ikke

Alt går bra ... hvis vi «slipper taket» i denne skiftende virkeligheten. Mange kjemper imot den. Jeg ser det i folk som står meg nær, og hører dette skje med folk fra mange kilder. Vi visste at skiftet ville komme, men ettersom vi kommer lenger inn i det og våre «neser» er nærmere detaljene, begynner det å bli veldig personlig.

Jeg håper virkelig det. Men når «det» treffer én, kan det være at «det stinker».

Det er igjen som med fjell-analogien hvor det er lett å se hele fjellkjeden på avstand, men når du nærmer deg den store klatringen og de store fjellene - blir du fanget opp i oppstigningen før den virkelige klatringen begynner - mens du bærer av gårde til klatre-oppgaven du står foran. Et fullstendig skifte av mål.

Det er virkelig et livsstils skifte. Eller det skal være det. Det er det som griper de sta sjeler i  halsen. Hvis noen er urokkelige, og de fortsetter  å benekte de åpenbare sannhetene rundt seg for  deretter å gi etter for disse sannhetene ved å bevisst gjøre nødvendige endringer i sine liv, kan det bli ganske tøft. Dette inkluderer løsrivelse fra systemet mer og mer, slippe taket i ufruktbare og forhindrende relasjoner, adoptere en sunnere livsstil både fysisk og mentalt, og forbereder seg åndelig og praktisk for den kommende økonomiske og sosiale stormen.

De som nekter å se dette vi ikke være fredelige  eller lykkelige mennesker. Du kan oppdage dem gjennom deres stressnivå, og en fundamentalt aggressiv konfronterende holdning. De holder også kraftig nede de som påviser noen av disse åpenbare sannhetene som åpenbarer seg.


Du vet hvem de er. Forhåpentligvis vil dette hjelpe til med å få øye på dem raskere og bedre, for vi trenger ikke å bli utsatt for deres nedverdigende atferd.


Bekjempelse av Kontroll Systemet

Det er egentlig ingen grunn til ikke å løsrive seg fra the matrix (systemet), i hvert fall etappevis. De imaginære håndjerns-bindinger av sinnet er dårligere enn kokt spaghetti. Det er den sed-vanlige frykt programmeringen som holder folk fra å gjøre det åpenbare.

Det er hensikten bak systemets design - å paralysere menneskeheten.

Noe av det virkelig tøffe og harde har å gjøre med relasjoner. Det er mangt et par som har diametralt (stikk) motsatte holdninger og perspektiver, som er svært ensomme og isolerte enkeltpersoner som følelser seg fortapt i åndelige utilfredstillende situasjoner – som  tynger dem ganske hardt. Mennesker våkner opp hele tiden, men denne typen situasjoner finner  jeg spesielt trist - og jeg vet det er en form for «beskatning» på den kollektive bevisstheten.

Det er ingen universal løsning, alle har å gå i henhold til hvor og hvordan de blir ledet. Men hvis du er i en slik for for forhold, gjør da alt du kan for å styrke din åndelige overbevisning og bevissthets oppvåkning. Noen lokale oppmøte grupper kan være svært oppmuntrende. Internett er selvfølgelig møtested for de fleste av oss. Jeg er veldig velsignet med en fantastisk kompis som har gått gjennom mye av de samme stadiene av oppvåkning som meg selv, og vi deler nå alle nyanser sammen og kan virkelig snakke om alt og ingenting.

Jeg har også utviklet mange fantastiske forhold via internett, som er voksende utrolige fellesskap av våkne bevisste og kjærlige sjeler som jeg er så veldig privilegert å kjenne. Jeg vet dette også er tilfelle for mange andre mennesker.

Våre små epost-samfunn er frøet og frukten for oppvåkningen.

Stå på og fortsetter å vokse!

 

En tid for forandring og en tid for å velge

Men samlet er det en utfordring, spesielt for de fanget i kompromitterende situasjoner. Strekk dere ut til de trengende. Ikke nødvendigvis blande dere inn, men være der for deres oppmuntring og et lyttende øre. Bare ved å la noen vite at dere forstår og bryr dere - er så enormt kraftfullt. Ettersom ting tar form i menneskenes liv, vil flere valgmuligheter presentere seg selv og ettersom bevisstheten øker, vil vi alle vite hva vi skal gjøre, eller ikke gjøre.

Oppvåkningen kan ikke bli forpurret eller forhindret.

Oftere – i forhold til det som ikke er vårt - bør vi enkelt trosse systemets programmering ... ikke adlyde, koble oss fra, fri oss fra bindingene, fra hva enn de kaster på og mot oss.

Resten vil følge.

Intet menneske går i den samme elven to ganger. For det er ikke den samme elven, og det er ikke det samme menneske.

Intet er permanent unntatt endringene.

- Heraklit

Mye kjærlighet, Zen

www.zengardner.com

Lenke direkte til hans artikkel:

http://www.zengardner.com/change-aint-what-it-used-to-be/

 

Egoet og du (Skrevet av Bengt):

Egoet er absolutt noe som utgjør en viktig del av alle oss mennesker - så viktig at du faktisk må innfinne deg med at uten det, er det ikke mulig å leve som menneske - det sier i fra når du er sulten, når du er trøtt eller sliten - og forøvrig i alle situasjoner du har lagret i ditt minne (memory) som angir varsko eller signaler eller faresignaler av enhver art.

brain-heartEgoet er det du selv som har gitt den opplæringen det har - gjennom dine erfaringer, tanker og følelser - gjennom nøye kalkulerte og innarbeidede rutiner og trossystemer av såvel sosial- som samfunnsmessig art. Alle de rutinene og trossystemene du har lagret av både positiv (kjærlig) og negativ (varsko/ fare/ frykt) har dette egoet blitt opplært av deg til å bruke i ditt (= sitt) daglige liv.

Som kanaliseringen angir - du må være snill og god mot ditt ego som ... akkurat som du ... trives aller best når det får kjærlighet gjennom pleie og omsorg.

Du spør deg sikkert om hvordan du kan vite om det er du, egoet eller ditt høyere selv som er den som tenker, føler og eller handler i det livet du lever i dine daglige tilstander av å leve og være. Det kan være hårfine linjer her, men jeg kan forsøke å gi noen eksempler.

I enhver tilstand hvor du går i forsvar, enten for deg selv eller andre - er det egoet som "regjerer" situasjonen. Vit at rettferdighet eller urettferdighet kun finnes som innarbeidede trossystemer inne i den metale deg - så eventuelle forsvars-reaksjoner vil være i regi av egoet. Når du føler deg angrepet ... går du rett ned i magen ... og i den mentale delen av hjernen ... og alle utbrudd, reaksjoner og handlinger kommer som klare handlinger på et klart mentalt nivå. Så - enhver form for forsvar eller angrep - er det egoet som står for.

Og i forhold til andre mennesker - vel, Zen Gardner sier det ganke klart i sin artikkel ovenfor - du bare vet når du har med mennesker som er i sitt fullstendige egos varetekt - for de er på vakt mot alt du sier og gjør og i forsvar hele tiden med utfallsangrep mot det meste av det du står for, sier og utrykker der og da, mens mennesker som er fra hjertet ikke har denne eller disse mekanismene ute - de føles mye behagligere og kjærlige og tillitsfulle å snakke med - hvis du da selv ikke er i forsvarsposisjon og/ eller er i tvil om den du snakker med - for da er det du selv som fra ditt ego er både bedømmende og dømmende og skaper dette ... Å være fra og i hjertet forhindrer ikke sterke og klart uttrykkende ord og setninger ... noen mennesker kan være så påkoblet at de i sine ord og setninger kan være så engasjerte at de nesten gnistrer i sine energier når de uttrykker seg ... uten å være stresset eller i sin mentale hjerne ... så kjenn etter på budskapene til menneskene ... og ikke vær på vakt og bedøm ordene i deg selv som da er ditt eget ego ... Når du er mere opptatt av ordene og bokstavene enn innholdet ... da er du virkelig i forsvarsposisjon .... og egoet ditt "sitter hele tiden på vakt" for å finne noe å sette fingeren på og diskutere ...

egoDiskusjoner som handler om ord-kløveri er ego-styrt. Og hvis partene ender opp med forsvar og angrep ... da begynner det å nærme seg en krangel om prinsipper, ord og trossystemer ... som alltid er styrt av egoets fortreffelige mentale evner og egenskaper.

Når du er i hjertet og fra hjertet - er tankene dine rene - stress finnes ikke (for stress er egoets verk) - og dine ord og følelser er alle i kjærlighet, sannhet og med skjønnhet som hoved-ideale - og du er i fred med deg selv, er harmonisk og har absolutt tillit til alt og alle - og frykt og angst (som er egoets tilstander) finnes ikke i det hele tatt ... du har et sterkt fokus på akkurat det som er NÅ hele tiden, og alt annet er uten noen som helst betydning.

Når du i tilfeller av å være i det vi kaller "grenseland" avslører deg selv i å gå i forsvar - eller til angrep - så er det ditt høyere selv som er inne i bildet .... vær da klar i din bevissthet om dette, for da har du en unik mulighet til å endre noen av disse reaksjons-mønstrene - du er i oppvåkning og får sjansen til å skape en bedre hjerte-forbindelse med å rydde opp i noen av dine innarbeidede rutiner og/ eller trossystem. Ta da deg selv på alvor .... pust i dype og lange åndedrag ... og snakk med ditt ego ... og fortelle det at dette var noe nytt .... som vi begge liker veldig godt ... og fortsett pustingen og skap et enda sterkere fokus og ta en skikkelig dialog med ditt ego ... lær egoet hjertets vei på alle mulige måter.

Alle trossystemer, innarbeidede rutiner og aspekter av deg selv som ligger i egoet er lagret i ditt indre barn - daglige samtaler med det indre barnet vil avhjelpe deg med mye av det egoet kommer med og gøre det mye lettere for deg å leve i hjertet og i kjærlighet til deg selv.

BasharBashar er en fantastisk og meget klar kanal som har lagt ut noe materiale om menneskes ego. Han har sågar noen klare retningslinjer for kommunikasjon med egoet som vi ønsker å dele med deg. Her følger noen lenker på YouTube med disse kanaliseringene:

Bashar med videoer om egoet:

Bashar- Ego Negotiation p1.flv - http://www.youtube.com/watch?v=GEko9mOwqGM
Bashar- Ego Negotiation p2.flv - http://www.youtube.com/watch?v=4FtHhy4vz-Q
Bashar - To Transform The Ego Mind - http://www.youtube.com/watch?v=0YhndXL1t4A


Alle 3 videoer i spilleliste : http://www.youtube.com/watch?v=GEko9mOwqGM&;playnext=1&list=PL28A07C09607BD9FE&feature=results_main

 

Her er noen utdrag fra kanaliseringen - "Det Høyeste råd om Bevissthetens Transformasjon" fra ca midnatt i natt:

Vi kommer inn fra det Høyest Råd for å tale til deg .... om lyset og energiene ... om bevisstheten og transformasjon som skjer nå både i dere mennekser ... på Moder Jords plan og Universets plan.
Det er mye som skjer nå i disse dager, og det har skjedd mye energiutveksling over lang lang tid - bevissthetskiftet er som sagt - godt i gang - og har pågått i mange mange år.
Lyset begynner å bre seg - bevisstheten begynner å bre seg, og flere og flere mennesker åpner opp for denne bevisstheten - at de kan være skapere av den Nye Tid - nå - på Moder Jord, for dere er skapere - dere er skapere ... flere og flere får kontakt ...  får innsikt ... om det som skjer på mange mange plan ...
... lyset sprer seg - som ringer i vann - som ringer i vann ...
... det er mange som hjelper .... det er mange som har arbeidet ... i mange mange år ...
Bevissthetens-oppvakningDere skal ta tilbake dere selv - dere skal koble dere på alle bevissthets-lagene i dere og rundt dere - dere skal ta av deres slør og se hvem dere er - Guddommelige vesner - Guddommelig energi - lyset som dere er bærere av ... ta gløden fram i øynene igjen og begynn å lys ...
Flere og flere grupperinger samles for å bevisstgjøre at dere kan heve vibrasjonene på Moder Jord og menneskeheten - slik at skiftet, transformasjonene og regjeringssystemene begynner å gå veien - gå veien fra hjertet - ikke fra hodet ....
Tiden er moden dere er klar ... dere har begynt ... dere skaper i høyeste grad ...
 
... flere og flere åpner opp for sitt sanne jeg - sitt sanne potensiale - dere lar dere ikke begrense av dere selv og andre ...
... flere og flere kommer inn - for å arbeide med dere - både i våken tilstand og når dere sover .... stjerneskip ligger over Moder Jord for å hjelpe menneskeheten - for å bevisstgjøre deres lys - bevisstgjøre at dere kan hjelpe til i denne tid - og det gjør dere, i høyeste grad - dere som har tatt av deres slør - og ser bak illusjonene - ser at dere er skapere ....
Egoet - dere går på lag - sammen - for å opplyse dere selv .... og flere og flere kommer etter ... for dere er som ringer i vann - som ringer i vann ....

 

Download Name Play Size Duration
download Det Høyeste Råd om Bevissthetens Transformasjon
Kari Hanne Nyland

9.1 MB 9:53 min

 

Copyright © 2012-2015 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut