Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

3 kanaliseringer fra 6. - 14. mars 2011 - om Moder Jord, 5.dimensjon og informasjon til veiviserne i Lysarbeidene inn i den nye tid.

Etter at de "offisielle" lysarbeidene var avsluttet søndag 6.mars med transformasjon av energiene opp mot 5.dimensjon, ble både energier og alt hva vi hadde forestilt oss videre - fullstendig snudd på hodet. Her på Rosita - med energiene fra 5.dimensjon opp i dagen ble vi værende hele 7 veivisere og lysarbeidere til den 15.mars for å arbeide videre med alt dette nye som er på vei inn til hele Moder Jord NÅ.

Det har også vært nesten umulig å være på nett å arbeide i denne perioden pga de samme nye energiene som fullt og helt påvirker hele vårt følelses legeme på veldig mange måter - helt fantastisk alt dette som nå er på vei inn i alle som velger 5.dimensjonens vei inn i Den Nye Tid.

Kanaliseringene under kommer fra hele denne tiden hvor vi har arbeidet sammen her på Rosita - forøvrig i sterkt og tett samarbeide med flere andre både i inn og utland - helt til Hawaii faktisk - hvor Lyset fra Nord har en meget sterk forbindelse nå. Den nederste kanaliseringen skulle vært publisert søndag 6. mars. De to andre er fra 12. og 13. mars. Kanaliseringen med spørsmål og svar er noe mangelfull da det etter denne har dukket opp adskillig nytt i forhold til alt det som skjer med vårt følelses legeme på absolutt alle nivåer. Her handler det særlig om nye og grunnleggende ervervede erfaringer hvor følelses legeme faktisk nå er det aller viktigste legeme i forhold til å kunne utvikle alle våre sanser - fullt og helt styrt fra hjertet. Meget spennende alt det som skjer NÅ......

Med den rene bevisstheten styrt av hjertet - gjennom opptrening av det autonome systems styrings"organer" - kan vi nå forsterke våre evner og sanser fullt og helt gjennom den nye formen for bevissthet som da inntrer. Her handler det i hovedsak om pusten, pusten og atter pusten og tilstandene vi settes inn i via flere meditasjoner daglig (minst 2-3 hver eneste dag). I samarbeide med flere av deltakerne gjennom arbeids-samlingen fra 2.- 15. mars, vil jeg (Bengt) forsøke å sette sammen en artikkel om dette som er ervervet av nye erfaringer sammen med både resultater og hvordan .... Dette vil imidlertid ta tid da det ikke finnes hverken litteratur eller ord eller uttrykk for det som har kommet frem .... i tillegg har vi nå så stor pågang fra flere som allerede har begynt å ta inn alt dette nye - med hjelp, bistand og veiledning, at det knapt er tid til skrive- og artikkelarbeider - men, vi vil gjøre vårt ypperste for å få noe ut så snart som mulig.

Dette nye vil bli lagt frem i Nordlysbuen Mo i Rana onsdag den 30.mars hvor vi er invitert inn på kort varsel da noen andre "plutselig" har trukket seg. Temaet vil der være 5.dimensjon - NÅ.

En egen artikkel om denne samlingen og dens innhold er lagt ut Her.

Download Name Play Size Duration
download 5.dimensjon spørsmål og svar for Vei-Viserne
Kari Hanne Nyland

21.1 MB 23:02 min
download Lysarbeidene med Moder Jord og mange flere
Kari Hanne Nyland

8.4 MB 9:09 min
download Moder Jords Takksigelser Lysarbeider 06032011
Kari Hanne Nyland

2.3 MB 2:30 min

Copyright © 2011 Ja-Jeg-ER.com - Dette er åpent materiale som fritt kan distribueres. Kildehenvisning skal alltid medfølge - og innholdet må distribueres i sin helhet uten tillegg eller endringer.

Kari Hanne (og Bengt) tar kun private samtaler, kanaliseringer, healinger og overføringer etter forhåndsavtaler via mail ! (Vær vennlig å ikke bruk telefon) Klikk HER for å gå til egen artikkel om dette.

PS! Vi, universet og menneskeheten som helhet vil sette stor pris på om dere deler dette materialet med så mange som mulig. For det er gjennom denne form for opplysning vi kan besørge en raskere oppvåkning i menneskeheten - som igjen medfører en raskere overgang til en fullstendig og NY BEVISSTHETSVERDEN.

I kjærlighet og lys for menneskehetens beste
--- Kari Hanne og Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut