Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Kari Hanne's Kanaliseringer

Jeg har kanalisert siden 2001 og har arbeidet som Healer siden 2000. Jeg er kjent som "Mosjørosen" som også er navnet på min virksomhet fra den første tiden - da het jeg Kari Holmen og bodde i Mosjøen.
 
Kari Hanne august 2011Jeg er gift med Bengt, og alt i våre liv handler nå om "Den Nye Tid" - og vi som bevisste skapere av absolutt alt som ER. Jeg er en av flere Veivisere i Lyset her på ROSITA.
De siste årene har min utvikling som kanal stadig brakt meg dypere inn i bevissthetens sfærer, og kanaliseringenes "renhet" bærer sterkt preg av dette. Jeg forsøker hele tiden å nå så nært "den skapende kilden" som mulig, og har gjennom mye egenarbeider etablert en indre ro og fortrolighet i det å være et kanaliserende medium.

Jeg gir også personlige kanaliseringer, men da alltid i sammenheng med coaching for bevissthets-økning og livsveiledning.

Jeg er en kanal for "Det Høyeste Råd" og de rene skapende kildene som bidrar til vår "gjenoppdagelse" av vår skapende guddommelighet. Her er noen av "entitetene" jeg kanaliserer:

  • Moder Jord og de levende himmel-legemene - som solen og planetene i galakser og univers.
  • Skaper-Lyset og skaper-kraften.
  • Erkeenglene.
  • Kristus-energien, Maria-energien og andre grunnleggende skaper-energier.
  • De som er av the Wingmakers. De som står bak skapelsen av vårt DNA.
  • Rene skapende energier fra hele universet.

 For å sende Kari Hanne en mail direkte (klikk HER)

infinityNå er vi godt i gang med 2015.

Det er lenge siden jeg har lagt ut Kanaliseringer her på nettsiden, men nå er tiden kommet for å legge ut nytt.

Kanaliseringene som kommer nå er heftige både i vibrasjoner, ord og direkte overføringer som skjer når vi lytter til dem.

2014 har gått med til å jobbe med meg selv til å heve min bevisthet som LYS i fysisk kropp (mitt kroppslige hylster) og samtidig har vi hatt mye besøk fra inn og utland på kortere og lengre opphold som ønkser å jobbe med sin bevisthet. Så vi er aldri i stillstand her på Rosita.

Tilbakemeldinger fra besøkenede har gjort at jeg nå deler dette med dere alle sammen.

De som er igjennom meg nå under Kanaliseringene er entiteter av lys under Kilden (det uendelige Lys eller Gud) - som ikke har levd i fysisk kropp. De kommer samlet som en gruppe, men kan også komme enkeltvis når det trengs.

Les mer …

Guddommelig-Lys av Andrea AndradeDet handler nå om å åpne opp for den Guddommelige renheten - En kanalisering av Kari Hanne Nyland den 28.august 2013.

Nå kommer det inn mer og mer Lys i kanaliseringene med klare pekepinner til oss alle sammen om å slippe taket i de gamle trossystemene våre ... de som holder oss nede og gjør oss til slaver av våre tanker, tankemønstre og handligsmønstre.

Vår vei går innover i oss selv til ... stillheten ... intetheten ... der potensialene og den indre kjærligheten vår spirer og gror - og ikke utover til den støyende atmosfæren vi skaper med vårt kaos og mas.

Les mer …

RaysfromInnerMindDet Allmektige Lys taler og ber oss gi slipp - på Diagnosene, Lidelsene og Trossystemene - Kanalisert av Kari Hanne Nyland 24. og 26. August 2013.

Energiene har den siste tiden vært sterkt preget av det som kommer inn fra Universet utenfra sola - fra nord og inn fra Andromeda og fra stjernene rundt Vannmannen. Trykket i hodet og reaksjonene i kroppene våre er virkelig til å ta og føle på - og kanaliseringene kommer på løpende bånd og de har alle med det som skjer nå og i oss alle sammen.

Les mer …

Hjertets Indre LysDet Allstedsnærværende Lys, Maria, Metatron og Hjelpere fra en annen Galakse - Kanalisert av Kari Hanne Nyland den 19.mars 2013.

Som forrige publiserte kanalisering i slutten av februar, handler det også denne gangen om Lyset og dets fantastiske Kjærlighet i sterk "frem-gang" her på vår aller kjæreste Moder Jord.

Vi har nå vært igjennom et nytt og sterkt følbart skifte i energiene - og vi har ikke hjelp av det som har holdt våre gamle og loslitte trossystemer med oss lenger - det er nå helt borte. Så det eneste som holder oss fast i alt dette gamle og som "plager" mange sterkt, har nå bare fotfeste og hold i oss selv og de som "passer på" at vi går i takt med de fortsatt gjeldende "lover, paragrafer, regler, forskrifter og alle skolers og læreanstalters" påtvungne (frivillige systemer) - som vi lar oss "overbevise" om å følge.

Les mer …

det-hoyeste-raadVi kommer inn fra Det Høyeste Råd for å tale til dere - Kanalisert av Kari Hanne Nyland den 28.februar 2013.

Energiene er nå i endring hele tiden - noe mange av oss merker godt på alle nivåer av og i oss selv. Tankene og følelsene våre er annerledes, og deres ladninger føres inn i alle lagene av vår dags-bevissthet.

Negative tanker, følelser og øvrige reaksjoner påvirker våre fysiske kropper og gir smerter og psykiske reaksjoner direkte nå, og velger vi å stå i dette smertefulle negative, vel så er dette det vi skaper inn i oss på alle nivåer.

Er du sliten, eller ikke helt i form - vokt da ditt fokus - kjenn at du er positiv i forhold til deg selv, og lev ut en positiv egenkjærlighet i alt hva du er - for det er ditt sanne skapende modus, og det du sender ut til alt og alle rundt deg - og som du trekker til deg.

Les mer …

ta vare paa dine kropperErkeengelen Metatron kommer inn for å tale til dere - Kanalisert av Kari Hanne Nyland den 26.januar 2013.

Vi er nå inne i en tid hvor vi blir testet på alt vi har lagret i våre kropper - gjennom det indre barnet - og som har påvirket alt det vi har blitt til i alle våre kropper. Alle kroppene er like viktige, og det vi gjør mot én av dem, påvirker alle de andre.

Den fysiske kroppen er nok den som viser oss hvem vi er, med alle særpreg og kjennemerker på godt og vondt. Denne Nye Tiden vi er inne i gjør det enda klarere "hvem vi er" - for vi kan i den fysiske kroppen kjenne de fysiske vondtene og smertene vi har lagret opp i den gjennom alle våre leveår - med alt det vi har lagt inn i den gjennom de andre kroppene.

Alle kroppene er like viktige, men vi har en tendens til å overfokusere på den fysiske. Vit at den mentale kroppen og den følelsesmessige kroppen også er like viktige. Og din totale "helsetilstand" kan klart avspeiles i den eteriske kroppen (auraen).

Les mer …

Under Dønnamann 3.desember 2012 - midnattErkeengelen Metatron om dere og energiene for desember 2012 - Kanalisert av Kari Hanne Nyland 7.desember 2012.

Mye skjer i energiene i denne siste måneden i dette sterkt "skiftende" året 2012 - året vi har arbeidet mot og hørt så mye om i mange år ... og nå har vi allerede kommet godt inn i årets siste måned ... ja, desember er her og vi nærmer oss mange store datorer, med 12.12.12 som den første - fordi vi mennesker er så opptatt av å samles og skape sammen på nettopp slike datoer - som er av "magnetisk" art og betydning for oss. Og så kommer den neste datoen ... 21.12.12 ... "skapt" gjennom Maya-kalenderens avslutning for den "gamle" tid ....

Les mer …

ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut