Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Andre Kanaliseringer

Mike Quinsey 2012Mike Quinsey Kanaliserer SaLuSa den 18.mai 2012.

Etter å ha fulgt med på Mike's kanaliseringer gjennom flere år, ønsker vi å bringe han frem litt "tydeligere" her på Ja-Jeg-ER.

Vi har hele tiden hatt en lenke til kanaliseringene hans her inne under våre "Velbrukte Nettlenker" - men bare på engelsk via denne lenken: http://www.treeofthegoldenlight.com Tidligere kanaliserte han flere "entiteter", men har den senere tiden holdt seg til å offentliggjøre kanaliseringene med SaLuSa.

Les mer …

Ambres i Sture Johanssons skikkelseRameno Charafez – Alias Ambres - Gjennom Sture Johansson

Den mere enn 3000 år gamle ånden Ambres ble høyaktuell i 1983 da Shirley MacLaine ga ut sin bok «Ut På en Gyngende Gren» hvor hun forteller om sitt møte med denne Ambres - i snekkeren Sture Johanssons skikkelse. Det satte igang en stor bølge i alternativmiljøet i Sverige, og i hele den svenske pressen.

Når så Filmskaperen Anders Grönros den 25.november 2007 klarte å få sin dokumentarfilm «Ambres – En Död Talar» sendt i beste sendetid kl 20.00 på den svenske riks-TV-kanalen TV2 - på en søndag, ble det altfor mye for mange av seerne. Dokumarfilmen ble vist hele 3 ganger ......

Les mer …

Den Store Jeg ER og et Kosmogram

Kanaliseringen - Den Store Jeg ER - ble tatt ned i slutten av august i 2010 etter at vi hadde kommet inn i den store bevissthets-endrings-delen av det Store Skiftet. Den forteller i klartekst det vi opplever NÅ - en oppvåkning av dimensjoner. Kosmogrammet ble kanalisert ned og utgitt her i Norge i bokform i 1986 - De handler om akkurat det samme, men tiden er NÅ.

Her er det bare å sette seg ned, lese - og atter lese - til forståelsen har begynt å sige inn på cellenivå - mediter gjerne til følelsene rundt det dere tar inn mens dere leser - kjenn på essensen - og lytt innover i deg selv.

Visdommen i dette kan kun oppleves i den enkelte - alt annet blir bare ord... og atter ord .......

Les mer …

Sirkelens Lov - Trekantens Lov - Erkeengelen Mikael kanalisert av Ronna Hermann - Oktober 2010. Med Kommentarer og etterord.

BESKJED FRA ERKEENGELEN MICHAEL * LM-10-2010 - "SIRKELENS LOV * TREKANTENS LOV"

Kanalisert gjennom Ronna Herman

Oversatt og tilrettelagt for Norsk av Bente Bakke Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kjære mestere, dere har levd i en urealistisk verden: en verden av illusjon hvor sannheten har vært fordreid, endret og til og med fjernet for å ta bort deres Gudegitte kraft og holde dere fanget i en virkelighet av frykt, slit og tap.

Les mer …

Sittende her i Bardufoss (fortsatt på ferie i gjestfrie omgivelser) - på denne vakre, rolige og skjønne søndagen i september - kommer jeg over denne meget tidmessige kanaliseringen av Kryon som omhandler skiftet vi nå er midt inne i.

Oppfattelsen av Gud er i sannerlighet et tema som både er tidmessig og høyaktuelt - og særlig i dette skiftet vi beveger oss gjennom NÅ. Her i Bardufoss - i dag - leste jeg denne kanaliseringen av Lee Carroll høyt - energiene sto gjennom oss alle, og bevisstheten om endringene av Alt og Alle i denne tiden inneholder og innebærer mye for mangt og mange.

En av tilhørerne fant ut at dette må være Dagens Ord. Jeg kjenner sannheten i dette også som morgen-dagens ord, og observerer og føler disse endringene i Alt og Alle hver eneste dag - NÅ!!!

Direktelenke til denne danske oversettelsen av kanaliseringen (klikk Her)

Les mer …

Lee Carroll - Mt.Shasta den 24.april - Det Store Skiftet - Energiene - Engelsk Lydfil

Denne Mp-3 filen er fra Samlingen i Mt.Shasta (Mount Shasta USA) den 24. og 25. april 2010.

Her Kanaliserer Lee Carrol de nye energiene i Moder Jord - på engelsk, desverre for de som ikke helt takler det. Normalt ville jeg ikke lagt ut noe slikt, men denne er så utrolig viktig i forhold til de Lysarbeidene som vi gjorde i perioden 11.april til og med 24.april 2010 - at den bare måtte legges ut. Så får vi heller etterhvert få oversatt denne kanaliseringen og lagt ut en egen artikkel med denne oversettelsen når den tid kommer.

Lee Carroll er vel ansett for å være en av de aller største sannhetskanalene i denne tid. At han her og NÅ - i denne kanaliseringen bekrefter alt det vakre Lysabeidet som er gjort gjennom Lyset fra Nord - får vi ta til etterretning og vite at dette Lysarbeidet nå blir enda viktigere. For NÅ manifisterer og Skaper vi direkte i absolutt Kjærlighet fra våre Hjerter til Moder Jord.

For å lese om Lysarbeidene som de var -  og mens de ble utført den 15.april 2010 - Klikk HER

For å lese om hva som faktisk skjedde og hva Lysarbeidene medførte - Klikk HER

For å lese om Lysarbeidene om Jordens Vann og Moder Jord i perioden 18. - 24.april 2010 - klikk HER

Les mer …

Her har vi enda en kanalisering som inngir de nye fotonenergiene eller som andre har valgt å kalle Elementærer eller Elementær-partikkelenergier.

Denne kanaliseringen er imidlertid mye mere detaljert, og utrolig full av «sannhets-energier». Hele tiden og veien gjennom oversettelsen og tilretteleggingen ble jeg fylt av en form for indre Lys og sannhet – som om budskapet, i den engelske teknisk avanserte skriften, ble gitt meg i bilder med direkte link til ord på tastaturet – ja, som om jeg selv var direktelinket til Pleiadene og Det Pleiadiske Høyeste Råd.

Denne kanaliseringen bekrefter vel fullt ut det som er skrevet her inne – til nå - om de nye Fotonenergiene og deres fortreffelighet, samt angir rimelig godt hva som skjer og har skjedd med oss i denne «oppstigningens tid». Om kroppslige smerter og endringer, humørsvingninger – og ikke minst alle de nye evnene som vi så vidt har begynt å oppdage i og med oss selv. Evner som noen tar i bruk og elsker fra første øyeblikk – og som gjør at andre blir stiv av skrekk, nesten blir grepet av panikk, tror de er på vei til å bli gal – eller som atter andre anser for å være fantasi og hallusinasjoner, og avfeier som nonsens, svada og bare tull.........

Les mer …

ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut