Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

3rd ventricle alien rightGjennom dette året fra April til nå har vi her på Rosita hatt et tettspekket program med mye aktiviteter og besøk fra alle verdenshjørner som ikke har vært synlig for dere som følger med her på Ja-Jeg-er.com.

Med to kurs for instruktører fra både inn- og utland på både norsk og engelsk med det norske navnet "Veien Hjem Gjennom Bevissthet" (Engelsk: "The Way Home Through Consciousness") ble dette en meget heftig opplevelse for både oss her på Rosita, og de som hadde valgt å være med som kurs-deltakere. En storslått opplevelse med fri flyt i energiene og med egenprodusert DMT gjennom aktiveringen av Midt-hjernen gjennom klar, fokusert og balansert væren over flere dager. Disse kursene krever minst 7 dagers intensiv trening (24-7) under kyndig ledelse og veiledning, og kan ikke sidestilles med noe annet du eventuelt har hørt om eller vært borte i.

Hva er DMT spør du sikkert? Og dette er noe som sikkert mange andre også lurer på. Det jeg kan si om dette, er at du produserer det selv uten hjelpemidler når du vet hvordan. En overfladisk forklaring kan beskrives gjennom wikipedias angivelser rundt dette HER - eller du kan gå inn på nett og lese hvordan både sjamaner og andre går på kurs for å bli innviet med ritualer og mye annet med bruk av både substanser og mulige andre remedier for å klare å produsere nok DMT til å både se klart, hallusinere og til og med bli småsyk og dårlig av bivirkningene. Men vit at du når du vet hvordan, kan produsere DMT når du vil og skape sannsyn og mye mer direkte uten annet enn den drakt du ble født i inn i denne verden.

Dette og mye annet nytt vil vi legge ut i relasjon til en ny nettside som vil se dagens lys før nyttår. Her vil vi også legget ut vårt nye kurstilbud som vil være av global utbredning fordi etterspørselen fra utsiden av Norge er større enn her hjemme. Det å skape på "kommando" eller direkte som vi kaller det ... er noe helt spesielt.

energy vortex templateEtterspørselen er kanskje størst fra bedrifter og organisasjoner som virkelig ønsker større forandringer i sine virksomheter, men sannheten er at dette meget spesielle kursmaterialet som omfatter 7-9 dagers intensivt kurs med oppfølging døgnet på tamp kun handler om den enkelte og hans/ hennes evner til å kunne fokusere og skape en klar balanse innover ... for så å kunne gå inn i midt-hjernen og fortsette hele dette fantastiske undringens verk fra egen klar bevissthet. Hvis du kjenner at dette høres spennede ut ... vit da at i praksis er dette mye mer enn det.

Videoen under er en global begivenhet med navnet REVOLUTION: FOOD, som sannelig angir den revolusjonen som nå pågår i menneskene globalt i forhold til mat. Stor var vår glede når dette internasjonale filmteamet med filmskaperen Loreto Di Cesare ønsket å filme og bruke oss her på Rosita i sin globale lansering av denne fantastiske filmen.

Vi fikk gleden av å representere noe stort i globale relasjoner, å være elementet vann og havene som utgjør mer enn 70% av vår levende moder jord. Med Rosita som utgangspunkt, med våre etiske normer i relasjon til både naturen og dens mangfold gjennom våre arbeider globalt og våre rene og naturlige fiske lever olje-produkter hadde deres stab av entusiastiske filmskapere plukket ut oss til denne oppgaven noe denne filmen forsøker å skape et klart inntrykk av. Dere finner opptakene fra oss og vår spektakulære natur jevnt fordelt og flere steder i filmen, og hovedinnslaget finner dere ca 47+ minutter inn i filmen. Vi hadde gleden av å ha dette filmteamet med oss i alt hva vi var og gjorde i nesten 4 døgn på tamp i en ellers hektisk tid her på Rosita.

Dere finner også et kort innslag med Kari Hanne mens hun er på kjøkkenet og tilbereder og gjør istand til en selvfisket middag (fangst fra filmen) filmet fra stor-stua vår her på Rosita ... med teksten "Love and Light" på veggen ... og for de av dere som lurer på om hun kanaliserer fortsatt, så må jeg medgi at der gjør hun stort sett hver eneste dag ... og like fantastisk hver gang.

REVOLUTION FOOD

REVOLUTION: FOOD from Idee Films on Vimeo.

 

Og her har dere en liten smakebit fra "Veien Hjem Gjennom Bevissthet" som er vår nettside i relasjon til dette fantastiske kurs-materialet vi lanserer før nyttår med kursprogram for hele 2016 her på Rosita.

 The Way Home Through Consciousness website

Fra oss alle her på Rosita,

--- Bengt ---

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut