Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Tekst-Blogg

3rd ventricle alien rightGjennom dette året fra April til nå har vi her på Rosita hatt et tettspekket program med mye aktiviteter og besøk fra alle verdenshjørner som ikke har vært synlig for dere som følger med her på Ja-Jeg-er.com.

Med to kurs for instruktører fra både inn- og utland på både norsk og engelsk med det norske navnet "Veien Hjem Gjennom Bevissthet" (Engelsk: "The Way Home Through Consciousness") ble dette en meget heftig opplevelse for både oss her på Rosita, og de som hadde valgt å være med som kurs-deltakere. En storslått opplevelse med fri flyt i energiene og med egenprodusert DMT gjennom aktiveringen av Midt-hjernen gjennom klar, fokusert og balansert væren over flere dager. Disse kursene krever minst 7 dagers intensiv trening (24-7) under kyndig ledelse og veiledning, og kan ikke sidestilles med noe annet du eventuelt har hørt om eller vært borte i.

Les mer …

Proton-flux-24jan-2012Følg med på Soldataene - de viser energiene.

I dag den 24.januar 2012 er energienes utslag fra Sentral-sola ( Speilet i vår Sol) meget toneangivende for det mange av oss opplever i energiene nå. Dette begynte den 20.januar ca kl 15 Norsk tid med gigantiske magnetiske innkommende energier, og gir seg nå utslag i det vi ser på disse online målingene avgitt av NOAA gjennom deres offisielle nettside.

Les mer …

Smiiiiil - og verden blir LYSERE !Ta dagen med et stoort smil - Det er lov å være blid

Slipp taket i alvoret - ditt indre og ytre alvor. Kjenn på livet ditt og lytt til ditt indre "lekende barn" - hvor lenge er det siden du slapp taket i alle "forpliktelser"; alle de selvpålagte plikter og gjøremål - plikter og gjøremål som tynger deg og gjør deg alvorlig, tenkende, funderende og skaper søvnløshet når det virkelig "baller på seg" oppe i det lille hodet ...... hmmmm .... SMIIIIIL !!!

Les mer …

Min Vei i Bevissthetsskifte inn i Hverdagen

En artikkel av Gunn Elin Aspvik fra Mo i Rana.

Hei kjære Lysende vakre mennesker <3 Ja, for akkurat sånn føles det!! Jo lenger inn i skiftet jeg kommer, blir alle menneskene rundt meg Vakrere, mer Lysende, for hver dag som går.

Jeg har lyst å fortelle litt om hvordan min vei mot dette bevissthetsskifte har utartet seg.

Les mer …

Ett år i energiene - www.Ja-Jeg-ER.com

Nå er det 1-ett år siden jeg ble «ledet» til å skape dette nettstedet – Ja-Jeg-ER – I Kjærlighet for Alt og Alle. Utrolig mye har skjedd i løpet av dette ene lille året av våre liv. Lyset fra Nord med de nye bevissthets-energiene er nå en global bevissthet som påvirker alle – absolutt alle – og disse virkningene viser oss nå at den nye tid er i gang. Det Store Skiftet – bevissthets-skiftet er nå ferdig, og oppvåknings-prosessen med dens virkninger og «nye» virkelighet utspiller seg i Alt og Alle.

Les mer …

Den 6.Februar kl 00:17 kom de første Stjerne Skipene GJENNOM Moder Jords Atmosfære - Skiftet er ferdig - oppryddingen for den Nye Tid er i gang.

En heftig uke er tilbakelagt - 17-20 timers arbeidsdag - uten å vite hvorfor, men nå Vet Vi - Alt handler om Veivisernes videre arbeider i regi av Lyset fra Nord - Den Røde Tråd - er i full gang. Dette er på en måte heftigere enn Lysarbeidene og alt det vakre som vi opplevde i April i fjor.

Ydmykheten står nå i høysetet! Nå kanaliseres det til dere Alle !!! (Tårene renner i ydmykhet og glede)

Nå, for en liten stund siden satte alt i gang - og de første Stjerne Skipene i arbeide for den Nye Tid etter Det Store Skiftets ferdigstillelse - tredde gjennom Moder Jords atmosfære for å starte oppryddingsarbeidene etter den lange tiden i Mørke under energier og krefter som har ledet oss gjennom en helt fantastisk transformasjon opp i den høyere bevissthet - fra å være så lavtstående at vi kun har sett på oss selv og Moder Jord som et objekt i regi av Janteloven og "skitne" kriger for egen vinning, slave-binding og utnyttelse av menneskeheten og Allnaturen til egen utnyttelse av de få. Disse få - som har innbilt seg at det har vært til det beste for de fleste - men aller mest for egne konti og eget velvære.

Les mer …

Hva er det neste i vår hurtige Evolusjon? Kroppens og Hjertets Rolle - Drunvalo Melchizedek

Tilrettelagt og oversatt av veivisere i Lyset – Ja Jeg ER  - Korrektur: Bengt Svensson.

Når Drunvalo avsluttet dette intervjuet med følgenede utsagn: "Dette er den viktigste informasjon for menneskehetens eksistensen akkurat nå!" - ble det viktig for oss som veivisere i Lyset - i Kjærlighet for Alt og Alle - å gjøre vårt for å få budskapet hans ut til i hvertfall dere her inne, med håp om at dere sprer det videre fra deres egne store Hjerter.

Les mer …

Den Store Tilbakestillelsen av Jorden ved James Gilliland - primo februar 2011.

Denne har jeg fått på mail fra USA, og den er fra nå i februar. Jeg har tidligere lagt ut noen video-budskap med James Gilliland her inne under Nyheter. James Gilliland er en fantastisk lysarbeider som har stor integritet og er høyt respektert av svært mange internasjonalt - han har holdt på med dette siden 80-tallet offisielt, og har til tider vært en av mine viktigste nyhets-kilder innenfor den nye Bevissthetens energier. På ranchen hans har han jevnt samlinger med mange nasjonaliteter samlet. Han har mere enn 3.000 registrerte lysfenomen og observasjoner rundt og i forbindelse med ranchen og Mount Adams i Washington USA. På web siden hans finner dere masse videoer og dokumentasjon.

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut