Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Prestekrager En solskinns-historie !

En herlig sommer er snart på hell og jeg er takknemlig for alle de flotte opplevelsene denne sommeren har gitt meg og alle erfaringene jeg har fått. Vi har vært mye ute på turer i skog og mark og i den fantastiske solkroken vår har vi fått masse D-vitamin og blitt brune og lekre. Mye trivelige folk har vært på besøk på kortere eller lengre opphold og nå har vi jammen fått 2 ungdommer i huset. Vi hadde også en heftig og herlig samling på Langfjell Gård som iallfall jeg vokste veldig på.

Ny bil har jeg også fått meg i sommer. På veg heim fra energisamlingen, høg på energi og hypnotisert av vindusviskerne som gikk for fullt, havna vi i grøfta. Heldigvis kom jeg og passasjeren fra det med skrekken og merker/smerter etter bilbeltene. Men den røde gamle Toyotaen måtte jeg si farvel til. Så nå ser jeg denne hendelsen også som en transformasjon til den nye tid :)

Jeg fikk endel tilbakemeldinger på den forrige bloggen min - Naken, ærlig og sårbar. Da lovte jeg en venn at neste blogg skulle bli en glad-blogg- og nå er den klar for å skrives.

White Eagle og fjellets gullJeg vil fortelle hvordan jeg har endret livet mitt fra å være et smertehelvete. Så dette blir en ordentlig solskinns-historie.

Jeg har jobba intenst med meg selv og HURRAAAA de kroniske smertene er borte. Fantastisk! Jeg har bevist overfor meg selv at mye sitter mellom ørene. Det ble jeg for så vidt klar over da jeg fjerna allergien, hehe... en utrolig historie helt for seg selv! Kanskje jeg skal dele den først. Jeg «arvet» allergien av min kjære mamma. Da jeg var ca 13-14 år ble jeg allergisk for metaller direkte på huden (glidelås, hekter, klokka osv) pollen, hus-støv, dyrehår, hund og katter. Pollenallergien forsvant sammen med amalgamen. ..... hmmm. Ser nå at jeg skapte det!

Kari og Bengt hadde katt der de bodde før. De leide ett hus som de måtte ut av om sommeren fordi folket som eide huset skulle feriere der. Den siste sommeren de bodde der syntes jeg så synd på katten at jeg sa : «Kanskje den skal komme på sommerferie til meg» Kort tid etter dette utsagnet begynte jeg å nyse, klø og øynene rant. Et typisk allergiutbrudd, og det utløst bare med tanken på å ha katten på sommerferie! Da forsto jeg at allergien satt oppi hodet, og da tok det ikke så veldig lang tid før jeg hadde kurert meg selv!

Da jeg skrev den forrige bloggen var jeg allerede i gang med å jobbe meg ut av smertehelvetet som jeg hadde skapt. Jeg har fremdeles en nedslitt ryggvirvel så å sitte på hesteryggen ble for tøft! Men jeg har prøvd og tøyd den grensa også! Støvsugeren er heller ikke blitt min «gode» venn ennå!

Hvordan jeg har klart dette fantastiske løftet; jo rett å slett ved å «omprogrammere» min egen tenkeboks, meditere ofte og puste bevist! Jeg fant en healing-meditasjon på YouTube Manifest Self-Healing med Kelly Howell, som jeg bruker delvis ennå. Den mediterte jeg til hver dag i 6-7 uker og noen dager i begynnelsen ble den tatt 2 ganger. Jeg bruker også pusten til å puste lys inn og på ut-pusten sender jeg lys til hver celle i kroppen. Kjenner jeg at det gjør vondt noen steder i kroppen, sendes det litt ekstra lys og healing-energi til smertepunktet.

Jeg fant fort ut at guidete meditasjoner var ypperlig for å stanse egen tankekvern, og på You Tube ligger det mange flotte men alle er på engelsk. Jeg er nesten forelska i Kelly Howell, syns alle hennes meditasjoner er bra! En annen meditasjon som ligger på You Tube og er effektiv for å omprogrammere tankene, er denne.

Jeg med hesten til Vivi på Langfjell GårdSamlinga på Langfjell Gård var sterk og vakker. Der beviste jeg overfor meg selv at siste rest av allergi er overvunnet :) Så da jeg satt oppe på hesteryggen kjente jeg gleden og selvtilfredsheten strømme gjennom meg. YESS JEG KLARTE DET!

Jeg har også blitt flinkere til å lytte til kroppen min. Turene ute i vår vakre natur har blitt avpasset etter kroppens dagsform. Når en negativ eller destruktiv tanke kommer er jeg snar til å si STOPP når jeg oppdager den. Speiløvelsen som jeg fortalte om i en tidligere blogg var og er effektiv. Også det å snakke med det indre barnet gjør underverker: «vær så snill å gi slipp – tusen takk jeg elsker deg». Bengt har skrevet en artikkel om Det indre barnet HER

Så det å bli bevisst egne tanker, trosystem og væremåte for så å snu alt til å bli positivt, det er jeg et levende bevis på!

 

 

 

 

 

 

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut