Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Fra hjertetNaken, ærlig og sårbar

Det var engang ei jente som hadde en smidig og sterk kropp. Ho jobba sent og tidlig men var glad og fornøyd. Ho elska å gå på dans, likte teater, lek og sang og var aktiv i ungdomslaget. Ho var med å skrev og fremførte revyer med mye humor og glede og ho var med på å skrive sanger og fant på skøyerstreker til alle jubilantene i vennekretsen. Hun var også dyktig til å sy, male og skape ting med hendene. Ho var alltid hjelpsom og stilte gladelig opp på dugnader, eller ga en hjelpende hånd til alle som trengte det. I det hele tatt var ho veldig aktiv og tok lite hensyn til å slappe av og hente seg selv inn igjen.....

Ja alle eventyrene begynner jo med ; det var en gang...og har en lykkelig slutt... mitt er ikke avslutta enda!

Etter en diskusjon ble det viktig for meg å prøve å sette ord på hvordan det er å leve med kroniske smerter. Jeg er så heldig (eller uheldig) at jeg har fått erfart det! Jeg er på en måte takknemlig for denne erfaringa, så utrolig det enn høres, for dette gjør meg mer ydmyk når andre deler sin historie, sine plager. Men på riktig vonde dager er det vanskelig å være takknemlig

Og egoet mitt er fremdeles ikke enig at det er så enkelt å bare være selvdisiplinert og fjerne gamle trossystem for å endre på ting. Det er en lang og kronglete vei for å finne disse trossystemene som er infiltrert i en tykk, seig grøt av følelser, tanker og uttrykk!

Samme dag fant jeg noen gode ord fra gestalt-terapeut Wenche Byremo på nett:

«Hvis du viste hvor rørende vakkert det er når du deler dine innerste følelser og tanker – de som virkelig berører deg - Da hadde du gjort det hele tiden – tatt deg selv på alvor.

Alt du ikke sier noe om har du med deg i auraen din, og det blir liggende mellom oss som motstand, nettopp fordi du har motstand med den delen av deg selv...»

Derfor vil jeg belyse hvorfor jeg (i all fall egoet mitt) fremdeles er uenig, men det er mitt syn og jeg påstår ikke at jeg har rett og jeg gjør det heller ikke for å anklage noen. Men da må jeg først fortelle hvordan det er å leve med kroniske smerter.

Først kommer smertende snikende...og gjerne over flere år med overtramp av seg selv. Jeg raserte meg selv over flere tiår. Så blir smertene hyppigere og hyppigere, helt til de stort sett er der daglig. Til å begynne med når en er kommet dit at det er blitt daglig, går en bare rundt å kjenner etter...er noe forandret i dag...er jeg blitt bedre...hvis noe er blitt forverret...hvorfor...hva har jeg gjort som gjør meg dårligere i dag... Alt FOKUS går til smertene – det man fokuserer på blir det mer av – så blir en dårligere og dårligere....

Etterhvert som jeg erfarte at den universelle loven om tiltrekning så absolutt fungerte begynte jeg å ikke ha så mye fokus på smertene. Men da kom alle spørsmålene fra andre; Hvordan går det med deg – har du det bra – hvordan er ryggen i dag...osv osv. Disse velmenende omsorgsfulle spørsmålene gjorde/gjør at jeg igjen setter FOKUS på smertene for de er der jo. Og jeg er jo opplært til ikke å ljuge. Når smertene fremdeles er der kan jeg jo ikke si at jeg har det bra og for å unngå å prate om hvor jævlig jeg egentlig har det, så blir det svevende svar som «jo - så som så» - «kan ikke klag» - «sånn høvelig». Men da har jeg jo allerede satt FOKUS på smertene som er der hver bidige dag og natt, time, minutt og sekund!

hoppesmilDa er det ikke så lett å gjøre ting som «bygger opp» muskler og ledd igjen. Men på gode dager eller stunder går det faktisk bra å gå seg en tur i terrenget – og det gjør godt å komme ut i frisk luft – og fokuset blir da på alt det vakre rundt meg. Eller jeg klarer å gjøre noen enkle øvelser uten at det kjennes som kniver som vris rundt i kroppen. Vi mennesker er jo vanedyr – så etterhvert blir en jo også vant til at smertene er der.

Nå er jeg kommet til kjernen i diskusjonen vi hadde. At mange gamle trossystem og lite selvdisiplin gjør at en sitter fast i det gamle, og at en ikke orker å ta tak for å komme seg videre, rette på det som ikke er som det skal være.

Jeg kjenner at egoet mitt fremdeles blir fly forbanna når noen tror det er så enkelt å bare være selvdisiplinert nok til å begynne å endre på ting. Og om dette er gamle trossystem som gjør at jeg unnskylder meg med å ikke klare å gå meg en tur eller ha mot nok til å bite tennene sammen og gjøre bøy og tøy – vel da gjør de innmari vondt de gamle trossystemene og de bør fortes mulig fjernes – opereres bort! Det var egoet som uttalte seg!

Heldigvis har jeg flere gode dager nå enn jeg hadde for noen måneder siden. Men jeg husker godt de riktig dårlige dagene – da det gjorde vondt bare å lee litt på lillefingeren. Da hjelper det ikke med selvdisiplin for å tvinge seg gjennom noen øvelser – da er det lettere med noen Ibux eller annen smertelindring. På sånne dager er det lett å synke ned i selvmedlidenhet... og så kommer skyldfølelse og selvforakt... og det ene etter det andre baller på seg. Og så er det skammen og sorgen og misunnelsen og oppgittheta! Alt hoper seg opp i ei tjukk smørje. Å jobbe seg ut av dette er slettes ikke lett.

Jeg vet at også andre som strever med fysiske plager enten det er muskler, ledd, fedme, spiseforstyrrelser osv osv - også sliter med både selvforakt, skyldfølelse, skam, sorg, oppgitthet og misunnelse. Jeg er nok ikke enestående sånn sett. Når jeg har det på det verste skal det også innmari mye mot til å be om hjelp – vel da trengs det at noen ser meg og spør, bare sånn at slusene åpnes opp!

angelskissFremdeles strir jeg med både misunnelse, oppgitthet, sorg og skam. Jeg misunner de som har en kropp som fungerer, en kropp som er frisk – sunn og sterk – og kan ta i et tak. Dette kjenner jeg på stadig og så kommer oppgittheta og skammen. Hvorfor sa jeg ikke stopp til meg selv lenge før – hvorfor «konkurrerte» jeg med meg selv for å greie å utføre mest mulig – hvorfor – hvorfor – hvorfor – en karusell av tanker som spinner rundt og rundt. Og til slutt sorgen over å ha mista den gode helsa jeg engang hadde. Men gjort er gjort - og spist er spist!

Nå må pipa snus andre vegen og det har jeg gjort! Heldigvis har jeg hatt god hjelp til å fjerne mye av det psykiske som var en stor seig klump. Mer og mer forsvinner ut av systemet og jeg blir sterkere og sterkere. Og jeg lærer meg å sette ord på ting, og protestere når jeg er uenig. Selv om det er ei utfordring og egoet hopper bukk inni magen.

Jeg fortsetter å jobbe med meg selv, og skritt for skritt skal jeg ta tilbake kroppen min – og sannelig kjenner jeg at jeg er på god veg. Av og til trenger jeg noen som holder rundt meg – bare holder kjærlig rundt. Men når man er singel og aldeles alene i hele verden er det ikke greit å få øye på denne «noen».

Drømmen er å finne noen lekekamerater – som vil ut å danse og lage engler i snøen – gjøre morsomme ting som får fram gleden og latteren igjen. Det er på tide å finne fram den jenta som jeg starta fortellinga med...

 

 

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut