Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

ute i det friÅ jobbe med meg selv

Tenk at det er gått over ett år siden jeg skrev noe i bloggen. Det har ikke vært fordi at det ikke har vært noe å skrive om. Når jeg ser tilbake på året 2012 har det vært veldig innholdsrikt og variert. Mye har skjedd, vi har hatt mye besøk på Rosita, folk fra hele landet fra Tromsø i nord til Arendal i sør og vi har hatt besøk fra Hawaii. Vi har avholdt to energi-samlinger i vår regi og jeg har farta rundt på besøk til gode venner. Jeg har til og med feriert på Kreta uten energiarbeid! Anne og Børge flytta ut og jeg følte et sterkt savn til å begynne med. Rosita har fått mange byggningsmessige forbedringer også i 2012 både ute og inne, men det er det stort sett Kari og Bengt sitt verk. Uthus, vedlager og pipe. Jeg ble gledelig overraska da jeg kom heim fra ferie og hele "baklageret" var omgjort til et smykke! Og tilslutt ble det 3.badet ferdig og badekaret kom på plass.

Vi har testa ut mange redskap for å vikle oss mer og mer ut av det spindelvevet vi har plassert oss selv i og blitt mer og mer bevisste mennesker for å møte den nye tid. Nå som skiftet er gjort, skal vi lære oss å leve etter alt det vi har lært!

Berg og dal-baneJeg har lært mye om meg selv dette året. Igjen har jeg fått bekrefta hvordan den fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige kroppen henger sammen. Og hvordan hele meg blir påvirka. Følelsesmessig har dette året vært en berg og dalbane med høye oppturer og mørke nedturer. Og jeg som blir kvalm bare med tanken på berg-og dalbaner og karuseller og lignende. Puh – men nå kan jeg ta et tilbakeblikk å se hvordan disse utfordringene har gjort meg sterkere selv om det var svinaktig tøft mens det sto på. Særlig nedturene – helt ned i den svarteste mørkeste avgrunnen – hvor jeg sto å vurderte livet på toppen av et flåg – skal jeg bare hoppe å gjøre slutt på alt? Heldigvis kom jeg fram til at livet mitt var verd å leve. Så begynte jobben med å verdsette meg selv, min innsats i fellesskapet og det jeg stråler og sender ut. Dette var også en tøff prosess, men med hjelp fra gode venner kom jeg noen skritt videre. Tusen takk til alle dere som har bistått og fortsatt bistår bevist eller ubevist ! For jeg er langt fra ferdig med den prosessen.

Toppturene var lettere og det skulle nå bare mangle – når man er i et bliss så er man i et bliss og da kunne jeg forgylle alt og alle ! Og sannelig har det vært mange flere toppturer enn nedturer! Og så herlig det er å være der på toppen, se lyset og føl at jeg er verdsatt – føle at jeg gjør en vesentlig forskjell i min verden – føl at jeg kan speile og bidra slik at andre kommer videre i sin prosess. For livet her på jorda – vår kjære vakre moder – er en erfaringsvei hvor vi stadig blir testet på om vi fullt og helt klarer å stå i oss selv – det er i alle fall mitt syn på livet NÅ.

Etter at jeg gikk fullstendig på veggen i 2010 har jeg slitt med daglige smerter. Smertene er der hele tiden, noen dager er verre enn andre. Nå har jeg lært at det bare er jeg selv som kan gjøre noe med dette og at alle «kroppene» mine: den fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige, må tas på alvor. Når den ene av «kroppene» ikke har det «ålrait» så går det utover de andre også. Så etterhvert kom jeg meg litt i gang med litt fysisk trening også – pilates-øvelsene fra ryggskola ble gjenoppfriska og jeg prøvde meg litt på de tibetanske ritene. Nå var det greit – for jeg hadde bestemt dette selv! Når andre før har sagt til meg at jeg må gjøre sånn og sånn for å bygge opp den fysiske kroppen min – vel da kunne jeg ha vridd hodet rundt på dem!

Ute på turDet ble flere gå-turer også. Bare det å være ute i naturen i det vakre landskapet er jo sjelebot. Og når sjelen har det godt påvirker det resten av kroppen.

Jeg jobba med mitt mentale bilde for å mobiliserte meg selv til å søke om uføretrygd – det var et stort skritt å komme dit. Jeg gjennomførte NAVs 8-ukers arbeids-utprøving med pendling til byen 3 dager i uka med 3 timers jobbing. Det var rett og slett pyton – vel hjemme brukte jeg resten av dagen til å finne ro og hvile i kroppen som hadde en indre skjelving. De som har opplevd det vet hva jeg snakker om – det er som om alle muskler og indre organer rister ukontrollert! Så da sendte jeg inn søknaden. Utpå høsten kom avslaget og jeg bestemte meg for å følge NAV sitt opplegg og i tillegg fortsette mitt eget arbeid med å bygge opp kroppen min. I et møte med NAV ble vi enige om at jeg kunne prøve meg på blomsterbutikken her på øya – 2 dager a 4 timer i uka. Da skada jeg venstre foten – og ga meg selv utsettelse - så datt jeg på ræva og slo meg – enda mere utsettelse. Men på begynnelsen av desember kom jeg meg i gang med arbeids-utprøving. Jeg opplevde at det var artig å være på jobb selv om det var slitsomt. Nå hadde jeg lært å lytte til egen kropp og avslutta dagen når jeg kjente at den hadde fått nok. Jeg kjenner jo at jeg blir sterkere og sterkere. Her om dagen var jeg så opptatt med å lage blomster-dekorasjoner at jeg ikke merka at tiden gikk. Plutselig begynte skjelvinga , men da hadde jeg vært mine 4 timer og vel så det.

Det finnes mange «verktøy» for å jobbe med egen kropp. Det jeg holder på med nå er en øvelse framfor speilet. Det foregår sånn; Jeg sitter i et mørkt rom framfor et speil med bare et stearinlys tent. Først lukker jeg øynene og kontakter mitt høyere selv og påkaller engler og hjelpere før jeg fokuserer på hvem jeg ønsker å være NÅ. Mitt fokus har blant annet vært: Jeg er trygg, lykkelig og glad og jeg har en flott og smertefri kropp. Når jeg føler at jeg er fokusert, åpner jeg øynene og stirrer meg selv inn i øynene mens jeg fremdeles har fokus på samme utsagn. Det vil da dukke opp ting jeg trenger å jobbe med, gamle trossystem som må justeres og eventuelt fjernes. Å jobbe framfor speilet er å samle meg til EN enhet. Det indre barnet, egoet mitt og min bevissthet = EN

Første gangen framfor speilet ga meg kvalme og vondt i magen mens tårene rant. Jeg måtte gå fra speilet, puste meg på plass i meg selv og brukte det indre barnet til å gi slipp og prata med egoet for å få klarhet i motstanden jeg følte, for egoet er kontrolløren og overkontrolløren!

Jeg har fram til nå tatt denne øvelsen flere ganger og det har vært forskjellig reaksjon hver gang. Andre gangen ble jeg svimmel, neste gang fikk jeg en intens sviing mellom hjerte og hals og øynene sved og klødde. Og sånn har det fortsatt med nye reaksjoner hver gang. I dag kom det fram mye innestengt sinne og mere gråt. Ja det er ingen lett øvelse - men effektivt. Det kommer opp det som skal opp og fram i lyset!

Ettersom det fauk så mange datatekniske utsagn rundt ørene da jeg startet med av denne øvelsen, så avinnstallerte jeg all smerte, frykt for avvisning, frykt for ikke å være god nok, beskjedenhet, redsel for ikke å bli sett og hørt, redsel for ikke å strekke til, redsel for å må gjøre ting jeg ikke er komfortabel med osv..

du-er-vakkerJeg innstallerte trygghet, tillit, harmoni, kjærlighet, skjønnhet, sannhet og fred. Samt en sunn, frisk og lett bevegelig kropp full av kjærlighet, glede, latter og lekenhet!

Dette er bare en av mange øvelser som en kan bruke for å vikle seg ut av det spindelvevet som vi selv har vevd opp gjennom årene. Racel fra Trondheims Hjertemedisin har en blogg på nett hvor hun leder folk gjennom en magisk reise gjennom en hel måned. Der er det mange gode tips for å jobbe med seg selv. Her er link til bloggen hennes : Hjertemedisin

Tidlig på våren i 2012 oppdaga vi Ho'oponopono. (se artikkel her på Ja-jeg-er) Dette er en måte å rense ut absolutt alt gjennom seg selv og sitt indre barn. Veldig effektivt. Jeg har også testa ut og brukt frekvenser. Under fanen om BEVISTHET her på ja-jeg-er er det mange gode artikler som beskriver hvordan bli bevist sin egen kropp og sine tanker og følelser.

Etterhvert som jeg har jobba med meg selv har jeg opplevd hvor sensitiv jeg er. Når jeg sitter med noen som mottar healing er det jo greit at det jeg tar inn av «vondter» tilhører personen som ligger på benken. Men ute i hverdagslivet tar jeg jo også inn ting og da er det ikke like lett å adressere det dit det hører hjemme. Energiene og sol-aktiviteten påvirker også. Da er det godt å kunne dele og diskutere med venner, og godt å kjenne til Ho'oponopono sånn at ved dagens slutt kan jeg bruke det indre barnet å rense ut hvis det er noe som jeg ikke har greid å kvitta meg med i løpet av dagen. Ordene til mitt indre barn; "Vær så snill å gi slipp.Tusen takk jeg elsker deg" er gull verd!

 

 

 

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut