Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Rita's Blogg

Rita Edvardsen - 2011

Her vil Rita Edvardsen skrive om alt hun lyster i forhold til det arbeidet og den prosessen hun går igjennom - samt hennes oppfatning av alt som er og skjer. Rita er healer og har sterke sanser - nordlysmassasje er en av hennes spesialiteter.

For å sende Rita en mail direkte (klikk HER)

Prestekrager En solskinns-historie !

En herlig sommer er snart på hell og jeg er takknemlig for alle de flotte opplevelsene denne sommeren har gitt meg og alle erfaringene jeg har fått. Vi har vært mye ute på turer i skog og mark og i den fantastiske solkroken vår har vi fått masse D-vitamin og blitt brune og lekre. Mye trivelige folk har vært på besøk på kortere eller lengre opphold og nå har vi jammen fått 2 ungdommer i huset. Vi hadde også en heftig og herlig samling på Langfjell Gård som iallfall jeg vokste veldig på.

Les mer …

Fra hjertetNaken, ærlig og sårbar

Det var engang ei jente som hadde en smidig og sterk kropp. Ho jobba sent og tidlig men var glad og fornøyd. Ho elska å gå på dans, likte teater, lek og sang og var aktiv i ungdomslaget. Ho var med å skrev og fremførte revyer med mye humor og glede og ho var med på å skrive sanger og fant på skøyerstreker til alle jubilantene i vennekretsen. Hun var også dyktig til å sy, male og skape ting med hendene. Ho var alltid hjelpsom og stilte gladelig opp på dugnader, eller ga en hjelpende hånd til alle som trengte det. I det hele tatt var ho veldig aktiv og tok lite hensyn til å slappe av og hente seg selv inn igjen.....

Ja alle eventyrene begynner jo med ; det var en gang...og har en lykkelig slutt... mitt er ikke avslutta enda!

Etter en diskusjon ble det viktig for meg å prøve å sette ord på hvordan det er å leve med kroniske smerter. Jeg er så heldig (eller uheldig) at jeg har fått erfart det! Jeg er på en måte takknemlig for denne erfaringa, så utrolig det enn høres, for dette gjør meg mer ydmyk når andre deler sin historie, sine plager. Men på riktig vonde dager er det vanskelig å være takknemlig

Og egoet mitt er fremdeles ikke enig at det er så enkelt å bare være selvdisiplinert og fjerne gamle trossystem for å endre på ting. Det er en lang og kronglete vei for å finne disse trossystemene som er infiltrert i en tykk, seig grøt av følelser, tanker og uttrykk!

Les mer …

ute i det friÅ jobbe med meg selv

Tenk at det er gått over ett år siden jeg skrev noe i bloggen. Det har ikke vært fordi at det ikke har vært noe å skrive om. Når jeg ser tilbake på året 2012 har det vært veldig innholdsrikt og variert. Mye har skjedd, vi har hatt mye besøk på Rosita, folk fra hele landet fra Tromsø i nord til Arendal i sør og vi har hatt besøk fra Hawaii. Vi har avholdt to energi-samlinger i vår regi og jeg har farta rundt på besøk til gode venner. Jeg har til og med feriert på Kreta uten energiarbeid! Anne og Børge flytta ut og jeg følte et sterkt savn til å begynne med. Rosita har fått mange byggningsmessige forbedringer også i 2012 både ute og inne, men det er det stort sett Kari og Bengt sitt verk. Uthus, vedlager og pipe. Jeg ble gledelig overraska da jeg kom heim fra ferie og hele "baklageret" var omgjort til et smykke! Og tilslutt ble det 3.badet ferdig og badekaret kom på plass.

Les mer …

Love Creates All - Eva VistungEn julehilsen fra oss alle på Rosita

Jeg har fått lov til å skrive julebrevet til dere. Det er et flott og æresfullt oppdrag. Jeg sitter her i ydmykhet og kjenner på følelsen av alle de vakre og betydningsfulle medmenneskene som er innom denne nettsida i løpet av dagen og i løpet av året. Telleren nede på hovedsida forteller oss at det er veldig mange innom og leser våre budskap, hører på kanaliseringene og ser på linkene vi legger ut. Sammen skaper vi en vakker forandring i verden.

Når vi nå går inn i vintersolverv og solsnu er det gammel tradisjon å oppsummere årets begivenheter, legge bak seg det som en ikke trenger å ta med seg videre og se fram mot nytt år og nye tider. Vi er absolutt med på å skape den nye tid - NÅ.

Les mer …

altBlinkskudd eller bekreftelse

 

I går kveld hadde vi ofring til Moder Jord kl 11 på kvelden. Tilfeldig tidspunkt, neppe !

Anne som har gått på kurs å lært om denne spesielle ofringa, som har røtter tilbake til indianerne i Andes fjellene, ordna til depachoen. Du kan lese mere om despacho her .

Vi har gjort denne spesielle ofringa noen ganger her på Rosita. Det er en ydmyk og kraftfull oppgave. Takk til Anne som tok med seg dette inn i fellesskapet.

 

Les mer …

Lyset fra Nord - Marka Video 2008Intro til video - en ny skapelse

De siste dagene har det vært heftig produksjon her på Rosita ;) Etter nylig å ha sett det ferdige resultat sitter jeg her med tårene i øynene. Først kom tåren på venstre som er Ydmykhetens tåre - og så kom den på høyre = Skapelse

Wheee!!!! for en skapelse.

Les mer …

Heftig og herlig sommer og høst

Et tilbakeblikk

 

Ja, vi ligger ikke på latsiden! Jeg fleipa nå her om dagen om at det var travelt å være sykemeldt!

Vi som bor og lever her på Rosita har tilbakelagt et maratonløp i energiene og på bygningsfronten. Heldigvis er vi mange som tar i et tak, men de største takene er det Kari og Bengt som står for.

Byggeperioden starta i mai med å rive et soverom i leiligheta, lage et nytt soverom og sette opp bod til frysebokser m.m. Dette ble gjort mens jeg var på «ryggskolen» og var inhabil. Så var Kari og Bengt i farta til Bergen for å hente Anne og flyttelasset hennes. Skjønne Anne er nå blitt ekte Dønnværing.

Vel tilbake var det å stuve, flytte om og få på plass alle tingene til Anne. Storstua fikk ansiktløfting med nye bilder, lykter og andre pynteting.

Innimellom var det besøk, healing og energiarbeid!

Les mer …

Energisamling på Søstun

En herlig helg er tilbakelagt og jeg sitter her hos søstra mi og mimrer. 20 herlige mennesker deltok på samlinga, og jeg fikk flere gode venner.

Jeg ankom Lillestrøm i strålende solskinn på fredag. Der ble jeg henta av Janne, min søster. Plutselig var jeg her og en tur innom Kløfta før vi la kursen mot Skogbygda og gården Søstun. Samlinga skulle starte klokka 18 og vi var i rute ;-)

Da vi kom ble vi møtt av strålende mennesker og hilst velkommen. For meg var det mange kjente fjes og gledelig gjensyn, men for Janne var alle ny (hun falt lett inn i gjengen)

Will Rubach fra Bålfolket dukka plutselig opp. Han skulle levere noen Cdplater. Han hadde fløyta si med og tok en minikonsert inne i lavuen. Flott innvielse av lavuen.

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut