Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

 Det mangler endel her enda - gjesteboka kunne ikke brukes lenger, så vi får se om vi kan finne noe bedre etterhvert. Men, artiklene og det aller meste av meditasjoner og meditasjons-musikk med lydkanaliseringer og slikt er fortsatt intakt. Flere artikler kan virke litt "merkelige" utseendemessig, men dette vil bli endret etterhvert - det er mange artikler å gå gjennom med layout og design - en hel jobb for seg selv.

mp-3-spillerMeditasjonene på forsiden vil komme tilbake igen alle sammen - pluss mange flere. Letet en stund for å finne en skikkelig MP-3 spiller som virkelig kunne gi oss det vi trenger, og det mener vi nå vi har klart å få på plass. Det spesielle med denne lille fargesprakende MP-3 spilleren er at vi kan legge inn flere filer i den, så den første nå med Moder Jord Fader Sol i venstre kolonne har lagt inn 2 versjoner av denne - test den ut og bytt filer som dere lyster - frem og tilbake. Der finner dere også et "?" ca midt på - klikker dere på det kommer det løpende informasjon med hva og hvem ... og klikker dere på den løpende teksten, så får dere frem igjen utseendet av spilleren. Dere vil få se mange farger og varianter av denne etterhvert, så gjør dere kjent med den.

Kari Hanne har vært mye i aktivitet i det siste - med flere kanaliseringer om det vi er inne i nå for tiden. Hun har vært "blokkert" fra å legge ut pga av det vi har vært oppe i med nettsidearbeidene - Så følg med, artikler med hennes kanaliseringer kommer.

I lyset for Alt og Alle,
--- Bengt --
Og alle oss andre her på Rosita

 

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut