Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Her under ser du innholdet under Menypunktet Hjem. Legg merke til undermenyene med Turistbrosjyre og Fly, Tog, Ferje og Buss forbindelser hit til Rosita.

hjem

Under ser du innholdet under Menypunktet Blogger som inneholder alle de forskjellige Bloggene som ligger her inne. Det er flere skribenter - hver med sin blogg. Videobloggen inneholder frittstående videoer vi ønsker å fremheve med kommentarer eller tilleggsinformasjon:

blogger

Og under ser du innholdet av Menypunktet Bevissthet med de fleste hovedtemaene - De fleste artiklene som er lagt ut har relasjon til disse temaene. Dette er kjernemateriale hvor "Den Nye Tid" står sentralt i det meste i veien til egen opplysning, sammen med Healing og Pusten, Vann og Frekvenser:

bevissthet

Innenfor hvert enkelt menypunkt inneholdende artikler, er det lagt inn en egen lenke i toppen som heter "Klikk her for listevisning av publiserte artikler i kategorien......." - Ved å klikke på disse får du opp alle artiklene som en liste med de nyeste øverst, og med antall treff m.m. Dette gjør det enklere å navigere innefor hver enkelt artikkel-kategori:

listevisning1

 

 

listevisning2

 

search2Ved å søke i innhold kan du enkelt finne alle artikler inneholdende det ordet eller begrepet du ønsker.

 

Besøkende, angir angir antall lesere som er online her inne i øyeblikket - og antall medlemmer angir antall påloggede brukere som har tilgang til begrenset innhold (Registrerte Lesere).

 

Begrenset innhold er "ikke-offentlig" innhold med komplette meditasjoner som vi bruker i vårt daglige arbeide, lengre lydfiler på norsk fra kjernemateriale, samt annet innkjøpt materiell som e-bøker osv. For å få tilgang til dette må du være en "støtte-spiller" i Veiviser-arbeidet her inne - med donasjoner av variabel art. Vi har basert alt arbeidet vårt på frivillig innsats og giver-glede - noe som ser ut til å fungere rimelig greit.

Her er en artikkel som angir litt om dette. (Klikk Her)

 

Høyre og venstre Kolonner anvender vi for å fremheve endel materiale, samt for å profilere noen som vi liker å hjelpe med det (Gratis) .... Øverst til venstre finner dere høyaktuelle meditasjoner - og litt ned i den høyre kolonnen finner dere en Rød "stripe" med innhold for de som er registrerte lesere her inne.

 

Hva bør du lese først?

Er du på søken i energiene - leter etter noe du ikke klarer å "sette fingeren" på, men på en eller annen måte har blitt ledet inn hit til www.ja-jeg-er.com anbefaler vi at du starter opp med å lese følgende to artikler:

Fra Kjernematerialet bør du starte opp med:

  • Den Bevisste Pusten - Bevissthet og Velvære - Egenkjærlighetens Vei (Klikk Her)
  • Den Nye Tid (Klikk Her). Dette materiale ble påbegynt i slutten av februar 2011. Moder Jord - Fader Sol Artikkelen er sentral. Alt materiale her under menyfanen Den Nye Tid er kjernemateriale. Nå i 2014 arbeider vi intensivt med materiale i relasjon til Midt-Hjernen (Mid-Brain) som er i sterkt fokus internasjonalt, også innenfor de anerkjente forskermiljøene bundet til "årsak og virkning", også kalt det vitenskaplige tilsnitt. Midt-Hjernens "gjenoppdagelse" vil vel bli det største i den moderne historie, og det vil ikke forundre oss her inne om det vil bli prioritert også her i Norge i den nære framtid.

Etter å ha lest, følt og kjent hva dette gjør med deg - har du utrolig masse materiale du kan sette deg inn i. Det er veldig mye her inne - og alt er "viktig" på hver sin måte. DNA og Chakraer, Drunvalo Melchizedek, Little Grandmother, UFO-er, ORBs osv osv......

Vi ønsker dere med dette lykke til i deres vei her inne, og håper dere finner dere til rette. Og hvis det skulle være noe dere føler dere trenger hjelp eller støtte til - vel, da er vi bare en e-post unna.

Hjerter

I Arbeid for Alt og Alle fra Hjertet,
Hjerte-Lyse Hilsener fra Alle oss her inne.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut