Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Oppslag og Kunngjøringer

Rosita er slik vi får inntrykk av fra de vi har hatt gleden av å bidra med oss selv til – et harmonisk, fredfullt, energifylt og sterkt utviklende «familie-hjem» i ubetinget kjærlighet - helt inn på de dypere celle-nivåer av oss selv. Vi har et meget bredt erfarings-spekter med et bevisst og helhetlig behandlings- og erfarings-tilbud – alt basert på konkrete prinsipper om årsak og virkning – og vi lever dette ut hele tiden - uten noen knytninger til trossystemer, religioner, sekter, healingsystemer eller annet. Her «arbeider» og «leker vi oss med» klare fundamenterte sannheter i oss selv - gjennom den bevisste kontakten med «det indre barnet» og «vårt høyere selv» – gjennom våre 4 legemer - og vi er i kontinuerlig endring i forhold til det som kommer til oss av slikt erfarings-materiale. Mye av dette kommer fra dere gjennom opphold og samlinger, og «videreforedles og utvikles» gjennom nitidig og praktisk bruk i fellesskap.

Les mer …

Heia i de sterke, skinnende, vakre og Lysende energiene til dere alle fra oss her inne på Ja-Jeg-ER og Rosita <3

drunvalo nye videoerDet har i løpet av den siste tiden vært mye endringer på "software" med flere saker som har innvirket på materialet her inne - også for dere som er registrerte lesere. Vi arbeider nå kontinuerlig for å kunne gi dere alle sammen oppdaterte artikler med lenker, video og lydfiler - en utfordring som krever sitt, og som også krever at dere sier fra hvis dere skulle komme over lenker, videoer eller lydfiler som ikke fungerer lenger. Ta kontakt på e-post her til meg (Bengt) direkte - og send gjerne med noen ord om dere selv og bevisstheten om energiene og annet dere måtte ha på hjertet.

Begge bannerne - DNA og Drunvalo Melchizedek - er nå oppdaterte og fullt funksjonible igjen - og artikler med lydfiler som gjennom flere dager har gitt en lang liste med "feilmeldinger" er nå gjenopprettet og en ny mp3-browser er installert. Feilene i den gamle mp3-browseren har nådd mange tusen nettsteder globalt - og mange nettverksansvarlige får mye å gjøre.

Les mer …

Lysende skapelserEtter en hel uke med intense arbeider, har vi nå klart å få Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER oppdatert med ny software og ny designer-template med nye farger, utseende og mange flere muligheter. Vi hadde valget mellom å legge ned nettsiden pga utdatert og veldig hacker-attraktiv gammel programvare, eller å gjøre et krafttak for å få den over i et nytt, sikkert og oppdatert system (CMS). Og, når vi nå har kommet godt inn i Den Nye Tid - var det bare greit med ett nytt utsende også.

Regner med endel "barne-sykdommer" her som med det meste av det som er nytt, men det viktigste er at vi har klart å beholde alle artiklene og fått dem konvertert over til denne nye programvaren (CMS - Joomla 2.5) som senere skal oppdateres til det aller nyeste - når alt det vi har behov for av spesielle underprogrammer blir ferdige.

Nå har jeg oppdatert og fått på plass de siste endringene, og nå skal det fungere like godt i alle nettleserne. Strir du med Internett Explorer, bør du skru av "kompatibilitets-visning" for denne nettsiden - da blir alt bra. Vi har ikke testet den ut i Safari, men regner med å få tilbakemeldinger med bruken av den nettleseren også.

Les mer …

Fred2013

Med denne videoen fra Lilou Maze, ønsker vi dere alle et Fantastisk, Kjærlig og Skapende nytt år.

Direkte lenke til videoen: http://www.youtube.com/watch?v=z8dzLU1P5HA

ja-jeg-er-julen-2012

Sommeren 2012 blir en sommer med mye tid ute i naturen og prioritert tid til selvutvikling i energiene for oss her på Rosita.

Vi får besøk av en av "våre" Lysarbeidere fra Hawaii i perioden 25.juni til 11.juli - og vil i den anledning "holde Rosita åpent" for de som ønsker å være med oss i energiene. Vi vil således ha meditasjoner 2-3 ganger daglig med mye engelsk-språklig guiding - og det vil være rikelig anledning for uteliv og turer ut i vår meget mangfoldige natur. Energiene her er som alltid meget sterke og følbare for de som har fått denne bevisstheten aktivert i seg selv. Healing, veiledning osv med "Det Indre Barnet" - "Glorien" - "Mer-Ka-Ba" m.m vil stå i sentrum sammen med sterkere bevisstgjøring av oss selv i forhold til energiene.

De som ønsker å være sammen med oss i dagene mellom 25.juni og 11.juli får ta kontakt med oss via e-post (klikk Her) - vi har enda noen ledige sengeplasser.

Ute på tur - Juni 2012 - fra høyre: Rita, Kari Hanne og Bengt

Skulle dere være på reise og ønsker å besøke oss på andre tidspunkter i sommer - kontakt oss da via e-post (klikk Her) - for å sikre at dere ikke gjør bomtur. Vi har ikke lagt noen planer for sommeren, og tar alt som det kommer. Vi kommer til å være mye ute i Moder Jords natur og hennes energier med meditasjoner og masse utekos. (Telefoner og internett er ikke med oss på tur, så det kan gjerne ta noen dager å få svar på e-post).

Masse sommerlige kjærlighets-hilsner til Dere Alle fra,
Kari Hanne, Rita og Bengt

Rosita i energiene 2012Energisamling på Rosita - 29.April til 6.Mai 2012

Interessen for våre erfarings-utviklende samlinger har skapt et behov for flere slike "grense-sprengende" Lys-samlinger. Vi starter opp med en samling her på Rosita, og fortsetter rimelig sikkert med flere samlinger i dette energi-året 2012 - og gjennom "Det Store Skiftet". Vi har nå samarbeider pågående om samlinger flere andre steder i vårt langstrakte land.

Hovedhensikten med disse samlingene er å skape en tett kontakt i erfaringene som healere, veivisere og lysarbeidere gjennom "Det Store Skiftet" - og som ved tidligere samlinger dele og utveksle erfaringer og nyheter på alle områder, samt praktisk innarbeidelse av dette. På denne måten "sparer" vi oss for masse kursing, skolering og lang-tekkelige studier hver for oss for å være på høyde med energiene og det som skjer.

Fullaktivering av vår bevissthet på alle områder vil være fokus. Med aktivering av Mer-Ka-Ba og dennes fortreffelighet og mye mye mere. Verdien av slike samlinger har vi tidligere anslått til å være svært verdifulle i forhold til tilsvarende tilbud av kurs, seminarer m.m. - og erfaringer og praksis som erverves tilsier at dette langt overstiger hva som ellers kan tilbys.

For å lese om tidligere samlinger - Klikk Her - Les da særlig om den siste samlingen i Tydal i 2011.

Program for samlingen legges ut (sendes til de som her meldt seg på via e-post) ca 2 uker før, og det er bindende påmelding på grunn av plass-begrensninger. Påmelding - Klikk Her.

Prisen blir som alltid - selvkost, eller ca 700-1000 kr alt inklusive for hele samlingen. De som ikke har erfaringer i dette anbefales å forlenge oppholdet i energiene med 4-5 dager for å være på høyde med energiene for samlingen - Er du ny i energiene vil du ha meget stor nytte av det.

I Lyset for Alt og Alle,
--- Bengt ---

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut