Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Mike's Blogg

Mike Cechanowicz er Født i 1950 i staten Michigan, USA. Han bor nå og driver sin egen praksis i Åros i Røyken ca 45 km sør for Oslo. Han har levd hele sitt voksne liv i Norge og er Norsk statsborger. Mike er en allsidig og samfunnsorienter skribent og en engasjert leder i Den Nye Tid. Han er også en autoritet innenfor NLP.

Her inne hos oss skal han skrive fra sitt eget Hjerte om alt som opptar han, samt legge ut sin visdom for å dele med oss alle i ett positivt Lys i denne Nye Tid.

For å sende en mail direkte til Mike - Klikk HER

Ratfish Olje og drømmer

Like over påske fikk jeg mine to flasker Ratfish Olje i posten. På denne tiden var jeg i nokså dårlig form etter hofteleddsoperasjon 16 mars. Mye smertestillende og lite livsenergi var min opplevelse av denne tiden. Drømmene reflekterte også min elendig tilstand ved mer eller mindre meningsløse handlinger. Nå er det 19 april og jeg har begynt å merke en utrolig fin progresjon av drømmekvalitet de siste fem dagene. Jeg fortsetter å bruke smertestillende og derfor regner jeg med at endringene skyldes hovedsakelig bruke av oljen. Dere som leser mine artikler på Nyhetsspeilet vet at jeg har vært veldig opptatt av å formidle behovet for at vitenskapen forlater sin ensidig satsing på de tre dualistiske forholdene som skaper rammebetingelser for det som er legitim forskningsmateriell - det vil si materialisme, rasjonalitet og objektivitet.

Les mer …

Det er alltid en stor glede å komme høyere bevissthet i tale, innsikten som kommer herfra er en bekreftelse på at vi har tilgang til alle svarene på innsiden. Denne kanaliseringen var ikke tilsiktet - det skjedde bare. Jeg husker at kroppen min var stiv, kald og preget av en veldig høy vibrasjon. Jeg så ikke bilder, men ordene kom av seg selv, sakte og mumlende. Etter transen var jeg selv skuffet og tenkt ikke så mye over hendelsen. Først etter ni år tok jeg tid til å skrive ned teksten fra lydopptaket. Det var da jeg oppdaget at jeg satt på en gullgruve av innsikt og informasjon.Høyere bevissthet i tale med det indre barnet

Det er bare det indre barnet som kan komme høyere bevissthet i tale. Det indre barnet må også ha god samvittighete for å oppsøke denne kraften, ellers vil den gjemme seg.

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut