Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Bilde-Blogg

Seksualitet - Skapelse og Vitalitet

Nå på sommeren er det lengre mellom innleggene her inne på Ja-Jeg-Er.com - mye aktiviteter og en del reising er medvirkende årsaker. Utelivet i denne årstiden er viktig, og aktivitetene er mange. Etter å ha ferdigstilt første etappe i vår energi-virksomhet med Rosita - nå med plass til 20, skikkelig kjøkken og permanenete overnattings- og behandlings lokaliteter - føler vi oss nå klare for å kunne ta imot alle dere som ønsker det. Siden 18.juni har dette allerede tatt av på en måte som vi ønsker det, og flere har allerede benyttet seg av dette tilbudet - og flere er på vei inn til oss - og vi gleder oss stort over hver og en - kjærligheten står for oss i høysetet og styrer alt....

Les mer …

Sola og Universet - bilder og lyder - lyd fra Sola og UFO.

Jeg fikk idag en mail fra en leser med link til SpaceWeather.com med en artikkel som jeg fant både interessant og fengende. Særlig når det også var tatt opp lyd fra Sola i forbindelse med de store energiutladningene og reaksjonene som foregår der i denne tid.

Her er artikkelen oversatt og tilrettelagt for dere - med kommentarer og etterord av meg.

Les mer …

Sola - Fenomen den 20.mars 2010

Her følger en ny serie med bilder som stammer fra i går formiddag.

Disse er tatt fra ca kl 09 - kl 11.55.

Og som vanlig oppdaget jeg dette ved å følge med her inne til venstre på forsiden. Som forrige gang jeg tok bilder av dette, så var det endringer i bildetaknings-frekvensen fra NASA. Forsidebildene (AHEAD) stanset plutselig helt opp kl 1155 igår, og ble ikke gjenopptatt før idag etter midnatt. Jeg var inne på serveren til NASA - og korrekt - ingen bilder for AHEAD 195 etter kl 1155 igår.

Bildet her øverst til høyre viser noe jeg aldri har sett før.

Les mer …

Aktivitetene i og rundt sola i natt - 12.-13. mars 2010

Fantastisk å følge med på bildeshowet fra NASA i natt. Fra rett før kl 23 norsk tid -  til kl var over midnatt fikk jeg med meg flere hendelser i og rundt om sola i natt.

De må virkelig ha vært klar over at energiaktiviteten på sola øket voldsomt på utover. Tidligere på kvelden hadde jeg akkurat skrevet en liten artikkel om Fotonenergiene og energifluxen og hvordan den steg utover kvelden.

Som om ikke energibildene var heftige nok, så dukket det som dere kan se, kl 22:55 vår tid (21:55 GMT) opp merkelige objekter rundt sola. La i februar ut bilder av tilsvarende hendelser.

Forskjellen denne gangen var at jeg fikk dem inn i skjermen her på nettsiden på solbildene på venstre side av forsiden - mens jeg satt og fulgte med - online. Normalt tar bare NASA bilder sånn ca hver 1,5 time hele døgnet - rimelig automatisk mener jeg.

Les mer …

Varsko, varsko - nå skjer det mye som kommer til å trigge mange energimessig. For å følge fotonenergienes uskrevne lov om energi-påvirkning, så handler dette om å være oppmerksom på de signalene som kroppen avgir i forhold til denne fluxen.

Som denne uskrevne loven videre forklarer (Re: Kirael), så vil høye fluxenergier medføre at vi tar inn for meget av det gode. Vi puster da inn mere fotonenergier enn det vi makter å ta rede på. Resultatet blir ubalanse i hele energisystemet. (De fire legemer)

Likeledes opplever vi det motsatt når energiene er i lavmål i bølgedaler. Så hva gjør vi i forhold til dette?

Nå når energiene er i vekst er det viktig som alltid å lytte til kroppens signaler. Når du merker energioverbelastning er det viktig å puste inn i kroppen Jordenergiene og ha kontakt med jordelementet for å transformere energiene den veien så mye som mulig. Og når fluxen går andre veien - å puste med sterkt fokus på å ta inn energiene gjennom kronechakraet for å oppnå balanse den veien.

Les mer …

Her er noen bilder tatt av Sola den 10.februar. Fikk noen kopier på en link i en E-post idag fra Rolf Kenneth Myhre sammen med et Zeta-talk nyhetsbrev.

Disse bildene har jeg lastet ned fra Nasa Stereo på lenken under.

Les mer …

NASA og amatørastronomer overvåker for tiden et forbløffende fenomen av et langt filament av magnetisme på sola. Det strekker seg mer enn én million kilometer rundt solen i sørøstlige retning.


Dette bildet viser det magnetiske filamentet slik det mere eller mindre har sett ut de siste 2 dagene. Tidligere lignende filamenter har vært kjent for å kollapse, og når de treffer overflaten på sola – så bang! - Resultatet blir en voldsom eksplosjon kalt en "Hyder-fakkel" - noen ganger «i konkurranse» med de sterkeste bluss som produseres av solflekker. Sol-fysikere har ennå ikke lært å forutsi «Hyder bluss», så vi kan ikke beregne oddsen for denne . Lesere med teleskoper som kan observere sola oppfordres til å følge utviklingen.

Foto: NASA

For flere bilder fra NASA:

http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/02/22/

Nylig ble det på National Geographic Channel sendt en episode av et show kalt «Is It Real»?, Som undersøkte muligheten for at oldtidens astronauter (entiteter fra andre sivilisasjoner) har besøkt jorden for hundrevis og kanskje tusenvis av år siden.

Showet tilbyr en hel del overbevisende evidens (bevis).

Bevis, eller mangelen på sådant, er å finne i gamle malerier og på gamle gjenstander. Egentlig er det ikke snakk om bevis som er aktuelle - ettersom det er autentisk materiale - men snarere heller hva bevisene viser. Er dette virkelig avbildinger av UFOer i samtid med de gamle maleriene og gjenstandene? Eller er disse bare kunstige guder som ble trukket fram i respekt – og at vi i dag oppfatter det som besøk fra utenomjordiske? Serien velger å la det være opp til seerne å bestemme.

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut