Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Anne's Blogg

Anne Laarsen - 2011 Anne Laarsen - fra Bergen - Nå bosatt på Rosita - kommer her til å skrive fra sitt Hjerte om det som opptar henne, og det hun ønsker å dele med dere fra sine opplevelser og erfaringer.

Anne kan, vet og "ser" mye i forhold til mangt og meget....

 

For å sende Anne en mail direkte (klikk HER)

Jeg har vært et par ganger på Rosita og fått delta i noen av energi arbeidene som gjøres der, og det er en fantastisk hjertevarme og kjærlighet som møter en der!

Da jeg undrer meg over mangt og mye har det blitt mange samtaler om hvordan ting henger sammen, både under besøkene og på telefon. I løpet av tiden som har gått siden rundt påsketider i fjor da jeg kom i kontakt med Bengt, Kari Hanne og Rita har innsiktene og perspektivene mine virkelig ekspandert! Mange aha-opplevelser har jeg også fått gjennom det som legges ut på siden her.

Les mer …

Energiopplevelser med røtter til Andes fjellene

Jeg var så heldig å få tilbringe tid med og gå på kurs hos Queros indianere fra de fredete landsbyene i Andes fjellene i Peru i sommer. Disse indianerne snakker et språk som nesten ingen kjenner. Det var første gang disse pacoene (ovesettelse betyr prestehealer) var utenlands, og disse var særdeles høyt ansett av sine egne, med stort ansvar for landsbyene sine. De reiser utenlands for å spre kunnskap om hjerte energi og for å hjelpe stammene sine. Jeg følte at de var helt i samme ånd som arbeidene på Rosita!

Les mer …

Jeg  har nå vært hjemme en uke etter et fantastisk opphold på Rosita på Dønna og som deltaker i lysarbeidene i Herringen ved Mosjøen. Mange vidunderlige opplevelser, men de sitter i hjertet, ikke i hodet! Da er det ikke så lett å finne ordene som beskriver godt, selv for en som vanlig vis har lett tilgang til ord. Jeg vil likevel prøve, og dele mine flotte opplevelser!

Jeg ankom fergekaien seint fredag kveld og ble hentet av skjønne Rita som tok imot meg med et stooort smil og en god klem! Så trillet vi avgårde til Rosita, hvor Kari-Hanne, Bengt og Erna (en annen besøkende) tok imot meg med åpne armer! 

Les mer …

Meditasjons-reise med Moder Jord

Jeg hadde en vidunderlig meditasjon med Moder Jord forleden kveld som jeg vil dele med dere.

Etter den vanlige meditasjonen med oljen satte jeg på annen musikk og mediterte videre på kjærlighet. Av erfaring vet jeg at jeg kjenner kjærligheten særdeles sterkt når jeg påkaller Moder Jord.

Jeg kjente Moder Jord ta i mot meg med åpne armer og kjente hjertet banke i gjensidig utveksling av kjærlighet. Et av kraftdyrene mine er en stor havørn, og plutselig var jeg ørnen og foretok noen store sirkler over kyststripen mot nord, og så havet glitre i aftensolen og skyggene senke seg over forrevne fjell og øyer i havgapet. Det var en vidunderlig utsikt, og der var en stillhet og samklang som banket jevnt og sterkt i hjertet.

 

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut