Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Ann Mari Lundemo - november 2011 Ann Mari Lundemo - fra Tydal i Sør-Trøndelag - kommer her til å skrive fra sitt Hjerte om det som opptar henne, og det hun ønsker å dele med dere fra sine opplevelser og erfaringer.Hun er en allsidig og erfaren Healer og terapeut med stor innsikt i det hun arbeider med.

 

For å sende Ann Mari en mail direkte (klikk HER)

En søndag morgen begynte det

fjrkreasjoner 1

Jeg har hatt besøk av Laila. Et strålende lys-menneske fra Bodø. Full av kreativitet, som flyter over hele tiden. Vi satt ved frokostbordet og snakket om løst og fast mellom grøtskjeene. Jeg kom i tanke om at jeg har et lite lager av diverse fjær, tre-kuler, skinnreimer og skinnlapper liggende, etter den tiden for flere år siden da jeg dekorerte hårspenner. Jeg hentet frem fjærene og alt det andre. Da tok det av! Den ene fjæra tok den andre, kan en vel nesten si....

Les mer …

Samling i Tydal - 11-11-11

alt

Begynnelsen til fortsettelsen... Etter å ha bodd i huset «mitt» her i Tydal noen uker, bestemte jeg meg for å ha en minisamling i energiene her hjemme 9.- 13. november. En unik sjanse til å få satt riktig fart i energiene! Jeg sendte ut en invitasjon på mail, og brukte jungeltelegrafen i tillegg. Det meldte seg 7 ialt, men pga. sykdom og annet endte vi opp med å bli 5. En fin forsamling.

Les mer …

Å lære å kravle - reise seg og stå - for så å gå.

En liten oppsummering og en dyptfølt takk til

de aller beste menneskene og vennene jeg vet om.

 

Jeg har lært å gå alene.

Jeg har så uendelig mye å være takknemlig for!

Jeg har vært «novise» på Rosita i 7 måneder. Uten tvil den beste gaven jeg har gitt meg selv!

En investering i livet!

Les mer …

Gamle tankemønster/ Ubevisste tanker

Den Store Jeg ER

Tibetansk bønn

Jeg leser Den Store Jeg ER og budskapet slår imot meg. Det gjør noe med meg! Jeg må lese det enda en gang, -og enda en gang til. Merkelig...-det blir så håndgripelig når jeg leser, og jeg føler det som om jeg får øye på sider hos meg selv igjen på nytt. Sider – ressurser som jeg plutselig husker at jeg har, men som var glemt. Nå kan jeg merke dette igjen. Langt der inne begynner det å bevege seg...vil ut og opp til overflaten.

Les mer …

Programmert vann/"Den hemmelige geometrien" og RatFishOil.

Aud Eli fra Røros programmerte vannet sitt. I tillegg tok hun kopier av «Den hemmelige geometrien» og satte vannmugga oppå. Morgenen etter ville hun ta sin daglige dose C-vitamin, en brusetablett oppløst i et glass vann. Det var ikke det beste hun visste akkurat; drikken var sur, noe hun ikke satte så stor pris på. Denne morgenen gjorde hun en vri: hun tok programmert vann og slapp brusetabletten oppi. Hun tok noen slurker av den ferdige oppløsningen...-og forundringen var stor da den sterke sursmaken var borte!!! Her var det en forandring på vannet som ikke er så lett å bortforklare... Nå drikker hun sitt daglige glass med velbehag!

Les mer …

TA BARNA PÅ ALVOR!

Det fortelles om flere og flere foreldre som har barn som opplever "unaturlige" ting. Barn som våkner om natta og forteller at de ser personer, dyr og andre ting som ikke er så lett å beskrive for en liten seer. De forteller også at det "snakker inni øret".Forleden kom en sjel gjennom, og fortalte sin historie. Han kom også med en innstendig bønn til alle foreldre som har barn.

Les mer …

Lyset  hilser  energiene på Dønna før Alternativuka  2009
Bildet er tatt samme tidspunkt som bildet av Erkeengelen Mikael - ett år senere.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut