Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

Rosita 2013 - Hvem og Hva er vi ? - Les mer

Veivisere i Lyset - Ja-Jeg-ER - Les mer

Rosita - med Hjerterom og husrom - 2010-2013 - Les mer

heart-enerrgy-field-02

 • Ønsker du Hjelp til å komme videre?
 • Er du lei av å lete etter meningen med livet?
 • Venter du at livet skal komme til deg?
 • Føler du livet ditt trenger noe nytt?
 • Leter du etter deg selv?
 • Kjenner du på en ubestemt tomhet?
 • Mangler du den store kjærligheten til deg selv - eller er du usikker på hva virkelig kjærlighet er?
 • Har du en «sjette sans» for ting, og ønsker å utvikle dette?
 • Har du lyst til å kjenne på dine egne energier? Kanskje du også har lyst til å utvikle dem videre? Vi har mange vi har lært opp til dette på mindre enn en dag - flere på bare noen få timer!
 • Bærer du på frykt, angst, sorg eller depresjoner?
 • Har du vanskeligheter med å sove? Klarer du ikke å stoppe tankene for å finne den indre ro som skal til for å gå inn i den vakre og skjønne drømmeverden?
 • Er du Healer og føler deg sliten - eller føler frykt, utilstrekkelighet, tomhet eller fortvilelse?
 • Plages du av din store samvittighet? Holdes du nede eller tilbake av tanker? Vurderer du og sammenligner deg selv med andre i alt du ER og gjør? Føler du at du ikke strekker til?
 • Har du lyst til å bli en Healer og Lysarbeider? - Og kanskje også bli en veiviser som viser veien for andre?
 • Ser du eller hører du noe andre ikke gjør – og ønsker å utvikle dette eller å få svar på hva dette er?
 • Bærer du på store smerter eller plager du føler du ikke kommer noen vei med?
Disse og flere spørsmål kan vi kanskje hjelpe deg med å finne svar på.
Vi har gjennom våre arbeider hjulpet mange gjennom flere år – både med samtaler, fjernhealing og mer intensiv behandling.
Vi bistår og hjelper såvel nye som durkdrevne Healere, terapeuter og lysarbeidere som har arbeidet med dette i årevis.
 

heart-to-heart-01Her på Rosita arbeider vi gjennom de skapende prinsippene for Skjønnhet, Kjærlighet, Sannhet, Fred, Tillit og Harmoni.

Gjennom lang erfaring har vi etablert klare arbeidsrutiner, og arbeider helhetlig gjennom alle 4 legemer:

 • Det fysiske legeme (kroppen) = Jeg
 • Det mentale legeme (hjernen) = Tankene
 • Det følelsesmessige legeme = Følelsene
 • Det esoteriske legeme = Energiene

Vi arbeider gjennom den klare bevissthet om årsak og virkning, og har mye erfaringsbasert teknologi implementert i våre arbeider for å hjelpe alle som kommer til oss. Enten de kommer til oss via Skype med audio og video, eller kommer til oss for et opphold i energiene.

 • Aktivering av din energibevissthet – så du kan ha en bevissthet om dine energier gjennom alle sansene dine. Du vil virkelig vite hvordan dine energier kjennes og er, og du vil leve resultatet av dette hele livet. Hendene dine som speiler ditt hjertes energier, kommer til å kjennes som et lite «energi-kraftverk».
 • Harmonisering av kontakten mellom hjertet og hjernen med teknologi fra the HeartMath Institute. Herunder også bruk av emWave2.
 • Balansering av mental og følelses legeme med mer enn 12 forskjellige vitenskaplig fundamenterte metoder – for å sikre at hjernen ikke tar styringen over deg. Det er Du som skal ha styringen, ikke hjernen og tankene dine.
 • Bruk av «det Indre Barnet med Ho'oponopono», NLP, Soneterapi, og Psych-K for «avprogrammering» av tvangstanker og innarbeidede uønskede trossystemer.
 • Healing, gruppe-healing, blueprint-healing, Guds-celle-healing, Foton-energi-healing og Fjernhealing via Skype med audio og video. Vi har grunnutdannelse i healing med Reconnective Healing (1-2 og 3) og mye mye mer.
 • Meditasjon, guidede meditasjoner, meditasjoner med skapende temaer.
 • Samtaleterapi med klare mål – alle stridigheter må frem og «avprogrammeres» i alle 4 legemer. Clairvoyance, innsikt og du vil føre oss til årsakene.Og så har vi utrolige mengder tålmodighet, innsikt og erfaringer - gled deg. Men vit at her må du virkelig gjøre «hele jobben selv». Vi stiller til gjengjeld opp døgnet på tamp og har en meget tett oppfølging.

heart-field-energy-06Lever du i en tilværelse av å vente på livet, eller forsøker å lete etter meningen med livet? Sannheten er at livet ikke lar vente på seg – det må leves i absolutt kjærlighet, og alle frykter og «trusler mot kjærligheten» må arbeides ut gjennom gjenopprettelsen av forbindelsen til den indre sannhet – som kun er EN. Det finnes kun en sannhet – og ikke slik vi har blitt lært opp til å tro, at det er en sannhet for hvert enkelt menneske. Alt er Ett, og ett ER alt.

Venter du at livet skal komme til deg? - Da får du vente til døden møter deg. Å leve livet er det eneste som kan skape det livet du vil ha. Du må oppsøke alt det som kommer til deg og leve det ut. Livet kan ikke tenkes, analyseres, forberedes eller kontrolleres – hverken for din egen eller andres del. Alt det du ser i andre, får du tilbake i deg selv.

Lever du livet i avhengighet til - eller gjennom andre? – Da er du kontinuerlig et offer for deg selv. Du får all lidelse disse andre påføres gjennom din avhengighet, kontroll og såkalt utadvendt rettferdiggjort kjærlighet – som ikke har noe med kjærlighet å gjøre. Dette er avhengighet – den samme du ser i de såkalte narkomane - du har kun «omskrevet det i din egen rettferdighet». Du er «blind» for hva du lever og ER.

Den virkelige sannhet er:

Det jeg tror, mener, antar, bedømmer og dømmer – det er den jeg er – og det jeg skaper. Og viktigst av alt – dette er det jeg får, opplever og må arbeide med hvert minutt, hver time – hver eneste dag.

Henter jeg inn det som har vært, det som ikke lenger er, og som slettes ikke har noen gyldighet lenger – vel, da må jeg arbeide med dette i tillegg til det som skjer og er nå - hele tiden. Og, – har jeg evnene til å hente inn ting som kanskje kan kunne komme til å skje – om ett minutt, om en time, om en dag eller to ... eller en gang i fremtiden ... vel, da har jeg virkelig «hendene fulle» med å klare å være den jeg virkelig ønsker å være og vil være akkurat NÅ.

heart-energy-01Er dette, eller deler av dette din klare hverdag, bør du sannelig begynne å gjøre noe for deg selv i egenkjærlighet, for du dreper deg selv sakte men sikkert – en pinefull vei mot en unngåelig død. Og døden er i en slik tilværelse helt sikkert det du frykter mest – for du skaper den nærmere og nærmere deg selv i din egen sannhet, for du lever døden - og ikke livet - hvert minutt, hver time hver eneste dag.

Her er noen symptomer vi ser blir mer og mer vanlige i energiene nå, og de skiller ikke på om du er i energiene eller ikke – de skiller kun på hvor du er i forhold til det som skjer nå, om du klarer å holde fokus, klarer å balansere for endringene i energiene, og klarer å leve i kjærlighet til deg selv. Det vi beskriver her, er våre erfaringer fra de som henvender seg til oss, og har ikke til hensikt å hverken diagnostisere, eller medisinsk bedømme noe som helst.

 • Svimmelhet, øresus og balanseproblemer. Ofte med flashende lysglimt på synet.
 • Kvalme, gjerne med brekninger og smerter i mageregionen. Smertene flytter gjerne på seg.
 • Stikkende smerter eller press-smerter i bryst, i venstre side under hjertet (milten), og i høyre side der leveren sitter.
 • Hodepine, migrene med store fargespektere på synet gjerne i blått eller fiolett.
 • Et mer eller mindre konstant press i hodet som ikke forandres av medisinering. Kan forveksles med hodepine i forskjellige varianter. Kan være fraværende i perioder.
 • Trøtthet og utmattethet. Kan gjerne sove i 10 timer, for så å gå tilbake i senga og sove enda mer. Søvnbehovet kan gjerne øke, og søvnrytmen bli helt snudd opp ned. Det blir lettere å være oppe om natta når alle andre sover, og føles godt å sove når alle andre er våkne.
 • Leddsmerter som starter med lette smerter i skuldre, i korsrygg, i bekken og hofter – for så å stadig flytte på seg og gå rundt i hele kroppen. Langt fremskredent finner vi smerter også i tærne og fingrene.
 • Ryggsmertene kan være påfallende sterke under skulderbladene og i tilknytning til disse, og følge nedover på begge sider av ryggraden. Binyrene og nyrene.
 • Sinnstilstanden kan skifte med korte tidsintervaller – i det ene øyeblikket helt oppe, for så i neste øyeblikk å være i en tilstand av «depresjon».
 • Sterke frykt symptomer. Gjerne former for frykt du ikke klarer å definere eller sette «fingeren på». De bare kommer, og gir voldsomme kroppslige reaksjoner. Gjerne med smerter i øvre del av mageregionen. (solar plexus). Stress blir således uunngåelig.

Vi har hatt flere som har fått «tildelt både diagnoser og sterk medisinering pga dette» – som vi har kunnet gi visdom og hjelp til å komme videre i livet. (Vi er det vi tenker, og det vi tenker ER og skaper vi).

Send en e-post med noen ord om deg selv, med fullt navn, adresse, fødselsdato og ditt telefonnummer, så skal vi komme tilbake til deg med en avtale. Alle får svar. (dersom e-postadressen er riktig angitt)

Klikk HER for å opprette og sende e-post-melding.

Kan du ikke sende en e-post, send da en SMS til mob: 412 60 382 med noen ord om deg selv, og vi svarer tilbake!

Samlinger, Energisamlinger, gruppesamlinger og slike utviklende aktiviteter er basert på selvkostprinsippet. Det vil si at alle bidrar med seg selv og annet etter avtale, og kostnadene deles.

Intensivbehandlinger og krevende arbeider som krever tilstedeværelse over tid – 3-10 dager gjøres etter avtale. Vi har egne lokaliteter for overnatting, men mat og slike ting må dere enten holde selv, eller bidra med å dele på kostnadene.

 

Stedsangivelse med Fly-, Tog-, Ferje- og Bussforbindelse

Rosita på Glein i Dønna kommune - Helgeland

ROSITA ligger ved riksvei 809 og ved å klikke på kartet til høyre vil du bli ledet til både plassering/ beliggenhet og billedlig innsyn. Her under kan du se ett av bildene som ligger inne på google kart.

ROSITA fra google kart

 

 

 

 

 

 

 

Sandnessjøen-Dønna-Glein:

For å komme ut hit til oss på ROSITA - på øya Dønna - må du ta ferje fra Sandnessjøen ferjeleie. Ferja Møysalen tar ca 100 biler og har god kapasitet. For rutetabeller - Klikk Her.

I tillegg har vi hurtigbåtruter - Regionspendelen som kun går på hverdager og som også går fra/ til Nesna. Hurtigbåten M/S Dønna tar 6 biler og bruker kun ca 40 minutter fra Nesna til Bjørn Ferjeleie. Reiserute Nesna-Løkta-Sandnessjøen-Dønna.  For rutetabeller - klikk Her.

Det er nøyaktig 20 km fra ferjeleiet (adresse Bjørn) til Glein og ROSITA langs riksvei 809 - nordover. Følg skilting "Glein".

Flere av ferjeavgangene har korresponderende buss direkte fra ferjeleiet på Dønna (Bjørn Ferjeleie). Bussen stopper rett på utsiden av ROSITA i veikrysset. For rutetabeller - klikk Her. Vi er også behjelpelige med å hente dere på ferjeleiet. Regionspendelen har alltid korresponderende bussruter til Glein.

 

Flybussen fra Stokka Airport Sandnessjøen:

Det er flybuss-forbindelse fra Stokka Airport Sandnessjøen til og fra alle fly. Flybussen stopper på ferjeleiet i Sandnessjøen. For fly-ruter og flyplass-informasjon klikk her.

For informasjon om flybussen direkte-lenke - Klikk Her.

 

Buss Mosjøen - Sandnessjøen:

Det er bussforbindelse som korresponderer med Tog til Mosjøen fra både Bodø og Trondheim. For rutetabeller - klikk Her. (OBS - bussen går nesten umiddelbart etter at toget har ankommet - si fra til konduktøren og få info) Disse korresponderer ikke med ferja som går over til Dønna - så vær oppmerksom på dette i forhold til siste ferjeavgang til Dønna.

 

Turistinformasjon - Dønna - PDFBuss Mo i Rana - Sandnessjøen:

Bussruter fra Mo i Rana - via Hemnes til Sandnessjøen - for rutetabeller klkk Her. For retur bruk denne rutetabellen og ikke returen angitt i den første rutetabellen, den er ikke fullstendig.

 

Nordlandsekspressen - Bodø - Dønna (Bjørn) - Sandnessjøen:

"Melkeruta" fra Bodø til Sandnessjøen" - for rutetabeller klikk Her.

 

Turisinformasjon for Dønna, klikk på bildet til Høyre.

 

Her under er en video laget av Leif Inge Halvorsen som viser energifjellet Dønnamann og panoramaet.

Dønnamann 858 høydemeter - Her ser du hele øysamfunnet og mere til

 

Veivisere i Lyset for Alt og Alle,
Kari Hanne, Rita og Bengt
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut