Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

Mitt navn er Rita Edvardsen, og jeg er født den 15.mars 1955.

ritaJeg bor på Dønna som er ei nydelig øy på Helgelandskysten. Jeg er født og oppvokst her og har bodd her nesten hele mitt liv.

Jeg er utdannet Nordlys-massør, men ettersom vi er knappt 1400 innbyggere her på Dønna, er det for lite grunnlag til å være massør på heltid. Jeg jobber i tillegg på Dønna Asvo, som arbeidsleder. Men det er som healer og massør jeg trives best;-)

Dønna er ei fantastisk øy med sterke energier og et godt ”alternativt miljø” noe som jeg har vært med å bygge opp. I 2008 arrangerte vi den første Alternativuka her og da holdt jeg foredrag om oppstarten til det ”offisielle” alternativmiljøet i Dønna.

Når jeg nå skal fortelle om meg selv, velger jeg å legge inn foredraget. Det forteller både om meg selv og miljøet rundt meg.

Min spirituelle oppvåkning og starten på det ”offisielle” alternative miljøet på Dønna.

Jeg var en gang i lag med Kjell (han jeg da var gift med) hos ”Snåsakallen” Joralf Jærstad. Kjell var inne hos han mens jeg venta i gangen utafor. Da han var ferdig med å behandle Kjell, sa han med Kjell at han skulle bare gå og hente ho som satt på gangen før ho trengte det like mye.

Kjell kom å sa at jeg skulle komme inn. Snåsakallen la hendene på skuldrene mine. Så sa han ”Nei deg kan jeg ikke hjelpe, for du tror ikke”

”Nei hvis du kan hjelpe meg, er det et helt magisk under” svarte jeg.

Det var denne episoden som fikk meg til å begynne å lure -Hvordan kunne han vite at jeg ikke trodde på han - at jeg var så skeptisk til healing…

Og i ettertid fikk jeg erfare hvor forknytt jeg var, trodde ikke på verken healere, gud eller noen ting! Og slettes ikke på meg selv, jeg hadde null selvtillitt!

Men denne episoden var det som skulle til for at jeg begynte å åpne opp!

Jeg har ei søster, Rose, og ho har bestandig vært interessert i det alternative og det okkulte. Ja jeg har mange ganger lurt på om ho var født med en fot i himmelen og en på jorda.

Sent på året i 1991 startet Rose og jeg Rosita. En butikk hvor vi skulle selge våre kreative produksjoner og annet ting og tang og kioskvarer. Vi begynte helt i det små. Leide lokalet som hadde vært posthus på Glein Ca 60 kvadrat med mye krinkelkroker. - Så fikk vi tilbud om å være med på et etablererkurs. Jeg foreslo at Rose kunne delta, men både ho og næringskontoret mente at vi begge skulle delta.

Rose hadde deltatt på noen alternative kurs, bl.a. om Silvametoden. Da Rose og flere av de andre deltakerne på eteblererkurset prata om alternative ting i pausene, spissa jeg ørene.- Interessen min var våknet.

Jeg ble anbefalt flere bøker som jeg måtte lese.Rose nærmest dytta på meg bok etter bok. Denne måtte du lese og denne-Dermed var det gjort.

Nå kom en periode hvor jeg slukte den ene alternative boka etter den andre. Snart hadde jeg lest hele boksamlinga til Rose og jeg meldte meg inn i bokklubben Energica. Jeg leste og leste og leste - og boksamlinga mi vokste og vokste og vokste. Jeg var nesten umettelig.

I 1994 deltok jeg på mitt første healing-kurs, men jeg var veldig redd for å si det høyt. Og jeg torde slettes ikke fortelleKjell hva slags kurs jeg skulle på. Det alternative var ennå mye hyrsj-hyrsj…Noen kunne jo tro at vi er gærne!

Kurset var bare helt fantastisk. Jeg fikk hull på noen lag med blokkeringer og egen selvtillitt begynte å voks.Vi hadde blant annet lydhealing, og jeg minnes at jeg tenkte mens vi ulte som verst; skal tro hva folk tenker hvis det hørest utafor. Lydhealinga endte med en utrolig latterkule som varte til langt utover kvelden. Og latter forløser utrolig mye blokkeringer!

Vi lærte å kjenne på energier. Jeg var ganske forbløffa da jeg greide å kjenne kulde eller varme eller prikking langt uti auraen til folk (Auraen er det etriske laget vi har rundt oss.).

Påkurset healet vi på hverandre, og det var mange reaksjoner som både skremte meg og som forbløffet meg, men jeg ville lære mer. - Jeg reiste heim, og brant etter å fortelle Rose om alle opplevelsene på kurset .

Etter hvert utvida vi Rosita og kjøpte bygget. Dermed hadde vi MYE hus og en del av bygget ble gjort om til møterom. Vi inviterte folk- venner som vi viste var litt interessert- til å komme på diskusjonskvelder hvor vi skulle ta opp litt alternative ting. Vi innførte meditasjon på disse kveldene, samt energi og healingøvelser.Dette var den spede begynnelsen til det ”offisielle” alternative miljøet på Dønna.

Så bestemte vi oss for å arrangere healingkurs på Dønna. Willy Mæland kjente vi litt fra før. Han hadde hatt kurs i Sandnessjøen som vi hadde deltatt på. Så hanble vår første kursholder. Jeg husker ikke hvor mange deltakere det var, men det var ganskje trangt i lokalet. - Og kurset ga mersmak for mitt vedkommende.

Vi jobba med healing og fjernhealing. Da jeg fornemma hva som feilte ei dame på Elverum (som Willy hadde kontakt med) ja da var jeg virkelig forbløffa. Jeg kunne ikke si hvahun led av, men jeg kjente hvor på kroppen ho hadde vondt, og Willy bekrefta. Nå var jeg virkelig forbløffa og hekta på healing..

De neste årene deltok jeg på kurs etter kurs. Og storkosa meg i den spesielle energien som blir på sånne kurs. Etter hvert dro vi i gang flere kurs på Dønna.

Gunvor Kjelsrup hadde kurs på Stavsengskola.Og jeg tror det var 15-20 deltakere. Torkil Kjelsrup tok imot klienter til håndanalyse hjemme hos ei dame. Monicq Strand var her to ganger å holdt kurs: reikikurs og Melkicedekmetoden. AndrèLie var kurslærer på 3-4 kurs som hadde ulike tittler, med alle gikk ut på selvutvikling og healing. Willy Mæland kom en gang til. Bodil Storm har vært her…

Alternativmiljøet vokste og vokste. Rosita ble en plass som folk kunne komme å diskutere, lufte tanker og erfaringer som ikke kunne diskuteres i andre fora. Noen kunne jo tro at de ikke var ”rett navla”.

Mange var forresten redd. Hva var det for noe mystisk som de holdt på med på Rosita? Noen kom på meditasjonskveldene fordi de var nysgjerrig, men de som ikke var moden nok for å begynne å tenke annerledes, datt fort av lasset igjen.

Vi innførte faste meditasjonskvelder. Og ble ei sterk gruppe som ”lekte” oss fram for å erfare og trene på alt det vi hadde lært på de ulike kursene og lest om i bøker.Vi prøvde ut den ene teknikken etter den andre. - Vi satt i ring og sendte healing til hverandre, eller plasserte en inni ringen mens de andre sendte healingtil den som satt inne i ringen. - Hvis noen hadde lest ei spennende bok, ble den anbefalt til de andre. Jo mer vi øvde - jo mer kjente vi, fornemmet, så og følte. Gruppeenergien var sterk og solid!

Så kom tanken om et Alternativ senter på Dønna. Vi drømte, planla, tegnet og drømte igjen, planla, tegnet, drømte igjen og igjen.

Så tilbake til meg selv:

Etter hvert fikk jeg lyst til å jobbe med noe alternativt. Rose hadde utdannet seg til aromaterapeaut En dag jeg satt å leste i bladet Alternativt nettverk, så jeg en annonse om Nordlysmassasje.- Dette er det jeg skal gjøre! Tanken bare slo imot meg, sterkt! Jeg bare viste det rett og slett at det var dette jeg skulle utdanne meg til; Nordlysmassør! Jeg ante ikke hva det var engang!

Jeg ringte på annonsen og meldte meg på grunnkurset. Da fikk jeg høre at det fantes to Nordlysmassører i Nordland - Eva på Mo og Anita på Tro. Jeg overtalte Kjell til å bli med til Tro for å få Nordlysmassasje. Og vi dro sånn at jeg fikk prøvd – og fikk en liten peiling på hva det var jeg skulle lære

Så høsten 1999 dro jeg til Landåsbygda ved Gjøvik på mitt først kurs om Nordlysmassasje. Og det var bare SÅÅÅ riktig.

Etter grunnkurset på Landåsbygda, måtte jeg til Silkeborg i Danmark å ta selve utdannelsen. Monduler oppdelt i ukeskurs.

Men å bli massør er en tøff prossess. For å kunne hjelpe andre skal man kjenne seg selv ordentlig. Så nå begynte min tøffeste selvutvikling!

Ja det er mange tre rundt om i Slikeborg som jeg har holdt rundt mens tårene rant - eller som jeg har støtta meg til for å hent energi.

Vi var blant annet gjennom et ”karmakurs”. Da var det vegetarmat, taushet og selvmassasje. Det var stein-tøfft – og virkelig en måte til å komme inn i margen til seg sjøl. Bare det å ikke ha noe verbal kontakt med noen - Det var ”forbudt” med radio, tv, telefon og forbudt å prate med de andre. Du og du så ensom jeg følte meg, og gråten satt veldig løst, jeg følte meg hudløs, og bare et blikk eller klapp på skuldra kunne få gråten fram.

Dette varte i 3 dager, den fjerde dagen ble tausheten oppheva..

Heldigvis var ikke alle kursukene i Danmark like tøff som denne. Men det var mange tøffe tak; Et sitat fra dagboka mi; 22/6-01

”Det er siste dag i Silkeborg for denne gang. I går hadde jeg en stri dag – det var mye følelser å bearbeide- oi oi - Rita, det er mye du lagrer på ennå – gi slipp og bli ferdig med det – Gråten tok meg i matpausen. Så ble Runa demostrert på og hennes massasje utløste ting i henne som fikk meg i en prosess om at følelser ville ut - samtidig som jeg følte redselen for at det var Børge som skulle massere meg – uæææ - så nifst! Gråten pressa på – jeg må ut på do – tørke tårer – samle meg – inn igjen å følge med på demostrasjonen – tørke tårer – følge med … Så er demostrasjonen over og jeg kan vandre litt rundt – stående er det ikke fullt så skummelt – følelser og tårer. Drikker kaffe – det skal være beroligende – drikker te, kaffen smakte ikke den var fra forrige pause – spiser nøtter og aprikoser – tar meg sammen! Oddrun min gode venninne fra Stavanger, ser meg og gir meg en oppmuntrende klapp – på ny presser tårene og gråten på. Jeg går ut – en tur i hagen. Her hopper og spretter jeg – prøver å synge en sang – svinger meg rundt skjult bak trærne. Få frem latteren! – fortrenge gråten – det lykkes sånn halvvegs. Pausen er slutt – Børge ønsker meg velkommen. Spørsmålene på arket utløser mer gråt. Det er vanskelig å prate men Børge er den rette til å få meg til å fortelle og jeg setter ord på ting som jeg ikke viste fantes inni meg. Den sårbare Rita dukker fram bak skallet av latter. Men noe av latteren er ekte. Jeg er stort sett et positivt og glad menneske som også er veldig følsom og sårbar – nå tør jeg slippe ut sårbarheten og Børge tar flott i mot. Det var helt riktig at han skulle være terapauten min.”

Børge var en av kursdeltakerne, han var lege og han var MANNFOLK

Ja her kom man virkelig innafor huden, men vi hadde det artig også. Mange latterkuler trillet titt og ofte, i alle fall i pausene og på kveldstid.

Etter hvert la jeg bak meg 9 Danmarkreiser og i desember 2001 kunne jeg kalle meg for Nordlysmassør.

I mellomtiden mens jeg holdt på med denne utdannelsen, ominnredet vi på Rosita. Vi delte opp noe av lokalet slik at vi fikk hvert vårt massasjerom og et venteværelse. Nå hadde vi et mini ”alternativsenter”. Boksamlinga til både meg og Rose fikk plass i hyller, og dermed hadde vi et alternativt bibliotek, som folk kunne låne bøker hos.

Etter hvert fant vi ut at selve butikklokalet var for stort, så vi satte vi opp en vegg og fikk møterom/ meditasjonsrom. Vi hadde kurs der. Gruppeenergien var sterk! Og gruppa vokste! Vi brukte massasjebenkene mens vi healet på hverandre. Det er en fantastisk sterk opplevelse å ligge på benken å motta healing fra en hel gruppe.

Regresjon prøvde vi også, og flere hadde fantastiske opplevelser, både tilbake i tid og framover i tid! Flere av gruppa begynte å kanalisere slik at vi fikk direkte kontakt med engler og mestere. Og jeg, jeg tok inn følelsene så til di grader… sipet og gråt titt å ofte, trampa ut sinne og vrælte - men det var jo ikke mine følelser - mitt sinne - min redsel - min glede. Følelsene bare passerte gjennom meg!

Mange hadde fantastiske drømmer og besøk nattestid. Selv hadde jeg mange sterke opplevelser. Blant annet husker jeg at jeg våkna ei natt med en bølgebevegelse som gikk gjennom kroppen. Starta ved føttene og beveget seg oppover - det var en nytelse-og jeg hadde en følelse om at jeg ble rensa og omprogrammert – etter hvert steg denne bølgebevegelsen i styrke – ogplutselig ble jeg redd og sa stopp, stopp. Og opplevelsen stoppa momentant.

Så lå jeg der og angra jeg på at jeg hadde stoppa før energien var fullført, og jeg ba til universet, englene og Gud om at det skulle fortsette.

Og underlig nok - plutselig så var det i gang igjen, men nå skjedde det i rasende fart. En brusende bølgebevegelse som gikk gjennom hele kroppen fra føttene og opp og ut gjennom kronechakraet (toppen av hodet). Det kjentes ut som noen rev meg i håret da det for ut gjennom toppen av hodet. - Og jeg undra og undra; hva var dette før noe.Verken Rose eller noen av di andre som jeg fortalte det til de første dagene kunne si hva det var.

Jeg hadde meldt meg på et kurs om ur-energier som skulle starte ei ukes tid etterpå. Kurslederne var Silvia Winter og Lilli Bendriss (Lilli er nå kjent fra åndenes makt) Jeg fikk ei kanalisering hos Lilli Bendriss og da passa jeg på å spørre om denne bølgeepisoden. Svaret jeg fikk var at jeg var blitt påsatt en spesifikk frekvens, som rensa ut nyre, lever og galle. DNA-et mitt var i en omstruktureringsprosess og jeg var blitt påkobla Gamma-energien.

Etter hvert oppdaga jeg at jeg fikk små hint i drømme eller i meditasjoner ca en ukes tid før jeg skulle lære noe nytt!

Blant annet hadde jeg en meget spesiell drøm ca en ukes tid før jeg skulle på en av Danmark-reisene mine;

Jeg drømte at det var 5-6 personer som holdt meg mens en annen tok en dolk eller sverdlignende sak og stakk den inn i brystet på meg. Det var ikke vondt, kjentes ut som omtrent når man får ett risp på en finger. De personene som holdt meg - lente meg framover sånn at det rant noe svart gørr ut av det hullet som han stakk. De holdt meg sånn til det tilslutt kom rent blod. Da lente de meg bakover igjen, og den personen som stakk holdt handa si over hullet. Da han tok bort handa var det ikke lenger hull - og jeg våkna og sa/tenkte: Jøss, der fikk jeg rensa hjertet og åpna det opp!

Jeg fikk mange sånne klardrømmer underveis, eller jeg så glimt i meditasjoner som betydde spesielt for meg eller for gruppa.

Mette SofieMoe ble med i gruppa vår. Men det måtte vi ikke prate så høgt om pga. hennes jobb som prest.I tillegg arrangerte hun meditasjonskvelder i kirka, og flere som ikke var i gruppa hos oss, fant veien til meditasjon i kirka! Jeg deltok der også. Da hun flytta ble jeg spurt om å overta en del av ansvaret for torsdagsmeditasjonene i kirka, men det måtte jeg takke nei til. Kirka var liksom ikke min greie, der var det for mange restriksjoner som måtte overholdes.

Ja at det var restriksjoner med kirka fikk vi oppleve da vi i 2001 skulle arrangere alternativfestival.Vi ønsket å ha krystallbollekonsert i Dønnes kirke med Inge Aas. Etter mye om og men fekk vi tilslutt tillatelse, men det ble dessverre ikke noe av fordi det ble for dyrt å frakte disse krystallbollene i fra Oslo.

Vi arrangerte altså en alternativ festival rundt Sankt Hans i 2001. Det var mye arbeid for å få det til. Sjøl om gruppa var stor var vi stort sett bare 3 stykker som jobbet med festivalen. Vi hadde mange besøk utenfra. Monic Strand tok imot til kanalisering, Torkil Kjelstrup og kona (husker ikke navnet) tok i mot til håndanalyse. Kona til Torkil la også tarotkort. Anne Gundersen fra Mo hadde bildeutstilling og var kurslærer på kurs om intuitiv maling. Andre Lie var her, han tok imot til kanalisering.

Det kom gjester fra Mo, Mosjøen, Sandnessjøen og Løkta. - Mye jobb og null overskudd, men artig og masse erfaring.

Etter hvert jobba vi mye med energier rundt omkring på Dønna. Satte opp lyssøyler og forløyste stillestående og fastlåste energier og vi rensa hus.

Vi var til og med oppe på Dønnmann og satte ned lyssøyler. Det var en strabasiøs men flott opplevelse. Jeg og Mette Sofie var helt oppe på nesen. Der fikk vi et budskap fra Maitrea, en oppsteget mester, om at vi hadde aktivert en gyllen energi som var den samme som ble aktivert i Egypt på samme tid. Og det var viktig for jordkloden.

Mens vi var der kjente jeg at jeg hadde en energiring rundt hodet på høyde med ørene – den ble forsterka på en måte. Sterke saker - Men så kom skodda og vi fikk det travelt med å komme oss ned igjen. Og det ble strabasiøst – jeg var utrenet – og føttene bare visnet bort - så jeg gikk på rompa og hendene - det tok sin tid og alle de andre var dratt før vi kom oss ned, bare Rose satt å venta på oss!

Ei tid holdt vi på med å forløse mørke energier, og det var en prøvelse for gruppa. En episode splitta gruppa på en måte. - Den ble aldri det samme etter det, men det var en læreprosess for oss alle tror jeg. Dette var i juni 2002. Gruppekveldene på Rosita ble mer og mer sporadisk etter dette, og døde til slutt ut. Dessuten la vi ned butikkdrifta i september samme året pga. dårlig lønnsomhet.

Men vi hadde ei jentegruppe, som jobba veldig godt i lag. Møttes sånn dann å vann heime hos hverandre eller på Rosita. Denne gruppa fortsatte med å forløse energier og åpne opp portaler, og vi var så samstemte at vi kunne koble oss opp imot hverandre med lange avstander. Huska en episode, da en jobb skulle gjøres og vi ikke hadde anledning til å møtes. Vi avtalte klokkeslett og satt heime hver for oss og kobla oss på gruppeenergien. Og det funka bare helt fint..

Sånn gjorde vi også hvis noen var ute på reise, og fornemma noe som gruppa burde kobles opp imot. Da gikk det meldinger på mobilen; kan du koble deg opp imot meg klokka det og det for da er jeg der - se om du får inn noe. Noen ganger strømmet det på, andre ganger ikke..

Men av naturlige årsaker, ble denne gruppa også på en måte oppløst, eller det ble mindre intens jobbing. Det ble lenger og lenger mellom hver gang vi samles.

Etter hvert begynte Frode å arrangere meditasjonskvelder hver søndag i Skaga, og det har han fortsatt. Mange av den opprinnelige gruppa fant veien til Skaga.Så energien i drivhuset hans er sterk!

Sånn var det altså at det startet og det har vært utrolig mange spennende, artige, forbløffende og interessante opplevelser underveis. Og det at vi var så fri at vi lekte oss fram før å lær, ha vel gjort at gruppa vår er spesiell.

Men en ting jeg har lært underveis og det er at vi alle sammen er spesiell på hver vår måte, alle er perfekte og ingen er mindre verd enn andre. Skal man drive med sjølutvikling er det nødvendig med ei gruppe ellers så vikler man seg bare mer og mer inn i grums - I gruppa speiler vi hverandre.

Jeg har lært at ordtaket: Du blir hva du tenker, er helt rett. - Sender man ut negative tanker får man tilbake i dobbelt monn, og positive tanker gir positive energier tilbake.Jeg har lært at det man snakker mye om, det gir man energi til og det blir forsterka. Så hvis man plages med ett eller annet er det best å prate minst mulig om det!

Og jeg har lært at healing kan gi lindring en viss periode, men hvis man ikke tar tak i det som er årsaken til problemene, så kommer det tilbake igjen, eller vi blir plaget av noe annet. Så på en måte kan healing sammenlignes med en smertestillende pille fra legen.

Ja og så har jeg lært at det er sånn med selvutvikling, at jo mer man leser og lærer, jo flere spørsmål sitter man igjen med - og føler at det er mye, mye mer å lære, selv om jeg vet at hvis jeg lytter innover i meg har alle svarene inni meg, hmmm…

 

Mine Kontaktdetaljer

 

 

header039 with bottles 660x198px
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut