Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

Bengt i Hestadmarka i Lavvu med masse energier - 2008Mitt navn er Bengt Svensson, og jeg er født den 5.desember 1957.

Jeg bor på Dønna i Nordland - ei helt fantastisk øy omtrent midt i Norge, ca 1000km fra hovedstaden - med ikke alt for mange innbyggere. Her har vi fantastiske energier - og en helt utrolig og mangfoldig natur. Her bor jeg på Rosita med sine rundt 360m2 og plass til mange - sengeplasser til rundt 20 totalt. Jeg er gift med Kari Hanne Nyland - Rita Edvardsen bor her, samt at vi har noen som velger å bo her i de sterke og stabile energiene sammen med oss.

Til daglig er jeg opptatt av det som kalles "Bevissthet" - og er en aktiv pådriver innenfor dette miljøet - såvel her oppe, som internasjonalt. Du eller dere vil vel kansje tenke at jeg er "alternativ" - noe som sikkert er riktig i forhold til ditt eller deres ståsted i livet. Selv velger jeg å se på meg selv som rimelig konkret, sterkt fundamentert i de vitenskaplige prinsippene for årsak og virkning etter de kvantefysiske normene av Bevissthet - les gjerne om dette for dypere innsikt i en egen artikkel jeg har lagt ut - HER. Jeg tror ingenting jeg ikke kan erfare gjennom mine utleverte sanser og min kontakt med det høyrere selv og det som kalles "The Akashic Records".

Etter mange år i et meget variert yrkesliv som leder i både offentlig og privat sektor- med stor interesse for mennesker, er det nå som webmaster, redaktør og forfatter, coach, terapeut/ healer og samlingsaktivatør jeg trives best i det daglige liv - og det er der jeg anvender det meste av mine evner og tid. Mye tid går med til viderutdannelse og videreutvikling av meg selv, men dette gavner dere som møter oss både her på Rosita og på nettsiden vår - ja-jeg-er.com. Jeg er webmaster og forfatter på 4 forskjellige nettsider og domener.

Coaching er ett brett område - og vi arbeider mye via Internett med bruk av Skype i både inn og utland. Som både terapeut, healer og Coach innenfor noe så nytt som det vi arbeider med - skorter det aldri på sysselsetting og utfordringer, og forfatter-erfaringene kommer godt med når nesten alt arbeids og opplæringsmaterialet må egenproduseres. Som leser her på Ja-Jeg-ER.com vil du ha tilgang til veldig mye av dette materialet, og er du en registert leser og medlem av stor-familien, har du tilgang til enda mye mer.

Coaching Fra Wikipedia:
Coaching er veiledning, motivering, læring og trening av personell, hvor de trenede er selvstendige individer som tar bevisste veivalg og gjennomgår faglig og personlig utvikling.

Jeg har vært opptatt av fenomener og det som erfares - men ikke kan forklares - siden barnsben av - og har mange opplevelser og erfaringer med dette opp gjennom livet. Det er spennende å erfare og få oppleve det som skjer nå i denne vakre tiden - og samtidig få en klar bevissthet av at det skjer - og at det faktisk står en klar bevissthet bak.

Min Formelle CV:

Jeg er fagutdannet bygningstekniker med bakgrunn som murer - med "fartstid" innenfor flere bygningsfag. Har spesialisert meg på Interiør-arbeider, og har fortsatt en virksomhet innenfor dette området - den er dog lagt rimelig passiv - det er annet som er viktigere nå. Livnærer meg tidvis på denne nærings-virksomheten og mitt ervervede renomé som håndverker - og liker den kreative siden med å skape varige monumenter som settes pris på.

Forsvaret med både Hæren og Luftforsvaret ga meg en meget allsidig lederutdanning, og ble min arbeidsplass i mer enn 9 år. Jeg har også flere år som leder i andre statlige og sivile virksomheter. Jeg har i tillegg engelsk forretningsutdannelse , samt vært fagforeningsleder - og i den forbindelse ervervet meg presse- og media- utdannelse med erfaringer.

Jeg har arbeidet med  IT- teknologien fra midt på 70-tallet (lenge før begrepet IT var oppfunnet) - og den første computeren møtte jeg i 1980.

Har gjennom yrkeslivet alltid arbeidet med eller i relasjon til mennesker - og stortrives i rollen som veileder og instruktør. Har praktisert undervisning til og fra i mere enn 30 år - såvel militært som sivilt.

Jeg har etter å ha ervervet en CV som er tykk som en gammel bibel - lagt alt dette bort - all videreutdannelse siden 2006 har foregått med selvstudier og i studiegrupper - uten noen behov for papierer eller dokumentasjon. Det har blitt dybdestudier i nær sagt alt i relasjon til det jeg nå føler meg kompetent til å arbeide med - fra psykologi og filosofi - til kvantefysikk og mye mye mer. Det er nytt det vi arbeider med, så dersom behovet for diplomer, vitnemål og dokumentasjon skulle være nødvendig, måtte jeg og vi her på Rosita lage dette materialet selv også .... hmmm .... trossystemene kan være mektige DE når man ligger under for dem.

firehandDe siste årene har jeg vært mye opptatt av vårt forhold som mennesker til denne vakre levende planeten vi har valgt å leve dette livet på i denne tiden. Den tekniske delen av meg har arbeidet med "nedlåste" oppfinnelser og teknologier innenfor områder som John Bedini, Tom Bearden, Nikola Tesla - med mange flere har viet sitt liv til - og det er mange av oss internasjonalt som arbeider med dette - hver på sitt sted i sitt land. Kunnskapen om alt dette tilsier at det snart blir et "frislipp" på denne formen for teknologi - for det er altfor mange som arbeider med dette akkurat NÅ - til at det kan stanses eller holdes tilbake lenger. Såkalt "fri energi" (les gratis og fornybar energi) har vært undertrykket, kjøpt ut og vært begravet i mere enn 150 år. Undersøkelser i dette miljøet har funnet/ kommet over registrerte patenter innenfor dette området i ett anntall av over 16.000 (sekstentusen) - men dette vil det selvsagt være umulig å bekrefte eller bevise. Jeg anbefaler dere å lese artikkelen og se videoen med Justin Hall for å få et lite innblikk i hva vi har i vente - for denne artikkelen - Klikk HER.

Jeg har deltatt i arbeidet med utviklingen av prinsipper for utvinning av hydrogen fra vann og med orgonenergier som Wilhelm Reich oppdaget og ble straffet for av pengemakta på 50- og 60-tallet. I dag er det heldigvis lettere å drive med slikt, og interessen for Orgon og Orgonitter som livsremedium i forhold til elektromagnetisk stråling er i sterk vekst - noe omsetningen av produkter innenfor dette området bekrefter - men det er ikke mange som tør stå fram med det ... he he he...

I arbeidet med det overnevnte og mye mye mere innenfor kvantefysikkens metafysiske del - (litt "buddatendenser" fra tid til annen) - kom jeg  fram til at det var tilstrekkelig å sitte ned og puste opp gode energier og meditere på heltid - og ettersom jeg alltid har hatt lett for å ordlegge meg, skrive og arbeide med multimedia, IT og slikt så tok jeg skrittet helt ut.

Jeg etablerte dette nettstedet under dette domenet den 8.februar 2010 - oppe på nett på mindre enn 4 timer - etter ett sammenhengende nettside-studium på over 100 timer. All sluttbrukerprogramvare med nettside og slikt har jeg bygd opp selv - eller ervervet kostnadsfritt. Domenet - Ja-jeg-er.com - inklusive server hvor denne softwaren er installert kostet den gang 24 USD for Ett år - med ubegrenset servertilgang og kapasitet. Så hvis noen skulle ha ønske om noe lignenede - er det bare å kontakte meg - har noen særrabattkuponger liggende med minst like gode vilkår idag - har sine fordeler å være storbruker og webmaster i et internasjonalt miljø.

Målsettingen er å kunne bidra med de tekniske hjelpemidlene vi har til rådighet som Internett, data o.l - for å forsøke å "vekke" noen flere ut av "materiepsykosen" - og få dem inn i den klare bevissthetens sfærer - for det haster nå i denne tid. Har bekreftelser fra mange som "ser" dette - og samfunnsymptomene minner sterkt om at mye skal skje på kort tid. Se på det materialet jeg legger ut her - og tenk selv - kjenn på det. Ikke bare dytt det bort i fornektelse - for at det ikke passer inn i livet ditt slik det er NÅ. En dag må du begynne å leve fra Hjertet - Kanskje idag er den første - i så måte - i resten av ditt liv???

bengt-eagleOg hvis du kjenner litt på om jeg er litt "gal" eller sprø eller har "vippa litt over" - så har du med din "forståelse" sikkert helt rett. Jeg har "vippa helt over" - lever nemlig fra hjertet på heltid og nyter hvert sekund.

Har valgt foreløpig ikke å ha åpen plass for kommentarer i direkte relasjon til artiklene på nettstedet. Dersom du skulle være av et "kaliber" som liker å skrive, og er opptatt av kvantefysikkens verden med årsak og virkning - også sett med metafysikkens øyne - er det romslig med plass her inne for en blogg med ditt eget navn. Redaktøransvaret ligger på meg.

Selv har jeg fått med meg slik ufiltrert "info" fra tidlig 70-tallet - og har arbeidet med dette i bølger innenfor hvert eneste ti-år siden den tid. Siden 2006 har kvantefysikkens bevissthet vært det som har gitt meg mest og krevd desidert mest tid ... I dag anvender vi ikke ord som åndelig eller åndelighet ... Nå heter det å være BEVISST og å ha BEVISSTHET. Meditasjon og velvære skjerper bevisstheten. Healing og bevissthetsarbeider sammen med pusten løfter en til fantastiske energi-høyder - helt fantastisk.

I Lyset for Deg og Alle,
--- Bengt ---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

Hestadmarka 2008

Fotograf: Rita Edvardsen
Regi: Bengt Svensson
En av mange UFOer denne natten
Erkeengelen Michael
Erkeengelen Michael - Fotonegativ
Bengt tar inn flere UFOer
Erkeenglene Gabriel og Michael
 
Se Videoen på YouTube
med alle bildene

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut