Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

Bilde av meg tatt høsten 2011Jeg er Ann Mari Lundemo, og er født den 9.mai  1953. For å lese mere om meg kan dere lese en artikkel jeg har lagt ut tidligere.

Jeg har også min egen blogg her inne på Ja-Jeg-ER - Klikk Her.

Jeg ble ferdig utdannet sykepleier i 1975, og har en allsidig praksis innen eldreomsorgen. I tillegg har jeg arbeidet en del ved legekontoret, og har vært med i ambulanseledsagertjenesten. Jeg er fortsatt i aktivt virke som sykepleier her i Tydal i Sør-Trøndelag - hvor jeg nå bor, og også utøver min alternative praksis.

  • Har arbeidet som Healer siden jeg avsluttet et 2-årig bevissthets-utviklingsforløp hos Birgit Elisabeth Friis Emdal i København i 1998.
  • Er Hvittids-Healer, og har alle fire kursene og netkursene f.o.m. 2005. 
  • I 2010 ga jeg ut boka «Dere skulle ha visst, dere!» Hilsener fra små barnesjeler. Der er jeg talerør for barn som ikke lever på Jorden lenger.  Den virker meget forløsende, og er sterkt healende for de som sitter igjen med mange spørsmål, selvbebreidelser og tung sorg etter å ha mistet et barn. Boka er å få kjøpt hos Ark, eller du kan få kjøpt den av meg direkte.
  • Fra i begynnelsen av mars til i begynnelsen av oktober 2011 bodde jeg på Rosita, der jeg gjennomgikk enda en gjennomgripende bevisstgjørings-prosess. På Rosita lærte jeg blant annet at alt jeg tar inn er energier, jeg ble dem bevisst, og jeg lærte hvordan jeg kan bruke dem i forhold til Alt og Alle. Jeg ble en bevisst sansende og følende healer.

Jeg er et medmenneske som tør å være tett på deg.

-Sliter du?- Føler du at livet går i motbakke? -Sitter du fast i livet, eller i en situasjon som du føler du ikke kommer videre med? -Er det noe som du rett og slett bare føler på, som du har lyst til å snakke med noen om? -Føler du at verden inni deg har forandret seg? -Har du en infeksjon som du har problemer med å bli kvitt?


Ta kontakt, jeg er ikke lenger enn en tanke, SMS eller email unna!

  • Jeg gir livs-veiledning, og følger deg i din egen bevissthetsutvikling (coaching).
  • Jeg arbeider nå også som Veiviser i Lyset i «Den Nye Tid», der du blir gjort oppmerksom på-, og kjent med din egen Skaper-kraft gjennom veiledning til selv-healing.
  • Har i mange år ledet små grupper, der det fokuseres på å få større bevissthet omkring seg selv og sitt eget potensiale. Meget spennende!
  • Jeg mediterer daglig kl.12 og kl.20, og inviterer deg til å stikke innom for å få et avbrekk og en fin avspenning i en ellers stressende hverdag.
  • Jeg renser og stabiliserer energier i hus. Avstander er ingen hindring.

Som healer har jeg arbeidet mye med situasjoner. Jeg har gått inn og klippet bånd i faslåste, ofte konfliktfylte og komplekse situasjoner, der alt blir satt i bevegelse og en healing-prosess starter. Dette er sterke saker!
Jeg har bred erfaring med healing av infeksjoner av forskjellig karakter, og arbeider like godt med dette over avstand. Jeg har hatt den store gleden av å få være med på å hente tilbake personer som lå på intensiv-avdeling, og var iferd med å dø av infeksjon. I disse tilfellene hadde legene avsluttet all behandling.

Jeg elsker deg og du er fullkommenSkriv, eller ring for nærmere avtale. Kontakt-informasjon finner du her.
Jeg har ingen fast telefontid, da arbeidssituasjonen ikke gjør det mulig. Prøv igjen hvis jeg ikke svarer første gangen du ringer.
Jeg vil opplyse på bloggen hvis jeg ikke er tilgjengelig over en periode på flere dager.
Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

I Kjærlighet og Lys
---Ann Mari---

 

header039 with bottles 660x198px
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut