Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Vann i en ny Renessanse for menneskeheten i bevissthet og kjærlighet

Vannets bevissthet er essensielt i Den Nye Tid.

Vann er noe som virkelig har begynt å komme i fokus blant folk flest igjen. I velstands-oppbyggingen av storsamfunnet var vannet på en måte en annenrangs drikkevare - eller noe som man bare drakk når man var tørst og ikke hadde tilgang på mineralvann, saft, juice, nektar og lignende.

Her er beskrivelsen av vann i Wikipedia:

Vann er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Det er flytende under STP-forhold. Dens kjemiske formel er H2O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og et oksygenatom.
Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv. Omtrent 70 % av Jordas overflate er dekket av åpent vann (hav, innsjøer og elver).
En vannmasse er et utrykk for et osean, hav, innsjø, elv, bekk, kanal, dam eller lignende.

 

 

 

 

Litt generelt om vann

Det Livgivende VannetEtter mye bevissthetsarbeider med fokus på helse har til og med vann etterhvert fått en sosial status som anerkjent selskaps-drikk på linje med kaffe, te, øl, vin og mye annet. Melken som tørste- og sosial drikk har etterhvert blitt faset mere og mere ut - og har blitt en sjelden vare - nok engang fordi at vårt fokus etterhvert har blitt rettet mot helseeffektene med slik drikke.

Det er utrolig flott av vi retter fokus på drikkevann, selskaps-vann og helseeffekter - men vi er ikke like fokuserte eller informerte på alle aspektene av det vannet vi nyter og drikker. Samfunnet vi lever i er heller ikke særlig kunnskaps-orientert i så måte.

Fra gammelt av snakket vi om dødt vann, hardt vann, mykt vann, blankt vann og matt vann.... og sikkert enda mange forskjellige typer vann på folkemunnet. Dette er vannets beskaffenhet gjennom det vi kaller de ytre karakteristika.... som f.eks at hardt vann trenger mere såpe i klesvasken enn mykt vann - eller at hårsjampoen skummer mere i mykt vann enn i hardt vann.

I kommunenes vannverk snakkes det om vann og vannets renhet - og de tilfører vannet kjemikalier som klor, flor m.m - og så UV-behandler de vannet for ytterligere å sikre at vannet er rent...... men er egentlig dette bra i forhold til vannets energi-beskaffenhet - noe som vitenskapen eller kommunene aldri har brydd seg noe om?

Hva lærer vi egentlig om vann i samfunnets læreanstalter - fra folkeskolen til universitetet? Finnes det noen pensumlister som snakker om vannets energi-beskaffenhet og "helsetilstand"???

 

Er vann bare vann? - Vann som energibærer - Hva er det?

Dr. Masaru EmotoDet jeg i det følgende skal rette fokus på er vannet som programerbart remedium - at vann kan bære og lagre informasjon - at vann kan fortelle om seg selv i de vakreste bilder om egen tilstand og energirikdom. Kort og godt - vann er ikke bare vann.

Vi som arbeider med vann i ny bevissthet  - (en liten og bevisst del av det som blir kalt åndelighet og som vitenskaps-populistisk nå kalles kvantefysikk) - har lenge visst at vannet kan påføres og selv overføre bevissthet. En del av kvantefysikken har i så måte bevist at all materie kan påvirkes med bevissthet.

Dr. Masaru Emoto har gjennom sitt arbeide virkelig bevist vannets egenskaper i så måte. I mere enn 30 år har han reist jorda rundt for å få innpass i de vitenskaplige etablerte vestlige samfunn med sine banebrytende resultater og forskning. For å lære menneskeheten vannets fantastiske egenskaper.

 

Mirakuløse Meldinger fra vann

krystall1Vann har et svært viktig budskap til oss. Vann ber oss om å ta en dypere titt på oss selv. Når vi ser på oss selv gjennom speilet av vann, blir meldingen utrolig, krystall, klar. Vi vet at menneskelivet er direkte knyttet til kvaliteten på vannet vårt - både inni og rundt oss.

Bildene og informasjonen her gjenspeiler et verk av Masaru Emoto, en kreativ og visjonær japansk forsker. Mr. Emoto har publisert én viktig bok, "The Hidden Messages in Water" (Skjulte Meldiger i Vann)  fra resultatene av hans verdensomspennende forskning. Denne boken er det også laget film av – som jeg har lagt ut her.

Hvis du har noen tvil om at dine tanker påvirker alt i - og rundt deg – vil informasjon og fotografier som er presentert her og i hans materiale få deg til å ombestemme deg og endre din tro, dypt.

krystall2Fra Mr. Emoto's arbeid er vi utstyrt med faktiske bevis på at menneskelig vibrasjons-energi, tanker, ord, ideer og musikk, påvirker den molekylære strukturen av vann, det samme vannet som over sytti prosent av en moden menneskekropp består av - og som dekker den samme prosentvise mengden av planeten vår. Vann er selve kilden til alt liv på denne planeten - kvalitet og integritet er avgjørende for alle former for liv.

Kroppen er veldig mye som en svamp, og består av milliarder av kammere som kalles celler som alle inneholder væske. Kvaliteten på våre liv er direkte knyttet til kvaliteten på vannet vårt.

Vann er en veldig formbar substans. Den fysiske formen tilpasser seg lett det miljøet det er tilstede i. Men dets utseende er ikke det eneste som endres, den molekylære formen endres også. Energien eller vibrasjoner av miljøet vil endre vannets molekylære form. I denne forstand har vannet ikke bare evnen til å reflektere visuelt miljø, men gjenspeiler også miljøet molekylært.

krystall3Det interessante er at alt på jorda inneholder eller er innhyllet i vann - for lufta på jorda har en relativ luftfuktighet som gjør at absolutt alt på en eller annen måte er i kontakt med eller inneholder vann. Selv i arktiske strøk og i ørkenen er det vann i lufta - om enn i mye mindre kvanta enn øvrige deler av lufta som innhyller planeten vår - den blå vannplaneten - jorda eller Gaia.

krystall4Vann kan som Dr.Emoto viser - lagre livsenergi - også kalt Chi, Hado på japansk, Orgon som Wilhelm Reich kalte det i sine banebrytende arbeider på 1930-tallet.

Kvantefysikken har bevist at vann inneholder uanede mengder energi - 1 kubikkcentimeter vann inneholder visstnok tilstrekkelig energi til å føre et fartøy tur/ retur månen.

Selv har jeg arbeidet med vann på både hel og deltid i lengre perioder de siste årene - og jeg blir stadig forbløffet over alt jeg oppdager i mitt arbeide med vann.

Under er filmen om vann - basert på intervjuer og boka nevnt ovenfor med Dr. Emoto - den er på engelsk, men filmen er laget slik at den skal være lettforståelig. Dette er en absolutt MÅ-SE-VIDEO - for det handler om DEG, ditt liv og ditt VANN. Og når du er slem eller stygg mot andre, så ser du hva du gjør med både ditt eget og andres vann - for det handler om at vi alle er ETT. Og filmen gjør at forståelsen av det du har lest og sett på bildene her blir absolutt.

Vi har hele tiden blitt "plaget" av at denne videoen bevisst blir slettet fra Internett, så hvis den forsvinner og ikke er tilgjengelig, er vi avhengige av at dere melder tilbake om dette så vi kan finne nye lenker og legge ut.

--- Bengt ---

Her under har vi nå funnet videoen på YouTube - oppdelt i 4 deler. Her er direktelenkene til hver og en av disse:

Del 1 av 4:http://www.youtube.com/watch?v=aqWzEd2fI_Y

Del 2 av 4:http://www.youtube.com/watch?v=n3Xi_5Lmm5I

Del 3 av 4:http://www.youtube.com/watch?v=OyJ2rYjbW8E

Del 4 av 4:http://www.youtube.com/watch?v=wPkaAnH6YA4

Her under har jeg lagt ut den første delen:

 

Reiko Myamoto Dewey fra The Spirit of Ma'at intervjuer Dr. Masaru Emoto

Oversatt og tilrettelagt for Norsk og Ja-Jeg-ER av Anne Laarsen.

Reiko: Vi har lest boken The Hidden Message in Water (og sett filmen) og introduserte den på nettstedet vårt i august publikasjonen, hvoretter den ble vår mest populære artikkel med akselererende antall lesere hver uke. Den har reist mange spørsmål.

Du forteller hvordan du ville skrive ord på et stykke papir, lime dem på en flaske, og se hvordan vannet reagerte på ordene - hva slags krystaller som ble dannet som et resultat av ordene. Som følge av forskningen din, er du nå i stand til å skjelne mellom om vannets reaksjonen kom fra vibrasjoner av selve ordene som var limt på flaskene, eller om intensjonen til den personen som limte ordene på flasken påvirket forsøket i noen måte?

DR. Emoto: Dette er en av de mer vanskelige områder å avklare, men gjennom å fortsette disse eksperimentene har vi kommet til den konklusjon at vannet reagerer på selve ordene. På vår tur til Europa, for eksempel, prøvde vi ut å bruke ordene "takk" og "din idiot" på tysk. Menneskene på laget som tok de faktiske fotografiene av vannkrystallene forstår ikke det tyske ordet for "din idiot", og likevel klarte vi å oppnå nøyaktig samme slags resultater i de forskjellige krystall formasjoner basert på ordene som ble brukt.

Reiko: Har du funnet ut om avstanden utgjorde noen forskjell når folk ba over vann? For eksempel, hvis folk i Japan skulle be over vann i Russland, ville dette bli forskjellig fra hvis folk ba over vann rett foran dem?

Skjulte meldinger i vannDR. Emoto: Vi har bare eksperimentert en gang med det i boken. Men utfra dette eksperimentet så ikke avstanden ut til å ha noen betydning. Personens intensjon og bønn påvirket likevel vannet. Vi har ennå ikke prøvd flere forsøk på lang avstand, imidlertid er min følelse av at avstanden ikke utgjøre store forskjellen. Hva som ville utgjøre en forskjell er renheten i intensjonen hos den personen som ber. Jo høyere renhet i intensjon, jo mindre forskjell ville avstanden i seg selv utgjøre.

Reiko: Har du sett noen forskjell mellom en person som ber over vann versus en hel gruppe mennesker som ber over vann?

DR. Emoto: Siden vannet reflekterer sammensetningen av den energi som blir sendt til det, reflekterer krystallstrukturen gruppens sammensatte vibrasjonsbilde, derfor vil også en person som ber vil få reflektert energien eller intensjonen til denne ene personen. Som eksempel på hvor kraftig effekten kan være, vil bønnene fra en person som ber med en dyp følelse av klarhet og renhet gi en krystallstruktur som er tilsvarende klar og ren. Selv om du kanskje har en stor gruppe mennesker, vil du, dersom deres intensjon som gruppe ikke er ensrettet, ende opp med en uensartet struktur i vannet. Hvis alle derimot er samstemt vil du finne en klar og vakker krystall som en skapt tilsvarende bønn fra en enkelt person i dyp renhet.

I en av våre eksperimenter, hadde vi litt vann på et bord og 17 deltagere som alle sto i en sirkel rundt et bord holdt hverandres hender. Så sa hver av deltakerne et vakkert ord etter eget valg til vannet. Ord som samhold, kjærlighet og vennskap. Vi tok bilder før og etter utsagnene og klarte å få noen vakre krystallinske strukturer som resultat. Jeg har noen lysbilder som jeg skal vise av disse krystallene i min kommende Europa-turné.

Reiko: Påvirkes vannet umiddelbart, eller blir det en tidsforsinkelse?

DR. Emoto: I disse tilfellene frøs vi vannet med en gagn, slik at vi kunne si at vannet endres umiddelbart.

Reiko: Har du noen gang testet andre menneskelige kroppsvæsker som spytt, blod, urin etc?

DR. Emoto: Ja,det har vi absolutt gjort. Væsker med andre elementer i dem, som sjøvann, blod og urin, danner ikke krystaller. Derimot kan vi fortynne dem med destillert vann til 10-12 eller 10-20 , tilsvarende styrken på homøpatiske oppløsninger. Dette utvanner den komponenten av andre elementer i væsken til det punktet hvor vi kan fryse prøven og få krystaller.

Reiko: Kan du da se effekten som energimessig healing eller bønn har på en person ved å se på krystaller dannet av deres blod eller urin?

DR. Emoto: Når det gjelder eksperimenter knyttet til menneskekroppen er det er mange subtile påvirkninger som også må tas hensyn til. Så selv om vi ser på dette, har vi ikke offentliggjort noen informasjon enda. Du kan imidlertid forvente å høre om våre funn om dette i fremtiden.

Reiko: Hvis vi kunne legge inn i vann energien av ulike ord, for eksempel med ordet "helse", kunne vi deretter bruke vann som har denne vibrasjonen i seg og bruke den til å gjøre ting som å dyrke mat, vann planter, etc?

DR. Emoto: Vi har ikke prøvd dette, men noen mennesker som har lest boken eksperimenterer med å tappe vann fra springen og tape ord som "kjærlighet" og "takknemlighet" på flasken og bruke dette vannet til å vanne sine planter eller sette avskårne blomster i. De opplever at deres avskårne blomster varer mye lenger, og at plantene i hagen er mye mer strålende.

Reiko: Når en viss vibrasjon er innført i vannet, hvor lenge "husker" vannet denne krystallinske strukturen?

DR. Emoto: Dette vil være forskjellig avhengig av den opprinnelige strukturen i vannet selv. Vann fra springen vil miste sin hukommelse raskt. Vi viser til krystallstrukturen av vann som "klynger". Jo mindre klynger, jo lengre vil vannet beholde sin hukommelse. Hvis det er for mye plass mellom klyngene, kan annen informasjon lett infiltrere dette rommet og gjøre det vanskelig for klynger for å holde integriteten i informasjonen. Andre mikroorganismer kan også komme inn i dette rommet. En tett bundet struktur er best for å opprettholde integriteten til informasjonen.

Reiko: Hva slags ord ville skape mindre klynger, og hva slags ord ville skape større klynger?

DR. Emoto: «Slang» ord som «din idiot» ødelegge klynger. Du ville ikke se noen krystaller i disse tilfellene. Negative setninger og ord skaper store klynger eller vil ikke danne klynger, og positive, vakre ord og setninger lager små, tette klynger.

Reiko: Du sier at noen negativer ikke danner klynger, men vi ser fra bildene at de fremdeles danner karakteristiske mønstre. Hvordan vil du klassifisere disse mønstrene?

DR. Emoto: Tenk på det som vibrasjoner. Det er lett å forstå at språk - det talte ord - har en vibrasjon. Vel, skrevne ord har også en vibrasjon. Alt som eksisterer har en vibrasjon. Hvis jeg skulle tegne en sirkel, ville vibrasjonen av en sirkel bli skapt. Tegnes et kors ville det skape vibrasjonen av et kors. Så hvis jeg skriver bokstavene KJÆRLIGHET, ville disse bokstavene sende ut vibrasjoner av kjærlighet. Vann kan bli ladet med disse vibrasjonene. Vakre ord har vakre, klare vibrasjoner. Men negative ord sender ut stygge, usammenhengende vibrasjoner som ikke danner klynger. Språk er ikke noe kunstig, men snarere noe som finnes naturlig. Jeg tror at språket er skapt av naturen.

Reiko: Betyr det at hvert ord har sin egen signatur vibrasjon eller klynge som er unik i seg selv?

DR. Emoto: Ja. Gjennom vår utvikling lærte vi hvilke lyder som var farlige, hvilke lyder som var beroligende og trygge, og hvilke lyder som var lystbetont, og så videre. Vi lærte sakte om ulike vibrasjoner i naturlovene gjennom instinkt og gjennom erfaring og samlet denne informasjonen over tid. Vi startet med noen enkle lyder som høres ut som "a" eller "u" eller "e", som utviklet seg til mer komplekse lyder som "kjærlighet". Disse positive ordene skaper "naturlig" krystallinske strukturer - som alle er basert på formen sekskant.

Sett fra et informasjons perspektiv, er faktisk strukturen i all evolusjon i naturen basert på den sekskantede strukturen, hexagon. Årsaken til at sekskanter dannes ligger i den kjemiske reaksjonen i benzen ringen. Jeg tror at alt som mangler denne grunnleggende sekskantede strukturen er ute av samsvar med lovene i naturen og har en destruktiv vibrasjon. Når vi ser på ting som ikke eksisterer naturlig - ting som har blitt skapt kunstig - mangler mange av denne sekskantet strukturen og bærer derfor, tror jeg, en destruktiv vibrasjon.

Det er dette prinsippet jeg tror som gjør banning og «slang» ord destruktive. Disse ordene er ikke i samsvar med lovene i naturen,og jeg tror derfor, for eksempel, at du sannsynligvis vil finne høyere forekomst av voldelig kriminalitet i områder hvor mye negativ språk blir brukt. Akkurat som Bibelen sier, først det var Ordet, og Gud skapte hele skaperverket fra Ordet.

Dr.EmotoSå ord konvertere faktisk vibrasjonene fra naturen inn lyd. Og hvert språk er forskjellig. Japansk har sitt eget sett med vibrasjoner som skiller seg fra amerikansk. Naturen i Amerika er forskjellig fra naturen i Japan. En amerikansk sedertre er forskjellig fra en japansk sedertre, så vibrasjonene som kommer fra disse ordene er forskjellige. På samme måten har ikke noe annet ord de samme vibrasjonene som ordet «Arigato». På japansk betyr «Arigato» «takk». Selv når denne gjensidige underliggende meningen var tilstede skape «Arigato» og «takk» forskjellige krystallinske strukturer. Hvert ord i alle språk er unik og finnes bare i dette språket.

Reiko: Har du kommet over et bestemt ord eller uttrykk i forskning som du har funnet å være mest nyttig for å rense det naturlige vannet i verden?

DR. Emoto: Ja. Det er en spesiell kombinasjon som synes å være perfekt for denne, som er «kjærlighet» pluss kombinasjonen av «takk» og «takknemlighet» som gjenspeiles i det engelske ordet «gratitude». Bare en av disse er ikke nok. Kjærlighet må være forankret i takknemlighet, og takknemlighet må være basert på kjærlighet. Disse to ordene sammen skaper de viktigste vibrasjon. Og det er enda mer viktig at vi forstår verdien av disse ordene. For eksempel vet vi at vann er beskrevet som H2O. Hvis vi skulle se på kjærlighet og takknemlighet som et par, er takknemlighet H og kjærlighet er O. Vann er grunnlaget som ikke bare støtter, men også tillater eksistensen av liv. Jeg forstår konseptet «yin» og «yang» slik at på samme måte som det er en O og to H'er, trenger vi også en del «yang»/kjærlighet til to deler «yin»/takknemlighet, for å finne et balansert forhold i ligningen.

Kjærlighet er et aktiv ord og takknemlighet er et passivt. Når du tenker på takknemlighet - en kombinasjon av verdsettelse og takknemlighet - er der tilstede en unnskyldende kvalitet. Det japanske ordet for takknemlighet er «kan-sha», bestående av to kinesiske tegn: «kan», som betyr følelse, og «sha», unnskyldning. Det kommer fra et ærbødig ståsted, og tar et skritt eller to tilbake. Jeg tror at kjærlighet med dette utgangspunktet er optimal kjærlighet, og kan også føre til slutten på kriger og konflikter i verden. «Kan-sha» er iboende i substansen av H2O - et viktig element for liv.

Reiko: Så hvis vi skulle utvikle en bil som kunne kjøre på vann i stedet for bensin, og returnere vann til atmosfæren og deretter tilbake til verdensrommet på denne måten, ville det være en måte å oppfylle vår oppgave?

DR. Emoto: Jeg tror det ville være en fantastisk ting, og med tanke på å bevare naturen er det i denne retning vi må gå, men siden vann speiler vårt bevissthetsnivå, må en stor andel av menneskene på planeten, minst 10 prosent, ha kjærlighet- og «kan-sha» bevissthet. Når de har det, vil tiden være inne for at vann kan erstatte bensin. Grunnen til at jeg sier 10 prosent er at dette forholdet gjenspeiles i naturen. Når vi for eksempel ser på bakterienes verden, er det 10 prosent gode bakterier, 10 prosent skadelige, og et flertall på 80 prosent opportunistiske bakterier som kunne gå begge veier. Når vi ser på de ulike miljøspørsmål vi står overfor, og hvilke oppgaver som vi må oppfylle for planeten, tror jeg at om vi kunne få mer enn 10 prosent av folket bevisst, ville vi deretter også kunne trekke 80 prosents andelen i den retningen.

Slik tror jeg at mennesker som følger en åndelig vei er med å fremme fred for planeten og for andre mennesker. Hvis vi bare kunne forenes på dette nivået av bevissthet ville vi være der.

Jeg føler at min bok «Budskapet fra Vann» har født et overbevisende budskap gjennom et felles språk for hele verden. Ikke fordi jeg skrev det, men fordi jeg vet at det ble født gjennom «kan-sha» mot menneskeheten. Jeg tror dette er grunnen til at så mange mennesker fra andre land ønsker å intervjue meg om boken. Jeg blir invitert til å gi foredrag på seks ulike steder i Europa. Ting har kommet inn non-stop fra utlandet.

Reiko: Tror du at vann i seg selv er bevisst og reagerer på ord?

DR. Emoto: Jeg forstår at mange av leserne er mennesker som er interessert i åndelige spørsmål, og jeg ønsker å svare på dette spørsmålet ut fra det perspektivet. Jeg tror at før Adam og Eva, holdt vannet selv bevisstheten om Gud - at Guds intensjon var satt inn i vannet som medium og at dette ble brukt i skapelsen av jorden og naturen. Med andre ord, all informasjonen som trengs for Guds skaperverk var reflektert i vannet.

Og da ble vi - Adam og Eva - plassert på jorden for å ta vare på dette Guds skaperverk. Jeg tror at vannet holdt bevisstheten av Gud til da, men at etter at vi ble plassert på jorden, ble vannet et tomt fartøy som skulle brukes til å speile og reflektere hva som var i hjertet. Det ble en beholder for å bære energi og informasjon. Derfor, siden da, tror jeg vann har tatt kvaliteten av rett og slett å reflekterer energier og tanker det er utsatt for, og at det ikke lenger har sin egen bevissthet. Vann reflekterer bevissthet av den menneskelige rase.

Reiko: Vil du fortelle oss dine filosofiske tanker om hva du tror disse vannkrystallene egentlig er?

DR. Emoto: Etter at boken ble utgitt, funderte jeg på dette, og jeg kom til den erkjennelse at disse krystallene er ånder. Det er mange paralleller. Når isen smelter, blir krystallstrukturen en illusjon. Det er der - og likevel er det ikke der, fordi du ikke lenger kan se det.

Tilsvarende mister kroppen flere gram vekt når en person dør - hvilket noen mennesker tenker på som vekten av sjelen. Vi kan ofte også visuelt se dem. Jeg tror at sjelen har masse, og at den returnerer til vannmolekyler. Fordi den har masse blir den påvirket av gravitasjonskraften på jorden, derfor hender det noen ganger at sjelen ikke klarer overgangen over til «den andre siden».

I buddhismen snakker vi om å oppnå «sattori», eller å oppnå «opplysning». Mennesker som oppnår «sattori» blir ikke spøkelser. De er i stand til å oppnå et visst stadium i utviklingen på sjelsnivå og vende tilbake til Gud en stund før de går videre til sitt neste oppdrag.

Vi reiste hit til jorden på vann krystallene i kuler av is. [Redaktørens notat: Du får høre mer om dette utrolige fenomenet i en kommende utgave av «Spirit of Ma'at» om temaet vann] Jorda er ikke vårt opprinelige hjem. Det var ingenting her. Så disse sjeler kan returnere til sitt opprinnelige hjem for en stund. Det er «sattori», eller «opplysning», men de fleste mennesker på planeten er ikke i stand til å oppnå «opplysning». Å nå «opplysning» betyr å være i stand til å fullstendig slippe ego og våre verdslige bindinger.

Vann-KrystallI de siste 100 årene har verdens befolkning har økt fra 1 til 6 milliarder. I løpet av disse 100 årene har krig og kapitalisme dominerte planeten. Snarere enn å kunne løsrive seg fra våre begjær, har det motsatte vært tilfelle. Våre begjær har økt og økt. Svært få mennesker har vært i stand til å oppnå opplysning i dette miljøet. Få sjeler har vært i stand til å dra "hjem" og jeg tror de har forblitt på jorden i form av vann. Dette kobles til konseptet om reinkarnasjon, hvor disse åndene fortsetter å falle tilbake til jorda og trenger å omgjøre sine liv her.

Reiko: Så når en person dør forblir deres sjel på denne planeten som vann hvis de ikke klarer å oppnå «sattori» på den tiden ?

DR. Emoto: Det er det jeg tror, ja. Den japanske tegnet for ånd er en kombinasjon av ordene "regn" og "sjel". Folk som har sett spøkelser rapporterer å ha sett dem i vann eller på steder der det er mye fuktighet, som om avtrykk av sjelen, som er i form av vann, plutselig tar form når den er omgitt av vann eller fuktighet - omtrent som en luftspeiling.

Da jeg så på bildene av vannet krystaller og virkningen de har, kom jeg til den erkjennelse at de er selv spøkelser. Frem til nå hadde jeg tenkt på spøkelser som noe å være redd for, noe vi kunne gjøre noe med, men ved å se på disse krystallene innså jeg at bare ved å projisere vakker musikk og ord på dem ville krystaller eller spøkelser bli vakker. Hvis det er tilfelle, er det ingenting å være redd for. Vi trenger å la alle få vite om dette og bruke vakre ord, by på vakker musikk, og skape skjønnhet i miljøet.

Ved å motta vakre tanker, følelser, ord og musikk, blir våre forfedres ånder lettere og i stand til å foreta overgangen "hjem". Når vi vurdere dette, kan vi se viktigheten av tradisjoner som Obon [en Japansk sommer tradisjon der forfedrenes ånder inviteres tilbake for å tilbringe tid med familien, og hvor forfedrene blir ivaretatt og respektert].

Når vi er i live, er menneskekroppen på ca 36 grader Celsius. Dette er temperaturen på væskene i kroppen. Når vi dør, går denne til null grader Celsius. Når vi dør og «går til den andre siden», har «krysset elven», er vi ikke lenger er i stand til å bevege kroppen vår. Da fremtrer krystall strukturen av sjelen vår og den er som vann. Når vannet blir til is, blir krystallstrukturen synlig, men den blir også immobile. Så "krystall" er tilsvarende "ånd".

Reiko: Tusen takk

Lenke til Spirit of Ma'at:  http://www.spiritofmaat.com/

 

Dr F. BatmanghelidjDr F. Batmanghelidj's arbeider med vann

For noen år siden kom jeg borti arbeidene til Dr F. Batmanghelidj som i sine arbeider har funnet at vann er den mest essensielle bestandel i kroppen - også når det gjelder energitilførsel og cellenes struktur og fornyelser.

Her er en link til min tilretteleggelse av en meget beskrivende artikkel med et intervju med denn unike doktoren: Bengts PDF - Dr F.Batmanghelidj

Det han har å fortelle vil være en stor VEKKELSE for absolutt alle. Og dere som nå leser dette, vær snill å spre denne visdommen til de rundt dere. For de som lever i bevissthet er dette en MÅ LESE ARTIKKEL.

Han har gjennom sin banebrytende forskning og hele sitt virke og praksis krystallklart BEVIST helseeffektene med å drikke rikelig med vann.

Tenk, vann kan kurrere det meste av det vi kjenner til - og så aner vi ikke noe om det i det hele tatt - Fordi det ikke er noe å tjene på for legestanden og farmasien med å skrive ut en resept på vann x ganger daglig ..... hmmmm

DRIKK RIKELIG MED VANN HVER ENESTE DAG - DET ER HELSE I HVER ENESTE DRÅPE.

 

Produksjon av eget Kjærlighets-drikke-vann

Vi har de siste årene arbeidet med bevisstgjøring i forhold til vann - og har laget vårt eget kjærlighets-vann til drikkeformål og kalt dette HADO-VANN. (Hado=livsenergi på Japansk)

Dette designer-vannet lager vi selv - og alle kan gjøre det - når de vil - og i nesten hvilken som helst emballasje. Vi bruker både flasker, litersmål og hendige vannkanner med lokk fra Europris. (se bildet)

Vi skriver på flaskene - speilvendt eller rettvendt (vi er litt rare noen av oss som tror at vannet ikke kan lese speilvendt - men sånn er det med mange av oss mennesker .... he he he).

Vi setter på lapper med kjærlighetserklæringer eller klipper ut soler og hjerter og limer på - eller vi skriver på navnet vårt osv.... osv.... osv.... det er kun fantasien som begrenser oss....

Hado vannEtter at vi har gjort alt dette - velsigner vi vannet, gjør påkallelser av alt det som finnes av kjærlighets-erklæringer..... symboler eller fraser for overflod osv... osv.... Bare husk å legge ekte Hjertefølelser i det du tilfører vannet av energier og symboler.

Dette vannet har vi med oss over alt.... og så lenge det er bare én dråpe tilbake i emballasjen når vi etterfyller mere vann, vel - så er bevisstheten i denne lille dråpen tilstrekkelig til å bevisstgjøre det nye vannet som fylles opp med sin opplagrede bevissthet....

Gjør dette selv - og for all del drikk mye HADOVANN - minst 6-8 glass hver dag - og minst ett glass vann ekstra for hver kopp te eller kaffe du drikker - og ett glass før hvert måltid. Gjør du dette kjenner du etterhvert hvordan energiene strømmer fritt gjennom kroppen - og velbehaget er stort.

Hellig Geometri er også helt fantastisk til bruk i å lage ditt eget "hellige vann". Vi har lagt ut to artikler med denne Hellige Geometrien, hvor du kan studere inngående såvel virkninger som bruksområder - disse kan du også skrive ut og anvende direkte. Vi bruker dem i folierte utgaver, plastsveiset for å holde dem tørre i forhold til vannglass og vannmugger vi har fremme på bordene i huset.

Her er Lenker til disse to artiklene:

1. Hurra.... det virker ....

2. Hellig Geometri - Bevissthet som Virker

Behandlingen og all kjærligheten vi gir drikkevannet vårt endrer både beskaffenhet, smak og velvære ved inntak. Selv de som ikke er særlig begeistret for vann ser ut til å like dette vannet veldig godt. Her hos oss står vann-muggene fremme slik bildet viser over hele året - i romtemperatur, for det gjør kroppen aller best. Kaldt vann krever ekstra energi fra kroppen fordi det må varmes opp.

Når vi drikker (eller spiser noe) tar vi det opp foran hjertet og puster den dype pusten i bevissthet fra Hjertet - vi gir da det vi skal ta inn vår egenkjærlighet direkte fra Hjertet. Kun ett slikt dypt åndedrag er nødvendig, du gir det da både din "velsignelse", egenkjærlighet og hele din oppmerksomhet i bevissthet. Dette skjer etter hvert helt automatisk i det øyeblikket du tar etter glasset, koppen eller den frukten du skal nyte - og tar bare tiden det tar på vei opp til munnen. (Dette "renser og tilpasser det du tar inn helt spesielt for deg).

Illiuka om vann

Illiuka er kanalisert av Leif Havik (bildet til høyre)

Sakset denne fra Iliuka - storråd - 1.juli 2009 - Om vannet på side 7 av 23

Jon Ingvald er den som spør (i normalskrift)
Illiuka svarer (i uthevet skrift)
 
Jon Ingvald: Takk for nå, Iliuka.
 
Hayétana. Velsignet er dette nu.
 
Har Iliuka kunnskap om vann som menneskebarn i denne flokken kan få kjennskap til nå?
 
For hvorledes der all tid er lett at forglemme hvorledes den skal velsigne det vann den drikker. Om den skaper til programmeringer av kjærlighetsfull tanke, så vil den òg byde minner av kjærlighet til vannet den selv drikker. Således kan den høste av hva den selv sår. Alt er der òg så at se; heligheten i hva den programmerer er òg gjennom at se at vannet er den heligste struktur der finnes, foruten luft. Konu ekatah.
 
Det er egenskap til det vannet som får særlig betydning for menneskebarnet i tiden med nye frekvenser på vår jord?
 
Lik der så er av alt hva der utvikles, så er der òg av vannets minner der utvikles. Så er der korrekt. Alt nu kan der søkes noget at tales til vannets molekyler for hvorledes der skal heles spesifike egenskaper, og hvorledes der skal heles spesifike symptomer den bærer. Vi ser, her finnes nogle reumatiske sjeler. Søke dertil at tale til vannet hver morgensols oppstandelse hvorledes der skal rene bort hva der er forsuret i leddets struktur, så bliver der alt bedre. Konu ekatah.
 
Takk, Iliuka.
 

Lenke til Illiuka:  http://www.iliuka.net/Visdomsord.htm

 

Kirleanfortografering av energetisert vann

Her har jeg fått tak i et kirleanfotografi av en energetisk vanndråpe i det den treffer en skål.

Bildet har jeg klippet fra en russisk film som skildrer Dr. Emotos forskningsresultater og dokumenterer dette med ytterligere bevismateriale.

Denne filmen er forøvrig lagt inn under - Water - The Great Mystery.

Kirleanfotografier forklart på Wikipedia

Her er en lenke til flere vakre Kirleanfotografier på Google

 

Water - The Great Mystery

Etter at jeg la inn denne artikkelen har jeg funnet fram enda en film (lagt til 1.mars 2010) med fantasktiske relasjoner til vann. Filmen heter Water - The great Mystery (Vann - Det store Mysteriet) og den ligger ute på YouTube med tittelen Water - The great Mystery. Jeg skriver dette fordi det var meningen at den skulle være med her fra begynnelsen av - men så var den fjernet fra den linken jeg opprinnelig hadde - vel, men her har jeg ihvertfall funnet en ny link til filmen - og jeg har nå for sikkerthets skyld lastet den ned til privat bruk.

Filmen er opprinnelig russisk, men veldig mye basert på materialet til Dr. Emoto. Den har engelsk tale og er fantastisk bra. I fjor sommer satt vi samlet en gjeng og så denne filmen - og det ble helt stille - alle var betatt, og det gikk an å føle stemningene gjennom filmen - selv om et par ikke behersket det engelske språket særlig godt. Legg særlig merke til all den medisinske forskningen som er utført - og hva de avslører i forhold til vannets egenskaper.

 

Her er en alternativ lenke til videoen hvis den ikke lenger er tilgjengelig: http://www.youtube.com/watch?v=hQ5qPbdxbv8

Dersom du skulle ha meget stor interesse av å se denne videoen, og den er sensurert bort fra YouTube, har jeg den tilgjengelig privat - og deler gledelig.

I Lyset for Alt og Alle,
--- Bengt ---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut