Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Samlinger og Lysarbeider

Ny pris - kr 2.000 for hele energisamlingen - 7. - 15. Juli på Langfjell Gård.

energisamling-langfjellEnergiene siden vi la opp til denne samlingen for godt over et halvt år siden har vært i konstant endring - Bevisstheten har endret seg i alt og alle, og vi skaper stadig vakrere og vakrere - Alt ser ut til å være akkurat slik det skal være for denne energisamlingen - som mange gleder seg stort til å være med på.

Den opprinnelige prisen på kr 3.500 er nå redusert til kr 2.000 - for også å kunne inkludere de aller fleste - dette er muliggjort gjennom forenklinger og enkelte kutt på de mer kostnadskrevende aktivitetene vi la opp til tilbake i oktober/ november i fjor. Endringene vil om mulig gjøre samlingen enda mer spennende og vakrere.

For å lese mere om samlingen, påmeldig og mer - klikk her

Energisamling Langfjell GårdEnergisamling - «Healing i Kjærlighet med Dyrene og Naturen» - Langfjell Gård - fra søndag 7. til mandag 15.juli 2013.

Vi har herved gleden av å kunne invitere deg til denne energisamlingen på Langfjell Gård - i meget rolige og vakre omgivelser - på gården og ute i den enormt mangfoldige og skjønne naturen med turer og "work-shops" i mange forskjellige varianter.

Dette er en åpen samling i energiene: «Vi som Skapere av Den Nye Tid». Disse samlingene vil som ordlyden tilsier ha Den Nye Tids bevissthets-energier som hovedfokus i alt hva vi ER og gjør.

Les mer …

Energisamling Nøtterøy - 10.oktober til 16.oktober 2012Energisamling - «Bevisste Skapere i Kjærlighet» - Nøtterøy - fra onsdag 10.oktober til tirsdag 16.oktober 2012.

Vi har herved gleden av å kunne invitere deg til denne vakre energisamlingen på Nøtterøy - i meget rolige og vakre omgivelser - på en golfbane "mellom hullene 4, 5 og 6. Spennende .... Det er kun plass til 30 .... så vær tidlig ute.

Dette er den andre åpne samlingen i energiene: «Vi som Skapere av Den Nye Tid». Disse samlingene vil som ordlyden tilsier ha Den Nye Tids bevissthets-energier som hovedfokus i alt hva vi ER og gjør.

Les mer …

4.August kl 20:11 Norsk Tid -Reynolds-Kamakawiwoole - Lysarbeider med Stjerneportal Åpning i Las VegasStjerneportal Åpning i Las Vegas lørdag 4.august kl 20:11 Norsk tid

Vår venn i energiene fra Hawaii - Reynolds Kamakawiwoole - Skal sammen med svært mange Lys arbeidere utføre disse store og vakre Lys-arbeidene i Las Vegas, og har bedt oss om være med å skape store energier.

Vi bør være mange for å skape en skikkelig energi-boost inn i denne Stjerneportal Åpningen med aktiveringen av Las Vegas sine 6 portaler. Du er kallet av Lyset for å være med å skape.

Les mer …

HarmoniGodt Nytt År til Alt og Alle !!!

På denne første dagen i dette fantastiske nye året åpner vi opp med en "flygende start" i energiene Globalt, med Lysarbeider på tvers av landegrensene med stor kjærlighet og stort lys fra våre hjerter til Moder Jord.

I samarbeid med en gruppe Lysarbeidere som idag samles på Blåloftet på Frosta i Trøndelag, vil vi i dagens hovedmeditasjon kl 20-21 skape alle nødvendige energier for å gi dette årets første store Lysarbeide våre energier og skapende kjærlighet for dette Lysarbeidet. Og alle er hjertelig velkomne til å delta sammen med oss - fra der dere er.

Les mer …

Globalt Lysarbeide 12-12-2011 - som ringer i vannEt Lysarbeide på tvers av landegrensene med vakre og litt gripende kanaliseringer av Kari Hanne.

I to dager var vi med i en intens aktivitet på Internett, aller mest med Hawaii hvor vi har 2 sterke Lysarbeidere som vi lenge har samarbeidet med i energiene - Reynolds Kamakawiwoole og Eric Berger.

De utgjorde en liten del av en større gruppering for Lysarbeidene på Hawaii dette døgnet.

Les mer …

Åpen energisamling på ROSITA for den store 11-11-11 Lys-Portal-Åpningen. En energisamling i Den Nye Tids Energier.

Bakgrunnsbilde fra energiåpningen i 2008 - Dønna. Fotograf: Rita, Montasje: Bengt

Denne - som den forrige samlingen i Tydal i månedskiftet Juni-Juli - er forbeholdt Veivisere i Lyset - Lysarbeidere og Healere i Den Nye Tid, og vi ønsker nye Veivisere hjertelig velkommen til å åpne opp for sine skjulte evner og egenskaper.

Samlingen starter med oppbygging av energiene fra onsdag 9.november med høydepunkt fredag den 11.november fra kl 20 til over midnatt. Samlingen avsluttes søndag den 13.november etter dagmeditasjonen kl 14.

Vi har plass til rundt 25 - med bindende påmelding. Vi har plass til bobiler med utekontakter for strøm.

Les mer …

Vær med oss og meditér i energiene hver dag kl 20:00. Sammmen skaper vi mye sterkere. Koble deg på hjemmefra og kjenn hva du er med på å skape og utrette i Energiene.

Du har virkelig godt av en "hellig time" hver eneste dag med fokus i deg selv og Pusten.

Fra Energisamlingen i Stugudal - Tydal Kommune - 28.Juni til 4.Juli 2011 - "Vi som skapere av Den Nye Tid".


UFO - tatt i Stugudal under energisamlingen - utsnitt fra hovedbildeSom den første åpne energisamlingen satt i «Den Nye Tids» energier - kjenner vi nå - etter å ha tilbrakt mere enn en uke sammen i disse energiene - veldig mye nytt og spennende. Nytt og spennende på nesten alle nivåer av vår bevissthet - om og med energiene.

Her møttes vi - veivisere, healere og Lysarbeidere - fra nesten hele landet, og vi var mange og mangfoldige i våre ståsteder, erfaringer og profesjoner. En rimelig fantastisk samling med lys-vesener klare for bevisst aktivering av egne indre energier på mange nye plan.

Les mer …

ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut