Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Positive Aktiv NåDet å være i et positivt aktivt modus er et ansvar vi har - på alle mulige måter og nivåer av oss selv som de fullkomne skaperne vi er.

Vi har levd her på Moder Jord gjennom mange tusen år som «slaver» under oss selv som negativt erfarende mennesker – denne tiden er nå over, og vi er på vei inn i en ny tid som positivt skapende mennesker i fullkommenhet.

Det er slutt på tiden med fokus på hvor vondt eller elendig vi eller andre har det – det er også slutt på tiden med fokus på negativene som serveres gjennom presse og media.

Vi må nå lære oss å ta ansvar for oss selv – Gå foran som skapende bevisstheter i menneskekropper og vise oss selv og andre hvordan det er å være Positivt Aktive i alt hva vi er og gjør.

Vi er det vi tenker, og det vi tenker – vel, det er vi. En erkjennelse og sannhet som klart bevises gjennom hverdagen vår. Når vi ser på Bevissthet med årsak og virkning – de kvantefysiske sammenhengene – i forhold til våre skapelser - og sammenstiller disse med vårt praktiske liv i disse fantastiske kroppene våre – er det vel ganske klart at vi må ta vårt ansvar på alvor, og faktisk selv begynne å gjøre noe for å skape nødvendige forandringer på absolutt alle nivåer.

midbrainHer er det bare å sette igang – rette fokuset innover i oss selv – leve denne forandringen i oss selv, skape den – for så å se alle de skjønne, vakre og sannhets-skapende forandringene i Alt og Alle.

For å snu trenden av alle disse flere tusen årene med degenererende og energitappende negativer må vi skape en klar bevissthet innover i oss selv – en bevissthet om å være Positivt Aktiv – NÅ! - for hele resten av vårt liv. Og bonusen for dette blir som å komme til himmelriket. Et liv og en tilværelse uten bekymringer – uten negativer – uten plager og smerter – en tilværelse i absolutt kjærlighet til alt og alle.

Når du har fått erkjennelsen gjennom egne erfaringer og oppdagelser av hva du positivt aktivt er i stand til å skape, vil du raskt snu livet til å være en «dans på roser» i en klar sannhet - helt forskjellig fra den verden og tilværelsen du er i nå, og som du lever ut i øyeblikket.

 

Hvilke unnskyldninger har så du for å slippe å begynne NÅ – akkurat NÅ – Her og NÅ i dag? Regner med du har hørt dem alle sammen før – fra deg selv eller andre – og helt sikkert mange flere og mer utspekulerte enn dette:

 

«Dette høres helt fabelaktig ut – jeg tror jeg starter opp med dette fra mandag – så har jeg god tid til å forberede og planlegge dette».

«Huff, skulle så gjerne ha startet opp med dette nå, men jeg er alfor sliten eller trøtt til dette eller slikt nå».

«Når jeg står opp i morgen, da er jeg opplagt og kan starte opp denne nye tilværelsen»

«Jeg skal bare gjøre ferdig alt det jeg arbeider med, så kan jeg starte opp ...»

«Jeg skal bare .... og så er jeg klar for ...»

«Jeg strir for mye i livet akkurat nå – må rydde opp i dette før jeg kan begynne ....»

«Jeg har ikke tid til slikt nå – dette får vente ....»

«Dette har jeg lest, så det kan jeg ....» (men gjennomføres eller praktiseres det?)

«Dette vet jeg fra før» (Men gidder du å gjennomføre og pratiskere det?)

«Diagnosen min gjør at jeg ikke kan gjøre noe slikt ...»

«Dette får jeg ikke til .....»

Unnskyldninger, unnskyldninger og atter unnskyldninger – for å slippe å skape endringer inn i oss selv – for å bidra aktivt positivt for å skape endringer inn på alle nivåer av hva og hvem vi er.

Ganske spesielt dette med unnskyldninger eller også bortforklaringer – eller for den saks skyld forklaringer – de har alle til hensikt å rette fokus bort fra å skape endringer eller forandringer inn i livene våre – selv om de alle sammen er til det beste for Alt og Alle.

Se denne videoen med Dr. Pillai for å få et lite innblikk i hvor enkelt det er å skape det du virkelig vil være og ha, og legg merke til hvordan vår fortreffelige hjerne egentlig kan brukes for å leve ut en klar positiv aktiv tilværelse - så lenge den holdes borte fra alt det vi vet, tror, mener og antar. (Se gjerne de øvrige 3 delene med Dr. Pillai - jeg anbefaler del 1, 2 og 4)

Direktelenke til videoen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=oAMutnRVjQc

Dr. PillaiDr. Pillai høster stor anerkjennelse og respekt globalt for sine arbeider nå i «Den Nye Tid - etter 21.desember 2012» - han har brutt med sin fortid som erkjent Guru og Mester, og deler med oss alle av sin klare visdom om det å skape - hva enn det måtte være du ønsker å skape. Han bryter med østens mystiske og hemmelige tradisjoner, og deler rundhåndet med alt det både han og andre guruer og mestre har tviholdt på i flere tusen år.

Disse 4 første videoene er bare starten på hva vi vil få fra han fremover. Vi finner det meget vakkert at det han lærer bort er helt i tråd med det vi har lagt ut her på Ja-Jeg-ER siden vi åpnet nettsiden i februar 2010. Her handler det om å gå innover. Han definerer alle aspektene av denne veien - med pinealkjertelen og det han definerer som «Mid-brain» og hvordan vi lar oss «lure på avveie» av hjernen vår.

I disse videoen går han direkte inn på vår frykt og  og våre «blasfemiske negative oppfatninger» i forhold til rikdom, overflod og penger og setter til veggs våre trossystemer om å akseptere økonomisk lidelse og fattigdom som både karma og skjebne i livet. I fine ordelag definerer han dette som dogmatiske påførte lidelser fra våre innlærte trossystemer. Det fantastiske er at han ikke bare taler disse systemene imot - han gir oss alle den klare veien ut av alt dette - sterkt positivt aktivt!

Han gir oss også de «krystallklare guddommelige vibrasjonene og frekvensene» som vekker oss opp av hjernens skapte dvale, og som aktiverer «Mid-brain» og gjør oss i stand til å bli sanne aktive skapere i våre liv - gjennom eksemplet av penger og rikdom. AOM og OM settes i et nytt perspektiv og vibrasjonene åpner opp for en visdom som vi kan sette i bevisste handliger.

 

Når jeg - Bengt - praktiserte dette tilbake i tiden 2006-2008 i min eremitt-tilværelse - skjedde det veldig mye - og jeg ser nå hvorfor jeg ikke har klart å akseptere Guru- og Mester-tendenser, og har falt for å være en Vei-Viser i energiene. «Den Nye Tid» handler om oss alle sammen, og har ikke rom for «avguds-dyrkelser, guruer og mestre» som holdes oppe av sine elever og disipler. Dette er den nye tid med full åpenhet i absolutt sannhet - ut til alt og alle - og har ikke rom for hemmelige mystiske ritualer, dogmer og trossystemer som vi har levd under i altfor lang tid. Tiden for å bli holdt oppe av andre, kjenne på «fame and glory» gir ingen tilfredstillelse eller fordeler lenger - kun sjalusi, konkurranse, frykt, stress og stridigheter - som gir splid, ufred, mangel på harmoni og negative energier innover i de det gjelder.

Er det rart vi alle sammen er trukket til det mystiske og ukjente - det er jo her de virkelige «sannhetene ligger skjult for oss» og hvor vi virkelig kan boltre oss i sannhetens klare essens innover i oss selv - for å se de skapende resultatene utover i alt og alle.

Han - Dr. Pillai - sier klart at «Det vi tenker og gir vår oppmerksomhet - det er det vi virkelig ER». Og skal du ha noe eller oppnå noe, vel - da må du aktivt positivt gjøre noe konkret for å «skape det». Å sitte på «gjerdet å vente» skaper intet annet enn det hjernen din fortryller og forvirrer deg med av ditt aktive negative tankespinn - som er dine skapelser og den du Er.

Når dere ser «Gnisten og gløden i øynene til Dr. Pillai» og sammenligner den nåværende lysende skikkelsen med den tidligere Guruen - se da hvilken klar utstrålende endring hans klare mål om å få dette ut til hele menneskeheten har skapt innover i han.

 

Å begynne på nytt – å skape en slik forandring NÅ!

Gjennom den klare erkjennelse av at det er «noe» - en «overliggende bevissthet» som ligger bak enhver skapelse i sannhet i vårt rike og innholdsrike liv har vi reellt sett kun to valg. Enten lytter vi innover på denne «indre stemmen», «noe», «den overliggende bevissthet», «Gud», «Kilden», «Alt som ER», «Helhetens Kilde» - eller vi velger å lytte på de rasjonelle innøvde prosedyrene, tankene og fornufts-erklærte trossystemene som har brakt oss dit vi er i øyeblikket.

Ett tredje valg finnes vel også, å leve i absolutt passivitet til alt – helt uten positivt skapende tanker og følelser. Dette valget er å vente på at livet skal komme til deg, at det du venter på i din «sovende og avventende drømme-psykose i passivitet» bare sånn helt uten videre «skal ramle ned i hodet på deg» og snu livet ditt som du i øyeblikket hverken liker eller egentlig klarer å stå ut med. Et liv fylt med frykt, redsel og konflikter på alle mulige nivåer innover i deg selv - som er tankene dine, og som er den «sannheten du skaper i alt du er og gjør». Dette tredje valget er ikke noe vi ser på som et reelt valg.

heart-energyNår vi ser bort fra dette tredje valget,  og ser på de to første valgene -  valget mellom disse «domener» eller «tilstander av å leve i denne kroppen her og nå», kjenner vi allerede godt til utfallet av å leve ut fra våre etablerte trossystemer – de lærene, trossystemene og levereglene som har brakt oss fullstendig vekk fra den vi egentlig ER, og det vi i sannhet har som potensiale av å virkelig kunne være.

Denne tilstanden er ikke i sannhet med våre egentlige potensialer – som fullkomne skapende individer – den er mer en tilstand av å leve gjennom tanker og følelser med «avgudsdyrking» av det materielle – det som ikke er av ånd, men er forgjengelig og kun eksisterer så lenge vi lever i våre fysiske kropper - skapt av våre begrensninger gjennom kontroll, frykt og angst i alle mulige varianter – også kalt «negativt ladede tanker, følelser og skapelser».

Skal vi klare å forandre oss, må vi søke tilbake til «Helhetens Kilde» for å finne essensen av hvem vi egentlig ER med denne ene sannheten – denne ene og rene «Kilden» for all visdom og sannhet.

Hvis du ikke har innsikt i hva denne «overliggende bevisstheten» eller «Helhetens Kilde» er for noe, anbefales det på det sterkeste at du skaper deg en slik innsikt før du går videre inn i dette arbeidet med deg selv. Les gjerne artikkelen «Hva er Bevissthet?» - den bringer deg gjennom kvantefysikkens oppdagelser i forhold til denne «overliggende bevisstheten». Vit at dette ikke er religions- eller trorssystem-knyttet – selv om alle religionene har ett eller flere fellestrekk med dette.

Når du har bestemt deg for å «begynne på nytt» og skape en forandring i deg selv – NÅ – da vil du måtte kjenne på mye «rart» av alt det du har lagret opp i dine trossystemer og som du helt sikkert vil forsvare gjennom funksjonene av ditt Ego – som på alle mulige måter er «vakt-bikkja» di – som passer på deg og gir deg frykt og angst-følelser når trossystemene dine utfordres. Dette er ikke «rart eller merkelig» i det hele tatt, for det er du selv som har lært opp ditt Ego til nettopp dette.

 

Si til deg selv - nå - og hver eneste dag til du mestrer å være i denne bevisstheten:

 

«Dagen i dag vil jeg leve i kjærlighet med meg selv uten å dømme eller bedømme meg selv eller andre – uten å kontrollere, bevise eller overbevise om noe som helst»

«I dag vil jeg leve i sannhet og kjærlighet uten å tro, mene eller anta noe som helst – om meg selv - om noe - eller om noen andre»

«I dag vil jeg gjøre så godt jeg kan – i bevissthet om at det således ikke kan bli brukt i mot meg - av meg selv eller andre»

«Jeg er bevisst at det ikke finnes tilfeldigheter – at alt er i pakt med «Helhetens Kilde» - og at jeg således aldri er alene»

Har du vansker eller problemer med å klare å ta inn over deg dette du nå har sagt til deg selv, vel – da er du ikke klar for dette enda. Du er da fortsatt opptatt av dine trossystemers innprentede kunnskap om «friheten til å velge» - den såkalte magefølelsen (egoets reaksjoner) – som forteller deg at dette må være galt eller at det ikke passer enda – du kanskje til og med kjenner et stikk i hjertet – som skaper frykt – en frykt for frykten – en frykt for det «ukjente», som er egoets måte å få deg til fornuft og bort fra dette ukjente og skumle. Ja, mange tusen år med avstandstagen til det vi egentlig ER – har virkelig gjort det vanskelig for oss mennesker å slippe taket, lytte innover i stillhet og faktisk vite sannhetens eneste vei – veien tilbake til Livet.

Dette skal ikke være enkelt – for da hadde alle gjort det, og Moder Jord hadde vært en Fredens perle – i Tillit og Harmoni – med fokus på Skjønnheten gjennom Kjærlighet og Sannhet.

Prem Rawat er en kar som siden 13 års alder har reist verden rundt og talt til praktisk talt alle større forsamlinger med sin klare visdom om fred, tillit og harmoni - han taler om kjærligheten, sannheten og skjønnheten i alt og alle. Vi anbefaler dere å lytte, se og ta inn over dere hans humoristiske og lette visdom gjennom flere av hans videoer på YouTube og ellers på Internett. Her har dere en video hvor han taler for en FN-forsamling:

Direktelenke til videoen på YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=n1FCzDz8npY

 

Hva skal til for å skape en slik forandring?

Enkelt angitt – svært lite, men du må gjøre alt sammen selv. Her får du ikke gratis drahjelp, og du må arbeide systematisk og regelmessig over tid – i første omgang i minst 24 dager – uten å sluntre unna én eneste dag – selv på fridager, lørdager og søndager.

Etter den innledende 24 dagers perioden, kan du greit hoppe over dager, men du vil raskt kjenne at du «savner» disse «kjærlighets-stundene» innover i deg selv. Du vil også raskt kjenne hvor fort du faller tilbake i «det gamle du» igjen, og hvordan overskuddet og positiviteten slipper taket i deg.

Strir du med psyken – har sosial angst eller lider av depresjoner eller rett og slett ikke føler deg «noe særlig» eller du kjenner at du ikke strekker til lenger. Er du sliten og trøtt, nervøs eller har angst av forskjellig art – eller er du rett og slett klar for å skape positive endringer i livet for å komme videre – for å lære å skape som den fantastiske og fullkomne skaperen du er – så er dette på alle måter en «nøkkel» til berikelse og fremme av DEG.

Du bør sette av tid – ca 10-20 minutter hver morgen og kveld. Dersom du strir veldig med å være positiv kan du med fordel sette av tid 4-5 ganger hver eneste dag til dette, men minimum bør være hver morgen og kveld. Og så bør du meditere sammenhengende mer enn 20 minutter én eller flere ganger hver dag.

 

Du starter opp morgenen - med en gang du står opp - med første øvelse:

 

Gå på toalettet og tiss ferdig før du begynner – du må være avslappet. Øvelsen bør absolutt gjøres før du gjør noe som helst annet – den bør gjennomføres før tankene dine får sjansen til å begynne – og før du spiser frokost eller gjør noe som helst av det du har hatt som rutiner for å gjøre om morgenen. "Kunsten" er å bryte vaner og uvaner - og snu den negative trenden til å leve og være i et aktivt positivt modus. Når du våkner opp om morgenen erfarer du at hjernen har "kald-start" og alt du "lovet" før du sovnet er "borte" til hjernen har fått startet skikkelig opp. Denne morgen-pusten henter det positive i deg på alle mulige måter, og bryter alle tidligere vaner, uvaner og morgen-stress.

Utfør så pusteøvelsen - 3-5 minutter (Bruk gjerne lydfila under med 8 pusten - eller bruk en av de andre kortere puste-øvelses-filene)

Du skal høre at du puster – og ikke puste som «ei mus». Pust så du alle dine sanser både hører, føler og kjenner at du og hele ditt fokus er med deg i denne frigjørende og skapende morgen pusten.

Pust rolig og dypt inn – helt ned i magen mens du teller inne i deg til 8 (tellingen kan hjelpe deg med å skape fokuset på pusten – fokuset skal bort fra tankene til pusten)

Hold så pusten inne mens du teller til 8.

Pust deretter rolig ut mens du teller til 8.

Kort pause før neste åndedrag. (2-4 sekunder)

Så gjennomfører du dine affirmasjoner mens du puster normalt – les dine affirmasjoner med innlevelse i en uanfektet, rolig og naturlig rytme – affirmasjonene er nå ditt eneste fokus. Du bør ha dem nedskrevet så du slipper å huske dem (hjernen skal kun ha dette å arbeide med og ikke noe annet). Se eksempler på slike affirmasjonene under.

Deretter avslutter du med å gjennomføre den samme pusten som over i 3-5 minutter. (Bruk gjerne lydfila under med 8 pusten)

Strir du veldig med å være i et positivt aktivt modus, gjentar du denne øvelsen flere ganger om dagen.

Universets-Feminine-Stjerneportal 

Meditasjon:

Gjennomfør minst én meditasjon hver dag med varighet på mellom 20 minutter og 1 time. Her finner du etter litt praktisering hva som passer deg best. Det kan også være at du finner det bedre å variere litt, eller du kan finne at flere meditasjoner hver dag eller en dag i blant gjør deg skikkelig godt.

For å få en innføring i Meditasjon, Klikk her for å åpne et PDF-dokument i eget vindu.

 

 

Avslutt dagen med denne øvelsen før du legger deg, eller når du ligger i senga før du sovner:

 

Pusteøvelsen som over. (Bruk gjerne lydfila under med 8 pusten eller 6- eller 5 pusten til du klarer 8 pusten)

Så gjennomfører du takksigelsene for alt du har fått gleden av å erfare gjennom hele denne skjønne og vakre dagen. Alle erfaringer er positive når du velger å se dem slik. Selv de du sikkert vil velge i øyeblikket å se på som negative, men det er ikke slik – det er kun negativt i tankene dine. Ufarliggjør da denne erfaringen med å takke for hvor heldig du er som har fått en slik erfaring, og takk for det du har «lært» av den. Takk dypt og kjærlig i deg selv for alt det du har fått oppleve gjennom dagen. Takknemligheten og takksigelsene skal være innover i deg selv – til deg selv - for det er DU som er den som har opplevd dette. Gjør dette mens du puster dypt og rolig i velbehag.

Du behøver for eksempel kun å si: «Tusen takk for alt hva denne dagen har gitt meg – Tusen Hjertelig Takk». (Dette gjør du med innlevelse i kjærlighet og takknemlighet til deg selv).

Så gjennomfører du pusteøvelsen igjen og legger deg ned og sovner rolig inn i kjærlighet til deg selv. (Bruk gjerne lydfila under med 8 pusten eller 6- eller 5 pusten til du klarer 8 pusten)

 

Eksempler på Pusteøvelsene:

Lydfila med Dr. Samuel Sagan er den samme som avspilles i videoen under. Videoen under er tilrettelagt for de som ikke behersker engellsk.

8 sekunder pusten er slik den er angitt i pusteøvelsene over. Dette er ikke enkelt i begynnelsen, men øvelse gjør mester - så ikke gi opp. Lyden her er forsterket for å gi deg et sterkere inntrykk av pusten. Ta det veldig rolig, og kjenn at du slapper av - og fordel mengden av innluft og utluft så du klarer å holde tiden ut på hver inn- og utpust. Du kan gjerne starte opp med 6 sekunder eller 5 sekunder pusten hvis du føler det blir for tøft med den lengre 8 sekunder pusten.

Pusten og bare pusten med lett friksjon er slik du kan puste deg inn i meditasjon - med fokus på pusten. Også her er lyden av pusten forsterket for å gi deg en opplevelse av pusten. Når du anvender denne med fokus innover i deg selv vil du etterhvert når du slipper helt taket i kontrollen, miste kontakten med pusten og gå over i en stille rolig og normal pust i en dypere meditativ tilstand.

Husk, når du fokuserer på pusten, skal den både høres og føles. Vibrasjonene som dannes gjennom strupe-friksjonen er sterkt med på å skape de dypere meditative tilstandene, og også til stor nytte i andre meditative arbeids-sammenhenger - som når du arbeider med å aktivere 3.øye, chakraene og mer. Når du går inn i dypere tilstander, vil ditt fokus ikke lenger være nødvendig - for du har sluppet taket i kontrollen og har meditert deg dypt inn.

Download Name Play Size Duration
download 5 sekunder inn - 5 sekunder hold - 5 sekunder ut
Bengt Svensson

4.1 MB 4:28 min
download 6 sekunder inn - 6 sekunder hold - 6 sekunder ut
Bengt Svensson

4.5 MB 4:56 min
download 8 sekunder inn - 8 sekunder hold - 8 sekunder ut
Bengt Svensson

4.5 MB 4:54 min
download Pust med Friksjon - Dr. Samuel Sagan
Samuel Sagan

4.5 MB 4:52 min
download Pusten og bare Pusten med lett Friksjon
Bengt Svensson

4.6 MB 5:05 min

Eksempler på Affirmasjoner:

Lydfilene under er lagt ut med variasjoner for gi dere muligheter for å kjenne hva som passer dere best der dere er nå. Affirmasjonene er de samme i alle sammen, og kan åpnes og leses i dette PDF-dokumentet som åpnes i et nytt vindu i nettleseren.

Jeg har også laget og lagt ut Affirmasjonene tilpasset Engelske lesere - Klikk her for å åpne dette PDF-dokumentet i ett nytt vindu i nettleseren.

Download Name Play Size Duration
download 5-5-5 Pusten og Affirmasjoner - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

10.8 MB 11:45 min
download 5-5-5 Pusten og Affirmasjoner med musikk - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

10.8 MB 11:45 min
download 6-6-6 Pusten og Affirmasjoner - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

11.6 MB 12:43 min
download 6-6-6 Pusten og Affirmasjoner med musikk - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

11.6 MB 12:43 min
download 8-8-8 Pusten og Affirmasjoner - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

11.6 MB 12:39 min
download 8-8-8 Pusten og Affirmasjoner med musikk - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

11.6 MB 12:39 min
download Affirmasjoner - Rosita
Bengt Svensson

2.6 MB 2:50 min
download Affirmasjoner med musikk - Rosita - Ja-Jeg-ER
Bengt Svensson

2.6 MB 2:53 min

Her under har du to lenker til noen velbrukte affirmasjoner - den første er på engelsk, og den neste er denne oversatt til Dansk. Lag og skriv ned dine egne affirmasjoner eller bønner – det skaper sterkere tanker og følelser når du bruker dem. Skriv gjerne ned fra innholdet i affirmasjonene under.

http://www.howardwills.com/prayers

http://howardwills.com/TheGiftOfLife_Danish.pdf

 

Relaterte artikler:

Hva er Bevissthet?

Sinnets Ånd og Ego - Et Skuespill og Drama i Den Nye Tid.

Det Indre Barnet - Vårt Indre Lys. (Lær hvordan du renser ut trossystemene dine)

Et Lysende Vennskap - Egoet og Sjelen.

Bevissthet og Frykt - Et Liv i Kjærlighet.

Den Bevisste Pusten - Bevissthet og Velvære - Egenkjærlighetens Vei.

 

Eksterne artikler:

Meditasjon: http://no.wikipedia.org/wiki/Meditasjon

Hva er Meditasjon – innføring for nybegynnere: http://idun.wicca.no/bos/heksekunst/meditasjon/index.html

 

I Lyset for Deg og Alle,
--- Bengt ---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut