Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

our sun todayVår aller kjæreste Sol - med lysende og varmende helbredende egenskaper for både kropp og sjel.

Har vi blitt mis-ledet og mis-guidet av samfunnets sinnrike trossystemer til å bruke beskyttende solkremer og andre kjemiske remedier? Hvis vi følger penge-flyten finner vi nok rimelig sikkert hva og hvem som ligger bak. Er det hele helsesystemet og den farmasøytiske industrien samlet som ligger bak alt dette ? Jeg bare spør - for å rette søke-LYSET på dette - for å få dere alle til å begynne å fokusere på den virkelige sannheten.

Den virkelige sannheten kan kun finnes ved å søke innover i dere selv - innover, for å komme i kontakt med den virkelige DEG. Du finner aldri sannheten ved å søke eller å lete utover - i bøker, gjennom reiser eller gjennom endeløse tanker og tankesystemer - alene eller sammen med andre - slik søken skaper bare enda flere trossystemer.

For å finne den virkelige sannheten - som kun er EN - og ikke forskjellig fra person til person slik vi gjennom våre trossystemer har blir forledet til å tro - må vi avkle og avvikle alle våre nøye innarbeidede tanke- og tros-systemer - laget og skapt inn i oss selv - av oss selv - enten gjennom nitidige og grundige samfunnsstyrte tanke-systemer, eller gjennom vår egen fortreffelighet til å la tankene svirre og skape tro, tro og atter tro ..... Vi må avkle disse ... for å finne den opprinnelige sannheten ... som ligger dypt begravet i oss alle sammen under alt dette kaoset og virvaret skapt av våre fortreffelige hjerner - enten alene eller sammen med andre like fortreffelige hjerner ...

Når våre hjerner bringes til ro - gjennom de enkleste egenarbeider som måtte finnes - gjennom den bevisste pusten og din klare bevissthet i kontakt med ditt indre selv - Ånden - Ditt Høyere Selv - skaper vi en RO og HARMONI som bringer sannheten - den virkelige sannheten til overflaten ... veldig sterkt og helt utrolig vakkert :)

Når vi kommer dit - i kontakt med den "indre verden i oss selv" - da VET VI, og all "gammeldags" tro opphører å virke i deg. Sinnets todelthet med Ånden og Egoet opp-LYSES for deg, og du VET at du er på den veien i livet som fører deg opp og frem som den skaperen du virkelig ER. For å lese mere om dette klikk for egen artikkel her.

Solen - vår skinnende, lysende og varmende sol - er den en kilde for healing og velvære ?

Jeg har for min egen del levd i denne bevisstheten i mange år, og når sannferdige vitnesbyrd fra de indre kretser av samfunns-medisinens egne - her fra Dr. Leonard Caldwell gjennom videoen under - kan jeg ikke annet enn å begeistres på vegne av hele menneskeheten. Det han bringer opp i denne videoen vil nok skape mye både endringer og "furore" i mange av oss, og helt sikkert spre seg utover i menneskehetens bevissthet som en skapende sannhet - og som også river ned mengder av eksisterende usannheter i de fleste av oss.

Så, tusen hjertelig takk til Dr. Leonard Caldwell !!!

Vær ute i solen så mye du kan, men ikke overdriv i begynnelsen og bli sol-brent - solen er ren healing og god medisin til oss alle - både innover og utover.

I Lyset for Alt og Alle,
--- Bengt ---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut