Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Healing & Pusten

Positive Aktiv NåDet å være i et positivt aktivt modus er et ansvar vi har - på alle mulige måter og nivåer av oss selv som de fullkomne skaperne vi er.

Vi har levd her på Moder Jord gjennom mange tusen år som «slaver» under oss selv som negativt erfarende mennesker – denne tiden er nå over, og vi er på vei inn i en ny tid som positivt skapende mennesker i fullkommenhet.

Det er slutt på tiden med fokus på hvor vondt eller elendig vi eller andre har det – det er også slutt på tiden med fokus på negativene som serveres gjennom presse og media.

Les mer …

our sun todayVår aller kjæreste Sol - med lysende og varmende helbredende egenskaper for både kropp og sjel.

Har vi blitt mis-ledet og mis-guidet av samfunnets sinnrike trossystemer til å bruke beskyttende solkremer og andre kjemiske remedier? Hvis vi følger penge-flyten finner vi nok rimelig sikkert hva og hvem som ligger bak. Er det hele helsesystemet og den farmasøytiske industrien samlet som ligger bak alt dette ? Jeg bare spør - for å rette søke-LYSET på dette - for å få dere alle til å begynne å fokusere på den virkelige sannheten.

Den virkelige sannheten kan kun finnes ved å søke innover i dere selv - innover, for å komme i kontakt med den virkelige DEG. Du finner aldri sannheten ved å søke eller å lete utover - i bøker, gjennom reiser eller gjennom endeløse tanker og tankesystemer - alene eller sammen med andre - slik søken skaper bare enda flere trossystemer.

Les mer …

Tankefeltterapeut - Hypnotisør og Healer - Arne Skålvik - har her åpnet for å gi dere alle et innblikk i en telefonsamtale - Samtaleterapi og Healing i hverdagen.

Arne Skålvik ble ledet til oss på Ja-Jeg-ER som så mange andre av dere - det bare skjedde helt "plutselig" - og kallet ble så stort at han bare måtte snakke med meg - noe som ledet han til en første av flere samtaler - med store energioverføringer og bevissthets aktiveringer på mange og dypere nivåer.

Les mer …

DNA – Aktivering og Bevisstgjøring.

Hovedandelen av vårt DNA – i underkant av 97% - er i dag fortsatt «uoppdaget». Det vitenskapen kan se, ta på eller direkte bevise gjennom den eksisterende teknologi og forståelse av vårt DNA - utgjør altså mindre enn 3-tre prosent. Heldigvis er nå deler av den såkalte vitenskapen på gli i forhold til dette gjennom kvantefysikken.

Mer enn 97% av DNA'et vårt blir altså definert som «djunk-DNA» av størstedelen av samfunnet vi lever i. Tilnærmingen i denne artikkelen vil således ikke i det videre være i tråd med "denne vitenskapens prinsipper" om årsak og virkning etter deres metoder, men heller være i pakt med det våre egne sanseorganer er i stand til å oppdage, erfare og på utrolig mange måter merke virkningene av. Som forøvrig er helt på linje med kvantefysikkens oppdagelser.

Les mer …

Bevissthet og Frykt – Et Liv i Kjærlighet

Frykt er et begrep som er både stort og omfattende. I daglig omgang og bruk av dette ordet, er det mye vi ikke er bevisst på og som dekkes av våre indre og ytre oppfatninger av dette ordet.

I våre arbeider som livsveiledere, healere og Lysarbeidere i www.ja-jeg-er.com møter vi dette i de aller fleste som «strir» med å finne seg selv og sin egen «frihet» - Det å kjenne at man strekker til, trives i sitt eget selskap – det å «Elske seg selv så høyt og inngående at man kan bli i stand til å Elske Alt og Alle».

Det har vel blitt en kjennsgjerning for de aller fleste at det er vanskelig å kjenne ekte Kjærlighet til omverdenen uten å være på plass i seg selv. Jeg sier ikke at det er umulig å elske noen andre uten å elske seg selv, men det er vanskelig å gjøre dette uten å vite i seg selv hva ekte Kjærlighet virkelig ER.

Les mer …

Den Bevisste Pusten - Bevissthet og Velvære – Egenkjærlighetens Vei.

I denne Nye Bevissthetens tid snakkes det mye om «Å leve fra Hjertet», «Å tenke og være fra Hjertet» - «Å leve i Kjærlighet til seg selv» - eller enkelt å greit «Å Elske seg selv så Høyt at man faktisk blir i stand til å Elske Alt og Alle»

Les mer …

Vannet og Pusten – en kanalisering fra Sananda

Oversatt og tilrettelagt til Norsk av Energinyter Ja-Jeg-ER med kommentarer og Etterord.

Følgende lærdom er fra en kanalisering under en offentlig samling. Her drøfter Sananda emnet «Vann og Pust» som har vært diskutert i en tidligere kanalisering av Metatron. På grunn av viktigheten av emnet, er vi bedt om å bruke den som den siste oppstignings-leksjonen.

SANANDA: Den viktigste delen av hele prosessen er din "hensikt" (ditt mål) mens du puster ... for da vil vannet du drikker og i kroppen din «Stille seg inn på denne hensikten (målet). La oss si at du bestemte deg for å ønske å leve på sjokolade. Hvor mange her mener bestemt at sjokolade ikke er bra for dere? Vær ærlig. Hvor mange av dere tror fullt og fast at hvis du lever på sjokolade så går du opp i vekt?

Les mer …

ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut