Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Frekvenser

Hellig Geometri – Bevissthet som virker

Vi har i tidligere artikler her på Ja-Jeg-Er skrevet om den Hellige Geometrien. Jeg skrev en blogg «Hurra det virker» hvor jeg forteller om min erfaring og Bengt har skrevet to artikler «En gave til noen du er glad i ???» og «Beskyttelse Mot Mobiltelefon Stråling - Den Hellige Geometrien»

Det jeg nå vil ta for meg er hvordan hvert av de 6 forskjellige design påvirker kroppen din. Dette er en tilrettelagt oversettelse fra e-boka om Hellig Geometri. Foruten disse 6 design finnes også Sacred G Fusion som innehar ellementer fra alle de andre 6 design. Sacred G Fusion anbefales å henge på godt synlige steder, som ved inngangsdøra, i rom du oppholder deg mye, på soverommet osv. (E-boka er i sin helhet lagt ut i det registrerte materialet på orginalspråket - Engelsk).

Les mer …

Shekina Rose - den naturlige bærer av Solfeggio 528 Hz - frekvensen for Transformasjon og Mirakler - DNA

På senhøsten i fjor hadde vi gleden av å møte Shekina's sterke Solfeggio-stemme gjennom hennes utgitte CD - Language of Light. En innkjøpt CD som vi over tid har funnet å være en fantastisk hjelp i indre transformasjoner av indre prosesser i denne så utrolige tid i sterke energier.

Les mer …

En Gratis gave - Hvordan lage strålingsbeskyttelse med "Hellig Geometri".

Vi har hatt en god del forespørsler om litt bistand for hvordan enkelt å lage denne gratis-beskyttelsen mot stråling fra mobiltelefoner og trådløse telefoner. Her har jeg tatt for meg bruken av PC'en og Skriveren for å lage denne så virksomme beskyttelsen.

Les mer …

Den Hellige Geometrien - Et energipotensiale med store bruksområder - Viktig kunnskap som bør nå flest mulig!

Oppdatert med hvordan lage denne beskyttelsen den 27.november 2010.

Gjennom den siste måneden har vi arbeidet mye med dette fenomenet - Den Hellige Geometrien. Vi er flere som samarbeider rundt dette, og det er voldsomt mye materiale å sette seg inn i og prøve ut. Skikkelig artig er det også med slike nye ting - og alt hva man finner på for å utnytte slikt til sine fulle potensialer.

Informasjonen som blir lagt ut her bør spres til flest mulig - dette kan være "livreddende" informasjon for mange som snakker sine ører varme i sine mobiltelefoner eller andre trådløse innretninger.

Les mer …

Musikk og lyder satt i system som healende frekvenser - Solfeggio frekvensene.

I materialet her inne har vi under menyfanen Bevissthet viet ett eget "kapittel" til frekvenser. Alt som påvirker oss - og det vi har rundt oss - er styrt av frekvenser - fra Lys til hørbare lyder - til det som ikke kan ses eller høres.

Her skal vi gå inn på og se nærmere på Solfeggio-frekvensene som er lydfrekvenser innenfor det hørbare spekteret.

I følge kilder som har studert dette inngående -  Dr Horowitz - er Solfeggio-frekvensene frekvenser som ble overlevert kirken for spirituell hensikt, før de ble holdt skjult.

Les mer …

Fikk et hint om denne på mail idag - Innlegget er hentet fra http://www.numerologen.no - og jeg legger det ut her i sin helhet.
Artikkelen er opprinnelig laget og lagt ut av David Wilcock den 17.oktober 2007 på hjemmesiden hans som jeg har lagt ut på lenker her på www.ja-jeg-er.com. På siden hans er det forøvrig en mye grundigere gjennomgang med bl.a Dr. Emoto sin forskning.
Jeg kommer til å legge ut en egen lengre artikkel om Dr. Emoto's arbeid i relasjon til bevissthet og vann. Også av flere av oss kalt Hado-vann eller energetisk designer-vann.......(Klikk her for egen artikkel om vann - laget 28.feb 2010)
Dette er direkte-lenken til Daved Wilcock's artikkel (på engelsk).

Lyd påvirker og forandrer DNA.

Endelig vitenskapelig bevist og forklart av russiske forskere..

Det viser seg nemlig at det menneskelige DNA fungerer som en biologisk overordnet versjon av internett!

Deres forskning forklarer fenomener som clairvoyance, intuisjon, spontan healing, selvhealing, affirmasjonteknikker, uvanlig lys / aura rundt personer (åndelige mestere), sinnet innflytelse på værmønstre og mye mer.

I tillegg har de bevis for en helt ”ny type” medisin som påvirker og kan reprogrammere vårt DNA. Medisinen er Lyd og Frekvenser.

Esoteriske og åndelige lærere som Numerologiens far, Pythagoras, har visst at vår kropp er programmerbar ved hjelp av lyd, språk, ord og tanke. Han lærte sine tilhengere hvordan de kunne helbrede både fysiske og psykiske lidelser ved hjelp av musikk.

 

Han underviste i de matematiske sammenhengene mellom de sju tonene i skalaen (den opprinnelige skalaen, solfeggio klikk her for egen artikkel), og lærte at de psykiske virkningene av tonene henger sammen med frekvensene til de sju fargene i regnbuen og med de sju astrologiske planetene.

Les mer …

I det kommende materialet har jeg gjengitt Lars-Roger Moe fra  http://livingearthalchemy.com/ sine utlagte forklaringer og artikler, samt hans priser m.m.. Lars-Roger er importør og leverandør av Orgonitt her i Norge.
Selv har jeg arbeidet med Orgon-energier i over 4 år - laget orgon-reaktorer, levd i de behagelige og livgivende energiene som produseres - og opplevd de positive effektene. Wilhelm Reich gjorde en stor oppdagelse i sin tid - ble fengslet og døde for sine oppdagelser. Nå - over 50 år senere - kommer endelig anerkjennelsen - ikke fra storsamfunnet, men fra energisensitive "menneskelys" i ny bevissthet for den nye tid. Om ikke lenge vil også storsamfunnet følge etter.......Mere materiale om Wilhelm Reich her (klikk)
 
I mitt arbeide med orgon arbeidet jeg "parallelt" med Moshe Daniel - en herlig person som også var heltent på orgon og dens fantastiske virkninger og påvirkninger på alt og alle - med en stor forskjell - han dokumenterte alt på nett. Ved å gå inn på navnet hans over, så vil du få opp mange google-søke-resultater på dette. Anbefaler stort å se denne (klikk) videoen.

Les mer …

ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut