Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

heart beatVårt fysiske hjerte utgjør en sentral og viktig del i vår nye energi bevissthet. Vitenskapen klarer endelig å legge frem klare beviser for flere mystiske egenskaper som ligger i hjertet. Mye av dette har tidligere blitt oversett, eller også blitt tillagt andre av våre kroppslige organer, eller rett og slett blitt avvist som åndelig, alternativt tøv og fantasier.

Å snakke fra hjertet, å føle fra hjertet - og det å leve fra hjertet - vil med det som fremlegges her i artikkelen i regi av forskningsarbeidene fra "The HeartMath Institute" gi de av oss som er opptatt av egen bevissthets-utvikling noen gode, klare og målrettede områder å arbeide med. For de som er opptatt av egen fysisk helse vil det som fremlegges her også kunne gi klare retningslinjer for hvordan denne kan optimaliseres med enkle tiltak og endringer i livsførsel og livs-stil.

For healere og veivisere vil slik vitenskaplig fundamentert kunnskap være viktigere enn noen gang for å slå tilbake mot de gamle vitenskaplige fundamenterte prinsipper for kontinuerlig å motbevise hva enn det skal være av mystikk og mystiske fenomener - som kun er mystiske når det ikke er noen etablert klar bevissthet om slikt.

Det som er mystisk og myteomspunnet, har når vi går dypere inn i det med åpent sinn kanskje ikke den samme mystiske virkningen lenger. En ting er sikkert, går man inn for å bevise eller motbevise noe, og samtidig er lukket for andre løsninger eller prinsipper enn det vi har som etablert viten, da vil vi alltid få de resultatene vi ønsker i så måte. Vi har således bestemt oss for resultatet før vi starter bevis-prosessen - noe som er typisk for den "gamle vitenskapen" som nå sakte men sikkert dør ut og åpner for nytt. For det er kun gjennom ny innsikt og viten vi kan få reell utvikling.

Hjertets mysterier 01

Jeg har tidligere lagt ut artikler med relasjoner til dette: "Å Leve i Hjertet i Den Nye Tid" publisert den 21.januar 2013 - her nevner jeg noe om "hjertets hellige rom" som dypere og grundigere er beskrevet som det "elektro-magiske felt" i den siste artikkelen om "Bevissthet i Endring - Hjertet viser Veien" publisert den 7.februar nå i 2015.

Hjertets mysterier 02

Hjertets mysterier 03

Hjertets mysterier 04

Hjertets mysterier 05

Hjertets mysterier 06

På Rosita og her på Ja-Jeg-ER.com anvender vi såvel Verktøy som Teknikk og Teknologi fra "The HeartMath Institute" i våre arbeider. Våre 2 sett med emWawe 2 er fantastiske verktøy når vi har behov for disse i arbeid og veiledning av de som måtte ha behov for det.

Her følger en video som også er relatert til dette materialet:

Direktelenke til videoen på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Kyfm5_LLxow

Member id card Bengt HeartMath
Fra mitt levende hjerte til dere alle sammen,
--- Bengt ---

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut