Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

universet og moder jordVi lever nå ut skiftet med alt dette medfører på både «godt og vondt». For de fleste oppfattes ikke skiftet så veldig spesielt, for vi lever jo hver eneste dag og venner oss til de særegenhetene dette gir – som de påvirker oss og omgivelsene med – minutt for minutt – time for time – dag for dag – uke for uke ... osv ...

Etter at det «beskyttende feltet» rundt jorda slapp taket, skjer nå alt nesten direkte. Våre tanker reflekteres direkte tilbake til oss selv uten Moder Jords «filtrering av om det er positivt eller negativt det vi sender ut», og kosmiske frekvenser i form av vibrasjoner, lys, lyd, magnetisme, radioaktivitet og alt annet kommer inn fra Sola vår og Universet stort sett uten både filtrering og andre forhindringer vi hadde tidligere.

Informasjon rundt dette finnes både i materiale publisert av NASA og andre «sær-organer/ -institusjoner», men det vil ikke være noe fokus på noe av dette i media eller fra andre offisielle kilder. Det er særlig i relasjon til vær-endringer og innkommende frekvenser fra Sola og Universet at vi som levende individer merker dette. Har du særlig interesse, må du sette deg ned og søke informasjon meget kritisk på nettet – sannheten er der, du må bare vite hvor du kan finne den. Du finner den ihvertfall ikke i den vanlige tabloid- og ukepressen.

De som har sin bevissthet rundt alle disse «endringene» med fokus innover, og lytter på alt det fantastiske denne klare bevisstheten gjennom kontakten med Universets Skapende Energier gir, har gode og fantastiske dager – hver eneste dag - men det krever fokus, fokus og atter fokus. Ved å leve ut denne kjærligheten til SEG SELV, og skape et slikt fokus INNOVER – vil vi klare å se at uro og frykt lyses opp av vår bevissthet om at alt er «akkurat som det skal være» der vi er nå i skiftet.

«Å Leve – Det er å Elske Livet – Hele Tiden». Dette er muligens det eneste absolutt sanne livs-bejaende og positivt skapende valget vi har i livet. Det er også et ansvar vi har i forhold til oss selv og kroppene vi har valgt å leve dette livet i. Vi er først og fremst ånd som er leietakere og beboere inne i disse vakre skapelsene kalt kropper, men vi har gjennom lang tid blitt lært opp til å tro, mene og anta det motsatte – at vi er først og fremst kroppen og tankene våre – og at ånden (sjelen) er noe som enten «bare er der», eller som ikke har noe med «den virkelige meg å gjøre».

Vi har som mennesker fremmedgjort den sanne enheten av Kropp og Ånd. At vi er fullkomne skapelser alle sammen, og at alle de finurligheter og kroppsdetaljer vi er født med faktisk er der fordi vi har valgt dette, alt sammen. Alt sammen er absolutt fullkomment for at vi skal erfare det å leve inne i denne kroppen, ære den, elske den - og pleie og stelle den med absolutt kjærlighet og omsorg innover i oss selv. Kroppen er «Ditt Tempel» som du skal ære og elske på alle mulige måter – uansett hva andre sier – uansett hva reklame og media angir som «godt eller vondt» for deg. Reklame og media er kun ute etter å få makt over deg – for at du skal la deg bevise eller overbevise om at du er annerledes og må formes inn i en A4 standard tilværelse, eller at du som «fornuftig» menneske må underkaste deg deres tros-systemer.

learning to flyNår vi forledes til å gå i tankene - «hjernens tankespinn» - er det vi selv som gjør dette. Frykten, depresjonene eller det negative som kan komme ut av slikt tankespinn er ingen sykdom, ei heller noen årsak til hverken syndromer eller diagnoser - men – det kan fort bli en tilsykning av vår almentilstand med skrantende helse som resultat.

Vi er det vi tenker, og det vi tenker skaper vi innover i oss selv, direkte hele tiden. Og resultatene av det vi skaper ser vi utover - rundt oss – i omgivelsene - i de vi lever sammen med - og gjennom alt det som kommer tilbake som vi har «sendt ut» gjennom tanker, følelser og handlinger – og da i særdeleshet i forhold til andre mennesker.

Å ha et klart fokus på at vi selv er skapere av alle våre egne tanker, følelser og erfaringer – er ikke bare helt enkelt. Særlig når vi har levd et helt liv hvor vi har blitt både fortalt og opplært til å tenke – å bruke hjernen vår til å planlegge og også ha «kontroll» på alt i livet vårt.

Vi forklarer eller bortforklarer det vi er uforstående til - eller det vi ikke liker – eller det som kan gi fornemmelser av en ukjent form for frykt. Eller vi kaster oss på allerede eksisterende forklaringer eller bortforklaringer og erklærer dem som våre egne sannheter. Vi søker likesinnede, og velger kun å omgås de som snakker oss etter munnen – de som tror, mener og antar det samme som oss. Vi påberoper oss gjennom dette å ha «kontroll» på livet og dets opplevelser og erfaringer gjennom å velge det vi tror, mener og antar kan være bra for oss.

Hvordan kan menneskene påberope seg å ha «kontroll» over noe som helst, når det faktisk er slik at begrepet eller ordet kun er et «falsum» – fordi «kontroll» kun kan etableres ETTER at noe faktisk har inntruffet eller har skjedd. Å ha fokus derimot, er å ha full oppmerksomhet på det du i øyeblikket faktisk tenker, sanser, føler eller gjør. Så gjennom et klart fokus kan du styre unna alle distraksjoner av unyttige tanker eller også følelser og gjøremål som slettes ikke er nødvendige i hverdagen og i livet forøvrig.

Hva om du også velger å omgås mennesker som gir deg «motstand» og som ikke jatter deg etter munnen og mener det samme som du? Mennesker som vet og slettes ikke fornedriger seg til å tro mene og anta? Mennesker som faktisk vil gi deg både utvikling og endringer i livet.

 

Hvordan klare Å Leve og Elske Livet – Nå, hele Tiden?

Uten Moder Jords beskyttende «energifelt» er vi nå sårbare. Meget sårbare. Er vi i en negativt skapende ubalanse, vil dette for mange forverres betraktelig – fordi vi nå får tilbake alt vi tenker, føler og sender ut fra oss selv. Ser vi urettferdigheter i oss selv eller andre, er det dette vi får mengder av i alle mulige varianter, ofte ugjenkjennelig når det kommer tilbake og «rammer» oss selv. Kjenner vi oss slitne, trøtte eller lei, får vi også dette i uanede mengder tilbake – for det er jo dette vi sender ut = det er dette vi skaper. Tenker vi negativt om andre, eller mistenkeliggjør andre mennesker, vel – så er det dette vi sender ut og følgelig også skaper og får tilbake. For enkelte ender dette opp med sosial angst og generell frykt for nær sagt alt og alle, som igjen skaper medisinering og en heller ond sirkel som er ganske hard og tøff å bryte for å vende tilbake til livet igjen.

idag 19 februar 2014En «skummel tid» å leve i for de som ikke klarer å se alle disse forandringene som nå har kommet «sigende inn» hit. Skiftet pågår og stopper ikke, men du kan selv gjøre noe med deg selv for å skape det lettere å leve i de nye energiene som blir bare sterkere og sterkere knyttet til den nye tids tilværelse her på Moder Jord. Du kan selvsagt velge, det er ingen tvang. Ingen hindrer deg i å ende opp med medisinering av hverdagen for å «overleve» dette frem til livet ebber ut. Det kalles «naturlig død», men er vel egentlig en selv-valgt utgang og avslutning.

Det finnes neppe noen oppskrifter som kan gi deg noe uten at du må gjøre hele «jobben» selv. Og det finnes vel heller ikke noen «Trylleformler, Magi eller Spesialdrikk (eliksir)» som kan forenkle denne «jobben». Å være flere sammen, og å være i energiene sammen - med uteaktiviteter, lek, glede og fellesskap er noe som forenkler hele «prosessen».

Hvordan kan jeg elske meg selv og livet mitt, når jeg ikke engang vet hva det vil si å være glad i meg selv? Dette er vel kjernen i det å leve i en Positiv Aktiv tilværelse for de aller fleste. Vi har glemt å sette pris på livet og kjenne takknemligheten av å få leve i disse kroppene våre her og nå i denne helt utrolige tiden vi er inne i.

Sentralt i dette er både pusten og fokuset vi har. Pusten er et «hovedverktøy» vi alle er født med og som er i stand til å skape store endringer gjennom fokusert bruk. Vi har flere eksempler på at en konkret fokusert pust på relativt kort tid med gjennomføringer på kun 10-15 minutter morgen og kveld kan skape merkbare positive helseendringer. Les gjerne denne artikkelen om pusten for å få en innføring i dette.

Her er noen enkle former for kjærlighet vi tar for gitt og som gjennom vaner blir sett på som selvfølgeligheter, men som helt klart er meget stor egenkjærlighet og sterkt «livs-bejaende»:

  • Å se seg selv i speilet og smile til de øynene som er der (ikke se på resten – kun øynene).
  • Å lukte på en blomst og kjenne velværet, duften og behaget og kjenne gleden av å gjøre det.
  • Å sette seg ned og ta først ett dypt og langt åndedrag, kjenne behaget og roen, så ett til for så å kjenne behaget øke, så ett tredje for virkelig å nyte den fokuserte og takknemlige pusten med alt den bringer deg av glede og velvære.
  • Å gå en tur ut i naturen og virkelig ta inn all dens prakt, glede og sanne skapelser. De er der rett foran nesa di, det er bare å etablere et fokus for å gjenoppdage alle de små detaljene. Lytt til vinden og nyt dens fantastiske variasjoner, kjenn på kulde og varme, trekk inn alle dufter og inntrykk – alt har sin særegenhet og sin egen spesielle kjærlighet til alt som er. Se på og vær ett med elementene, fuglene, dyrene, trærne ... lytt til vannet og kjenn inn i deg at alt dette er meget stor kjærlighet .. kjenn på takknemligheten av å være en del av alt dette, og vær dette bevisst.
  • Å spise eller drikke noe du liker veldig godt. Nyt det og kjenn på at dette faktisk er stor egenkjærlighet, du gjør dette fordi du syns det er godt – kjenn på takknemligheten og gledene innover i deg selv. Kjenn at dette er spesielt, og du gjør det for deg selv.
  • Å stryke noen kjærlig og ømt over kinnet eller på hånden eller armen og fortelle dem at du gjør det fordi du liker det, og så kjenne på hva det gjør med deg selv. Kjenn på takknemligheten og gleden.Jeg kunne sikkert ha fortsatt med slike eksempler på egenkjærlighet side opp og side ned.

Disse eksemplene får bli stående som enkle forslag til å se hva egenkjærlighet kan være og hva som skal til for å snu livet inn i en positiv aktiv trend og kanskje også danne grunnlaget for et helsemessig og bedre liv.

Jeg har i flere artikler her inne trukket fram noen enkle «Hjerteavtaler» som alene vil skape stor egenkjærlighet og stort velvære når man øver seg opp til å etterleve dem. Du kan lese mer om disse i denne artikkelen - Bevissthet og Frykt - Et Liv i Kjærlighet.

Slik vi blir påvirket og skaper alt selv, anbefaler jeg absolutt at du tar tak i deg selv og får transformert opp energiene til et nivå hvor du blir «immun» mot det som virker negativt eller som skaper frykt eller mangel på positivitet i hverdagen. Energiene er nå slik at du ikke kan skylde på noen som helst for det du selv er og som påvirker deg – alt dette skaper du og sender ut selv. Dømmer eller bedømmer du deg selv eller andre, kommer dette tilbake til deg – om enn kanskje ikke helt slik som når du sendte det ut – men du får virkelig oppleve at «noe» kommer tilbake.

Tror, mener eller antar du noe som helst, angir du at du ikke vet – og gjør du dette for å «vinne noe på det», kommer «tapet tilbake» i en eller annen form uansett. Skulle du finne på å «vinne noe» på bekostning av andre, vil dette slå tilbake på deg selv med «tap» i en eller annen variant. I gitte tilfeller kan det som kommer tilbake være avventende, men når det kommer, slår det virkelig både hardt og «uventet» tilbake.

Materialet her inne på Ja-Jeg-ER.com er i sin helhet bygd opp for å kunne hjelpe deg godt på vei i denne «jobben».

I tillegg til de uthevede artikkel-lenkene i artikkelens innhold har du her flere lenker til noen artikler som kan bistå deg i dette:

Her følger en video - Mirabai Devi med Susan Allan Evolution Revolution. Mirabai vil gjennom denne videoen kunne gi deg mye insikt i forhold til å arbeide med deg selv.

Direkte lenke til videoen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=4aV6dCRXbmk

Denne videoen - Howard Wills med Susan Allan Evolution Revolution - vil gi deg et annet perspektiv på livet - her opplever vi også hvordan Howard arbeider og healing inntreffer direkte under opptaket.

Direkte lenke til videoen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=MrFmLic_8J0

 

I Lyset for Deg og Alle,
--- Bengt ---

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

  • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
  • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut