Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

En Meditasjon for indre opp-Lysning og kontakt med Hjertets Guddommelige Skaperkraft.

Denne meditasjonen er en påkallelse av den indre kjærligheten og skaperkraften gjennom Moder Jord og Fader Sol/ Universets Maskuline Skaperkraft.

Selve meditasjonens innhold har vi brukt i våre påkallelser i forbindelse med egen-utviklings-arbeider og Lys-arbeider i mange varianter gjennom all den tid vi kan erindre. Forskjellen er i hovedsak presiseringen av at denne Hellige Treenigheten - Moder Jord, Fader Sol og Den Guddommelige Sønn/ Datter - er grunnlaget for alle bevisste skapelser i regi av oss mennesker her på Moder Jord.

Drunvalo Melchizedek har gjennom sine bevisshetsarbeider implementert denne meditasjonen som hovedstandard for innledning på og i alle sine kollektive Lys-arbeider og samlinger i energiene. Kjærlighetens fokus i denne Hellige Treenigheten er satt som absolutt - og helt nødvendig - i forhold til alt som har med bevissthets-arbeider. Både i forhold til egen-utvikling og i forhold til alt som har med egen-kjærligheten i det å leve i absolutt fullkommenhet.

Her følger gjennomgangen av meditasjonen med innledning beskrevet  av Drunvalo Melchizedek.

Oversatt og tilrettelagt for Norsk av - ja-jeg-er.com – Bengt Svensson


Denne meditasjon er like gammel som menneskeheten. Men den er like viktig i dag som den var for tusenvis av år siden. Dette er en meditasjon som med sin utforming og veiledning har til hensikt å la en ordinær person bevisst få oppleve Guds nærvær. Gud er alltid til stede overalt - men svært ofte, som mennesker, glemmer vi. Denne meditasjonen lar oss huske.

Jeg fikk første gang erfaring med denne meditasjonen for en del år siden mens jeg var i ferd med å gå på scenen under en bevissthets konferanse i Georgia, USA. Jeg var bak scenen foran et meditasjons-alter som noen hadde bygd for talerne. Jeg mediterte i stillhet – tenkte ikke på noe som helst - når plutselig, ut av ingenting, Sri Yukteswar, Yogananda's guru, kom til meg i min indre visjon. Jeg hadde aldri sett ham før. Han framsto like virkelig som livet selv.

Han fortalte meg at det fantes en meditasjon jeg trengte å kjenne til i forhold til hva jeg skulle gjøre i fremtiden. Så forklarte han i detalj hva det var at jeg skulle gjøre for å oppnå den tilstanden av bevissthet som han kalte ''Unity Breath'' (En-hets Pusten). Han så meg rett inn i øynene og fortalte meg at jeg skulle droppe det jeg hadde tenkt å snakke om, gå på scenen, og lære bort denne meditasjonen. Så forsvant han.

Jeg har mange indre opplevelser, og uansett hvor de kommer fra, sjekker jeg alltid med mine indre guider - mine engler - for å se om informasjon eller det jeg blir bedt om er hensiktsmessig. Englene gjorde det veldig klart for meg at dette var noe som var bra for meg og jorden - og så gjorde jeg som jeg hadde blitt fortalt.

Jeg gikk inn på scenen uten noen erfaring med meditasjonen - bare gav instruksjoner - og da, for første gang, opplevde meditasjon selv. Jeg ble overrasket over enkelheten i denne meditasjon, og likevel den store kraften i resultatene. Det forandret livet mitt, og uvitende forberedte meg for mye av det som har kommet senere.

Jeg hadde antatt at denne meditasjonen var kjent bare av hinduer og Sri Yukteswar's tilhørere, men jeg lærte fort at min antagelse var langt fra sannheten. Mens jeg reiste rundt i verden og opplevde mange innfødte stammer, fant jeg i nesten alle tilfeller at disse stammene kjente og brukte en versjon av denne meditasjonen. Faktisk, det jeg tror nå - er at nesten alle (og kanskje det er alle) stammer på jorden bruker eller har brukt denne meditasjon i en eller annen form. Hver stamme har små variasjoner, men det er alltid den samme disposisjon og innhold - og endelige resultat.

Jeg har funnet denne meditasjonen brukt med bare små variasjoner av Aboriginene i Australia, Maoriene i New Zealand, Zuluene i Afrika, Hopiene, Taos- og Lakota- indianere, Kahuna på Hawaii, Eskimoene i Alaska, Mayaene i Yucatan - og flere andre. Før noen hellige seremonier starter, går de først inn i denne meditasjonen.

Den eneste virkelige forskjellen mellom variantene var måten den mediterende koblet / påkalte Fader Himmel eller den Guddommelige Fader. Sri Yukteswar ba meg, i forbindelse med den Guddommelige Fader, for å få kontakt med det hellige grid-nettet som omgir Jorden, å innse at dette hellige grid-nettet er koblet til Alt Liv Over Alt. Men grid-nett-konseptet er ikke kjent for svært mange av de innfødte stammene. Hva de fleste av dem gjør er å koble seg til vår Sol, i visshet om at vår Sol er koblet til alle andre Soler og til slutt til Alt Liv Over Alt. En stamme, Hopiene, har begrepet Den Store Sentrale Sol, som er deres tilknytning til kontakten med Alt Liv Over Alt.

Hva jeg vet og tror - er at det ikke spiller noen rolle hvilket konsept vi kobler oss opp med. Det er vår intensjon som teller. Så hvis du bestemmer deg for å bruke denne meditasjonen, bruk den Guddommelige Fader forbindelsen som føles riktig for deg.

Meditasjonen - Moder Jord - Fader Sol.

Instruksjonene som følger er forenklet slik at alle kan gjøre dette.

Du kan oppholde deg hvor som helst på Jorden. Bare finn et rolig sted og sitt komfortabelt, på Jorden selv om mulig, og lukk øynene.

 • Begynn å puste rytmisk og jevnt - noe som betyr at du puster inn med samme tidsintervall som du puster ut.(4-8 sekunder alt etter hva som behager deg) Slapp av, og la dine daglige tanker fare. Enkelt og greit - bare følg pusten.
 • I ditt indre syn, se en vakker scene fra naturen. Uansett hva du ser som vakkert, enten det er i fjellene, ørkenen, havet - det spiller ingen rolle. Hvis det er fjellene, for eksempel, kan du se deres topper dekket med snø. Du kan se for deg elver, trær, og dyr, og se hvite, bølgende skyer på himmelen. Pust inn den rene, friske fjelluften. Gjør noe lignende med det stedet du har valgt som er kjært for ditt hjerte. Og i ditt hjerte, føl kjærligheten som du har til naturen og til Moder Jord. Tillat denne kjærligheten å bli så sterk at hele kroppen føler denne kjærligheten.
 • Ta så denne kjærligheten som du har til Moder Jord og legg den i en liten ball - kanskje 5 cm i diameter - og med din intensjon - send denne lille ballen fylt med kjærlighet ned til sentrum av Jorden. Du sender den med intensjon om at Moder Jord føler den kjærligheten du har for henne. Og så venter du.
 • Du venter på at Moder Jord skal sende Hennes kjærlighet tilbake til deg. Hun vil alltid det, for du er hennes barn. Noen mennesker opplever den umiddelbart og for andre tar det en liten stund. Det er en svært reell opplevelse. Det er ikke en intellektuell ting. Det er ikke du som sier til deg selv, ''Jeg føler nå Moder Jords kjærlighet.'' Når Moder Jords kjærlighet returneres til deg, vil den være like søt som den gangen din egen mor så deg inn i øynene da du var baby. Føl denne kjærligheten, og la den gå gjennom hele kroppen din. La den gå gjennom hver eneste celle i kroppen din. La den gå inn i Lys-Kroppen din, og alt det du er. Og for en stund - så lenge du ønsker - bare opphold deg i denne knyttende kjærligheten, med deg selv i armene til den Guddommelige Mor.
 • Når tiden synes rett, og uten å bryte forbindelsen med den Guddommelige Mor, vend oppmerksomheten til den Guddommelige Fader, som er resten av skapelsen annet enn Jorden. I ditt indre syn, se en natt-himmel fylt med de mange stjernene i Melkeveien. Se planetene, sola (som vil være over horisonten), og månen. Se skjønnheten i skapelsen, og føl den kjærligheten du har til den Guddommelige Fader. Tillat denne kjærligheten å vokse sterkere - til du er klar til å briste i tårer av kjærlighet.
 • Og så, akkurat som med Moderen, samle denne kjærligheten og putt den inn i en liten ball, og med intensjonen din - send den inn i himmelen. Enten send den til det hellige grid-nettet rundt Jorden, hvis du forstår det, eller send den til Den Store Sentrale Sol, hvis du forstår hva det betyr. Eller - som er det de fleste urfolk gjør - send den til vår egen Sol. Det er din intensjon som teller. Og så venter du.
 • Som med Moderen, venter du til Faderen sender sin kjærlighet tilbake til deg. Han vil alltid det, for du er Hans sønn/ datter. Når du føler denne kjærligheten returneres til deg, la den bevege seg gjennom hele kroppen din, og til alle cellene. La den gå inn Lys-Kroppen og alt som du er. Igjen - kan du dvele i denne kjærligheten med Faderen så lenge du ønsker.
 • Innse at i dette øyeblikket er du forelsket i den Guddommelige Mor og Far på samme tid. Dette er ekstremt sjeldent for et menneske å få oppleve. Og innse videre at Den Hellige Treenighet nå manifesteres på Jorden. Den Guddommelige Mor, den Guddommelige Far, og Du - det Guddommelige barn – er alle forbundet av Kjærligheten i et Hellig Triangel. Ifølge Sri Yukteswar, er det bare fra dette hellige stedet for den hellige treenighet at Skaperen kan sees så klart og oppleves så direkte.
 • Nå, uten å bryte båndene av kjærlighet mellom deres Guddommelige Foreldre, bare tillat Guds nærvær å oppleves direkte. Tillat Gud å komme inn i kroppen din samt alle rundt deg. Det som skjer nå er mellom deg og Gud. Stol på deg selv, for du er et barn av Gud. Tro på deg selv, for du er ett med Kilden.
 • Fra dette punktet, er det ingen ord.

Måtte denne meditasjon være en velsignelse i livet ditt og til alle dem du berører.

Drunvalo Melchizedek

Meditasjon - Lydfiler

Her finner dere 6 Lydfiler i MP-3 format som også kan lastes ned for eget privat bruk. Jeg - Bengt - har lest inn en og satt sammen fem av disse meditasjonene - Rand Sagmo fra Elsfjord i Nordland har lest inn den Feminine stemmen. Den nederste er innlest av Drunvalo Melchizedek og er på Engelsk.

Download Name Play Size Duration
download Moder Jord Fader Sol uten musikk
Bengt Svensson

23.1 MB 12:37 min
download Moder Jord Fader Sol versjon 3
Bengt Svensson

23.1 MB 12:37 min
download Moder Jord Fader Sol versjon 4
Bengt Svensson

23.1 MB 12:37 min
download Moder Jord og Fader Sol Meditasjon - Feminin
Randi Sagmo

31.3 MB 17:06 min
download Moder Jord og Fader Sol Meditasjon - Maskulin
Bengt Svensson

31.2 MB 17:02 min
download Mother Earth and Father Sun Meditation - Drunvalo
Drunvalo Melchizedek

20 MB 10:54 min

Video med denne meditasjonen på engelsk med Drunvalo Melchizedek finnes her:

http://www.youtube.com/watch?v=5iqAariX50I

Her er en video som virkelig åpner for kontakten med Moder Jord

Kjenn på Hjertets kobling mot Moder Jord når du ser videoen. Musikken er også veldig energifull. Denne videoen har i våre arbeider ofte vist seg å være nødvendig for at enkelte skal kunne klare å sette seg inn i kjærlighets modus med Moder Jord og Fader Sol. Det hender når vi har nye energi-søkende på besøk her på Rosita at den inngår som innledning forut for våre medtasjoner - sammen med meditasjonen over - før selve hoved-meditasjonen gjennomføres. (Vi har fellesmeditasjoner hver dag kl 20 og ofte også meditasjoner kl 12).

Hvis du ønsker å se videoen over i topp kvalitet kan du gjøre det her:

http://www.thebranch.org/videos/Creation_Calls.mov

For å kunne se denne videoen på lenken over må du ha installert Quicktime Player fra Apple. Det kan du laste ned på følgende lenke: http://www.apple.com/quicktime/download/

Etterord

Dette er den først artikkelen i en serie om egen-arbeider og Lys-arbeider og meditasjoner. De neste vil komme fortløpende etterhvert som underlagsmaterialet er ferdigstilt. Vi har arbeidet 6-8 her på Rosita med dette materialet i noen uker nå, og vi har hatt god støtte fra flere på internet via Skype og annet på Internet.

De neste artiklene vil omhandle bevisstgjøringen og skapelsen av den Guddommelige Merkabaen i oss selv, Bevisstgjøring og skapelse av "Kristus"-Lysets Glorie rundt hodet, og Bruken av disse - og mye mye mere. Alt dette er materiale for egen-arbeider som krever mye innsats, øvelser og trening. Det handler om å velge nå for å klargjøre oss for Den Nye Tid som Lysarbeidere og Veivisere i Lyset - og for å settes i stand til å gjøre oppstigningen gjennom en aktivert indre egen Merkaba.

Kjærlighets-aspektene i denne artikkelens Moder Jord - Fader Sol Meditasjon - er i denne sammenheng grunn-essensen i alt dette egen-utviklings-arbeidet.

I Lyset for Alt og Alle,
--- Bengt ---
 

En stor takk til Alle dere som har bidratt til å gjøre dette materialet tilgjengelig for Alt og Alle - og til Randi Sagmo som stilte opp og leste inn meditasjonen med den feminine stemmen.

 

header039 with bottles 660x198px
 
Kjenner du at dette
nettstedet gjør noe
med deg?
 

Klikk HER

 Ønsker du å bli en registert leser?
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her

Moder Jord - Fader Sol

Lydfilene over og under er sammensatte med tema basert på bevissthet.

 • Moder Jord - Fader Sol - spilleren over - er en "kjærlighets-port-åpner" som danner grunnlaget for egen utvikling og er essensiell i forhold til å leve fra Hjertet i absolutt fullkommenhet. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
 • Det indre barnet -  er en "port-åpner" til befrielse og frihet - og til kontakten med det Høyere Selv. For lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.
 • Affirmasjoner med musikk - spilleren under - der finner du to mp3 filer. For flere lydfiler og fordypning i dette materialet - klikk her.

Klikk på ? i spillerene for å se hva som avspilles<|  og  |>  skifter mellom lydfilene.

Affirmasjoner med Musikk

 

På Rosita:
Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag
Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
Hyggelig samvær i energiene - vi har god plass
Merkaba-hand-right
***
 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.
Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet
Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv
***
pyramid
Rosita logo vert full
Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje som renser opp
i systemet.
Offisielle Laboratorie-tester

 

I love life

 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut