Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Heia i Lysets Skinnende Energier.

Her i materialet for registrerte lesere har vi valgt å legge ut såkalt kjerne-materiale for de som ønsker å gå dypere inn i utviklingen av egen bevissthet. Her finner dere også flere private e-bøker, meditasjoner og såkalt "stor-familie-materiale" som er beskyttet av opphavsrett med mere.

Vi har etter lengre tids arbeider funnet et behov for å ha et eget "område" her inne på Ja-Jeg-ER med skjermet og mere privat-relatert materiale - i hovedsak beregnet på dere som har blitt aktivert og fullt ut bevisstgjort egne energier - men også for de som vi finner åpne og "ekte" nok i sin søken og veien videre.

For å få tilgang til dette materialet, må du sende oss en e-mail med noen ord om deg selv - med fullt navn og et telefon-nummer som vi kan nå deg på. All slik informasjon vil være "lukket" og privat, og vil aldri bli brukt av noen andre enn oss som sitter her i "redaksjonen" som forøvrig er meget profesjonelle og som vet hva konfidensialitet og taushets-plikt virkelig er.

Klikk her for å sende en slik E-post (påregn noen dager før du får svar - 1-3 dager normalt)

Donasjoner og gaver er noe vi setter umåtelig høyt, og som muliggjør stadig større bredde og dybde i det materialet som legges ut og publiseres. Dersom du ikke kan bruke PayPal sine betalings-systemer, er det lagt ut informasjon om konto-nummer som kan anvendes HER.

For tilgang til det registrerte materialet har vi normalt bedt om en donasjon på kr 200 eller mere, men nå etter utleggelse av mere omfattende og mere kostnadsfylt materiale vil vi be dere om å donere kr 400 eller mere -  dere får kjenne på dette selv. Det samme gjelder også i forhold til avtalte telefon- og Skype-samtaler.

Vi er flere som arbeider kontinuerlig med produksjon av bevissthets-materiale her inne. Det er alltid én eller flere i arbeide med oversettelser og tilrettelegging av såvel nytt som eldre og aktuelt materiale. En del av dette vil dere finne i materialet for registrerte lesere.

Administrasjon og drift av denne nettsiden, er til tider mere enn fulltids-arbeide, og vi får ikke lenger tid til å gjøre så mye annet enn å arbeide i energiene med alt det det medfører. (Både herlig og vakkert og fantastisk mange gleder i alle dere lesere som kommer med tilbakemeldinger, gaver, donasjoner og annet).

Bak en vanlig lydfil (1-20 minutter), er det i overkant av 2 timers arbeide i snitt. Den Store Jeg ER - har for eksempel tatt nærmere 3 lange dager (3 x 12 timer) å få ferdigstilt og publisert. Her handler det om et massivt arbeide for å få det ut i all offentlighet på Ja-Jeg-ER - slik at alle kan få full tilgang til materialet på norsk.

DNA-artikkelen tok 3 uker med flere aktører å få utarbeidet og publisert. Slike oversettelser og utviklingsarbeider er mye arbeide - se bare lengden på lydfila til Den Store Jeg ER - over 50 minutter. Hvis dere sammenligner denne oversettelsen med en Google oversettelse, vil dere oppdage hva dette betyr.

Det nyeste materialet som vi har gitt navnet - "Bevissthets-materiale for Den Nye Tid" - har det tatt nærmere ett helt år å utvikle og tilrettelegge med masse oversettelser og dybdestudier både praktisk og teoretisk. (Vi hadde ved oppstarten i dette materialet et estimert tidsaspekt på ca 3-6 måneder, men tid har slik vi merker det nå - blitt rimelig annerledes og kommer bare fortere og fortere). Det siste som gjenstår å publisere er Aktiveringen av Mer-Ka-Ba'en som legges ut tirsdag den 24. januar innen kl 20. Materialet om åpningen av det 3.øye fra hjertet vil vi avvente med.

Tilretteleggingen til norsk er vel det viktigste i oversettelsesarbeidet - hvor energiene i de rette ordene og setningsutformingen står i høysetet. Noe som til fulle kan oppleves gjennom en lydfil som denne.

For hele artikkelen - Den Store Jeg ER (Klikk Her)

 

I Lyset fra Hjertet for Alt og Alle,

Energinyter Ja Jeg ER,
--- Bengt ---

 

header039 with bottles 660x198px

 Rosita logo horz

 
 Hjem   |   Kanaliseringer   |   Blogger   |   Bevissthet   |   Annet   |    Lenker   |   Logg inn/ Logg ut