Veiviser i Lyset - Ja-Jeg-ER

I Kjærlighet for Alt og Alle

banner-dna
drunvalo-banner-nye

Tankefeltterapeut - Hypnotisør og Healer - Arne Skålvik - har her åpnet for å gi dere alle et innblikk i en telefonsamtale - Samtaleterapi og Healing i hverdagen.

Arne Skålvik ble ledet til oss på Ja-Jeg-ER som så mange andre av dere - det bare skjedde helt "plutselig" - og kallet ble så stort at han bare måtte snakke med meg - noe som ledet han til en første av flere samtaler - med store energioverføringer og bevissthets aktiveringer på mange og dypere nivåer.

Samtalen som er lagt ut her er like alminnelig som enhver av de andre vi har hatt - og har til hensikt å gi dere et innsyn i hva dette virkelig er - og som vi begge har funnet som en ære å dele med dere alle sammen.

Noen av oss har faktisk kommet over terskelen om troen på at noe som helst er privat og at slike samtaler handler om kun en selv og ens egen vei - og derfor meget privat. Vi har passert denne og har funnet vissheten om at Alt er ETT og ETT er Alt som den indre sannhet - og at ethvert hemmelighold av ens indre sannheter egentlig er den største illusjonen vi alle lever i og under. Alle er egentlig helt like, og vil vil alle finne det ut når tiden er moden ..... men vit.... vi respekterer alltid at noen ønsker å bevare slike samtaler som private. Det vil si at vi alltid spør om tillatelse hvis vi skulle ha lyst til - eller ha behov for - å bruke slikt privat materiale - og vi respekterer alltid det svaret vi får - alltid.

Vel, her har dere denne samtalen - usminket og urefusert - i sin helhet - den starter etter at jeg har bedt om tillatelse til å ta den opp:

Arne Skålvik er en meget respektabel Tankefelt terapeut og er dyktig på Hypnoterapi - han er for tiden sterkt involvert med Mats Uldahl (TV-serien fra TV-Norge NÅ) og har mye med han å gjøre i forhold til Tankefelt terapi på Vestlandet.

Det er vel først og fremst som healer - som jeg kjenner sterkt i energiene hans - at jeg ser hans virkelige jeg - og som han opprinnelig hadde størst ambisjoner om å praktisere. Han er en person (les Lysarbeider og Healer) som er meget dyktig på alt han gjør - han ER fullt og helt det han viser og gjør på alle plan.

Han er også en meget tillitsfull person som bærer meget sterke energier gjennom fjernhealing og telefonsamtaler. Har flere ganger - også denne - hatt æren av å få mye selv under samtalene - noe jeg ofte opplever med alle de healerne og energiarbeiderne jeg samtaler med. Stort og fantastisk.

Noen av dere er kanskje også i stand til å sanse hvordan og når energiene går mellom oss - det er store ting som skjer og energiene hos oss begge - og som gir stor ressonans med ståpels og prikking i hender og oppover ryggen og nakken hele nesten hele tiden. Her handler det om frekvenser ....

Samtaledelen som omhandler Tunga og Ganen - vil bli klippet ut og lagt ut i en egen artikkel sammen med ytterligere materiale om dette.

I Lyset For Deg og Alle,
---Bengt---
ERKEENGELEN  MIKAEL
Tatt natten mellom 12. og 13. juli 2008 i Hestadmarka - Dønna - Nordland.
Siste dagen av alternativuka

Vi har 3 gjester og ingen medlemmer på besøk.

 

I love life

Merkaba-hand-right

 

 Åpning av energiene i nye "Hjerte-Lys" fortløpende gjennom opphold her hos oss på Rosita i 5 dager eller mer.

 

Opplev å føle, se og sanse energiene i en klar dags-bevissthet

 

Skap et positivt aktivt liv i indre fred, harmoni og tillit til deg selv

 

pyramid

 

 

 

 

 

 

 

På Rosita:

 

Felles Meditasjon ca   kl 20 hver dag


 Livsveiledning og behandlinger av kortere og lengre varighet
 
Energisamlinger - også spontane når dere kommer
 
Hyggelig samvær i energiene - gjerne med overnatting - vi har god plass
 
 
 
 

 Klikk HER

 

 

Rosta Handcrafted Ratfish Liver Oil
En Energi-olje
som renser opp
i systemet
---
Offisielle
Laboratorie-
tester
 
Alle artikler i kategorien

Den Nye Tid

 

Klikk HER
All støtte bidrar i
Bevisstgjøringen
av flere i energiene
 
De som ikke kan bruke PayPal - Klikk Her
 
Alle artikler i kategorien

Healing & Pusten

 

Klikk HER